Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 4h, k, p

Lauklähteenkatu 11, Ilpoinen, Turku

Hinta

168 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

1972

Tilava koti rauhallisella alueella! Asunto sijaitsee luonnonläheisellä ja viihtyisällä asuinalueella Ilpoisten kaupunginosassa. Taloyhtiön takapiha rajautuu vehreään metsikköön ja lähistöllä on muutenkin paljon erilaisia luontopolkuja sekä ulkoilureittejä ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lisäksi heti tien toisella puolella on lähikauppa, koulu ja päiväkoti sekä kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla ovat erinomaiset. Näin tilavia kerrostaloasuntoja on harvoin tarjolla Ilpoisissa. Kolmen makuuhuoneen ja tilavan olohuoneen ansiosta asunto sopii moneen eri tarpeeseen ja tilaa riittää isommallekin perheelle. Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja muun muassa kaksi wc:tä helpottavat perheen arkea. Siistiin keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja pyykinpesukoneen paikka on sijoitettu kätevästi erilliseen wc:hen. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, joka on aurinkoisesti sisäpihan suuntaan. Koti on ensimmäisessä asuinkerroksessa, joka on kuitenkin selvästi maan tasoa ylempänä. As Oy Turun Pihlajanmarja on iso taloyhtiö, joka on rakennettu omalle tontille vuonna 1972. Taloyhtiössä on tehty valtavasti isoja korjauksia vuosien varrella, kuten muun muassa vesikattojen uusiminen 2022, linjasaneeraus 2016-2017, asuntojen pesuhuoneiden peruskorjaus 2008-2012 ja ikkunoiden uusiminen 2003-2006. Lisäksi taloyhtiön isoon sisäpihaan on panostettu, mikä parantaa asukkaiden viihtyvyyttä ja sieltä löytyykin hienot puitteet lasten leikeille sekä perheen yhteiselle ajanvietolle. Tätä kotia esitellään vain yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja sovitaan aika esittelylle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21177211
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/7
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

132 711,87 €

Velkaosuus

35 288,13 €

Velaton hinta

168 000,00 €

Neliöhinta

1 953,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

326,80 € / kk

Pääomavastike

388,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

715,08 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan (vesiennakko 20,00 €/kk/hlö), sähkö kulutuksen mukaan, autopaikka sähköpistokkeella 15,00 €/kk ja autopaikka ilman sähköpistoketta 10,00 €/kk. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu aikavälillä 2008-2012. Suihku, wc-istuin ja peili- sekä allaskaappi. Lattia ja seinät laattaa.
WC-tilojen kuvaus
1 kpl. Peili- ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
3 kpl. Lattiat laminaattia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto kellarissa ja kaapistot eteisessä sekä kahdessa makuuhuoneessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mesaani-Kiinteistöt Oy, Joni Salmi, puh. 02 2111 400, Jalustinkatu 3, 20880 Turku
Huolto
Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on voimassa tupakointikielto asuntojen parvekkeilla. Ilmanvaihtona koneellinen poisto lämmön talteenotolla, kameravalvonta,
Kuntotutkimukset: Peruskuntoarvio 2012 (Jonsto Oy), lämpö-, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus 2013 (Raksystems Oy), salaojien kuntotutkimus 2017 (Söderoja Oy), hissien kuntoarvio 2018 (Hissitohtorit Oy), kattojen kuntotutkimus 2020 (Korjauspartnerit Oy).
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 47 Parkkipaikkoja: 33

Tehdyt remontit
Kaukolämpö 1985, tonttivesijohto uusittu 1997, tuuletusparvekkeiden kunnostus 1997-1999, asuinparvekkeiden kunnostus 2000-2001, pihanpuoleisten julkisivujen lämpörappaus ja sokkeleiden kunnostus 2003-2006, rakennuksen 1 katon uusiminen 2005, ikkunoiden uusiminen (ei parvekeikkunat) 2003-2006, talon 2 salaojien uusiminen 2008, talojen 1-3 asuntoparvekejulkisivujen eristerappaustyöt ja sokkeleiden kunnostus 2009, asuinhuoneistojen pesuhuoneiden peruskorjaus ja porraskäytävien maalaus 2008-2012, uusittu talojen 3 ja 4 vesikattojen bitumihuovat 2011, rakennusten päätyjen tikapuut uusittu, syväkeräysjärjestelmään siirtyminen jätehuollossa ja peruskuntoarvion laatiminen 2012, lukot sarjoitettu Abloy Sento-avaimille, ilmanvaihdon nuohous ja putkiston kuntotutkimus 2013, linjasaneerauksen hankesuunnittelu, tiilipäätyseinien ja parvekeikkunoiden/-ovien korjaussuunnittelu, tontti- ja pohjaviemärien huuhtelu 2014, parvekkeiden ovien ja ikkunoiden uusiminen, parvekkeen takaseinän lämpöeristys, parvekelasitus, tiilipäätyseinien uusiminen 2015, linjasaneeraus (käyttövesilinjat, osittainen sähkösaneeraus, tietoverkko, ei viemärisaneerausta) 2016-2017, pihakäytävien asfaltointi, sisäpihan puoleisten salaojien kuntotarkastus ja uusiminen, porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, N-, O-, F-portaiden IV-koneet uusittu, patteriventtiilit ja termostaatit sekä linjasäätöventtiilit uusittu, patteriverkoston perussäätö 2017, porraskäytävien maalaus ja saneeraus 2018, hissikorien saneeraus, lämmönvaihtimen uusiminen, pihasuunnitelma 2019, talon 4 salaojitus (parkkipaikan puoli), kattojen uusimisen hanke- ja toteutussuunnittelu 2020, vesikattojen uusiminen harjakatoiksi, tuuletusviemärien sukitus, poistoilmakoneiden uusiminen sekä LTO-PILP-järjestelmän asennus, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, talon 2 sisäpihan puoleisen seinän julkisivurappauksen korjaus 2022, pihasuunnitelman toteutus, talon 4 alapohjan tuuletuksen parantaminen 2023.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys seuraavaksi viideksi vuodeksi:
2024: Viemärien tuuletusputkien sukitus vesikatolta 22 kpl, tuuletusparvekkeiden ovien tiivistys, talon 2 takaosan maan muotoilu poispäin talosta, palovaroittimien lisäys, talon 4 sokkelin pintakorjaukset (vanhojen kylmäkellaritilojen muutto varastoiksi). 2025: Huoneistojen ulko-ovien uusiminen ja lukituksen uusiminen älypohjaiseksi huoneistojen ulko-ovien uusimisen yhteydessä, tuuletusparvekkeiden maalaus ja betonikorjaus (puuovien uusiminen), parkkipaikkojen sähköistyksen uusiminen/lisäys. 2026: Kellari/LJH/saunat/yleisten tilojen saneeraus. 2027: Vesimittarien/mittausjärjestelmän uusiminen.
Energialuokka
C (2018), Voimassa 16.1.2033 asti.
Tontin koko
25 423 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Turun Pihlajanmarja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja yhteensä 106 kpl, jotka kaikki yhtiön omistuksessa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Ilpoinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.