Nord LKV Oy

Luhtitalo | 3h + avok + kpl + lasitettu parveke (Yj:n mukaan 3h + kt + p)avo

Pellaksenmäentie 15, Bemböle, Järvenkylä, Lippajärvi, Myllykylä, Espoo

Hinta

169 800 €

Koko

52 m²

Vuosi

2016

HETI VAPAA KOLMIO LASIPARVEKKEELLA + AUTOPAIKKA HYVINHOIDETUSTA YHTIÖSTÄ LÄHELLÄ ULKOILUMAASTOJA Läpitalon luhtitalon pääty runsaalla valolla, sillä ikkunat jopa kolmeen ilmansuuntaan. Näppärä ja toimiva pohjaratkaisu, jossa jopa kaksi makuuhuonetta ja avonaiset oleskelutilat. Tämän kodin sijainti on oikein otollinen ulkoilusta pitävälle tai koiraperheelle, sillä toisen kerroksen sijainnista huolimatta rinteeseen rakennetun talon sisäänkäynti on katutasossa, mutta näkymät on ylempänä oleskelutiloista. Tämä sopisi myös oikein hyvin yhdelle henkilölle, joka haluaisi kuitenkin erillisen makuuhuoneen ja työhuoneen. Keittiö on avonainen ja mahdollistaa monenlaisen tilajärjestelyn, sillä varsinainen keittiökaapisto kodinkoneineen on huoneen reunalla ja sisääntulon puolella sivutaso mahdollistaa vaikka kevyen työskentelyn, aamiaistason tai tarjoilun aputason. Ikkunoita on jopa kolmeen suuntaan, joten tila on erittäin valoisa. Makuuhuoneita asunnossa on 2 kpl, joten tilaan sopii niin pieni perhe kuin mahdollistaa erillisen työskentelytilan. Kylpyhuoneeseen on käynti eteisessä ja tila on moderni ja tyylikäs. Asunto on heti vapaa. Pellaksenmäentie 15 muodostuu kahdesta eri yhtiöstä ja tähän Pellaksen Kruunu yhtiöön kuuluu 15 A ja B. Yhtiö on hyvin hoidettu ja vastike edullinen. Lämmitys kaukolämpö. Huoneiston yhteydessä myydään erikseen autopaikkaosake AP46 (osakenumerot 5578-5589) hintaan 2000 euroa. Pellaksenmäki sijoittuu Järvenperään aivan Lippajärven ja Bembölen tuntumaan kehä III kupeeseen. Sijainti on rauhallinen. Ulkoilun harrastajia alue hemmottelee läheisillä Oittaan ja kauniin Auroran kartanopuiston loistavilla ulkoilumahdollisuuksilla, jonne johtaa polku kehä III_n alitse. Lähialueelta löytyy niin koulu, päiväkoti ja kauppa sekä tunnelmallinen Bembölen kahvitupa. Lähin juna-asema löytyy Kauniaisista. Jorvin sairaalaan on lyhyt matka. Lisätiedot välittäjältä: Mari Varonen - Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy 040 680 7752 ----------------------------------------------------------------- Myynnistä täysimääräisesti vastaa välitysliike: Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy Välitysliikkeen rekisteröity nimi ja tiedot muista tiedoista poiketen: Nord LKV | Asuntokaupanvauhdittaja LKV Oy y-tunnus: 3191476-1 Itsenäinen välittäjäyrittäjä y-tunnus: 3191476-1 [virallinen käyntiosoite: Bulevardi 13, 00120] Välitysliike toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella Nord LKV Oy:n kanssa. Nord LKV Oy ei vastaa toimeksiannon hoitamisesta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Karolina Mattsson-Nordberg
p. 050 4754 661

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21128358
Sijainti
  • Espoo Bemböle Järvenkylä, Lippajärvi, Myllykylä
  • Pellaksenmäentie 15, 02940 Espoo
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kpl + lasitettu parveke (Yj:n mukaan 3h + kt + p)avo
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 655,74 €

Velkaosuus

74 144,26 €

Velaton hinta

169 800,00 €

Neliöhinta

3 265,38 €/m²

Vastike

Hoitovastike

202,80 € / kk

Pääomavastike

777,65 € / kk

Tontin vuokravastike

197,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 178,05 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

21,50 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksut 15 €/kk. Autopaikan lataussähkö, sis. sähköenergian, siirron ja sähköveron 0,4112 €/kpl/kulutus. Autopaikkavuokrat 25 €/kk. Autopaikkavuokrat - kylmä 10 €/kk. Autopaikkavuokrat inva 20 €/kk. Autopaikkavastikkeet 15 €/kk. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Lämminvesi 8,38 €/m3. Kylmävesi 3,77 €/m3. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Yhtiölainan lyhentäminen onnistuu maalis- ja syyskuussa ilman pankin kulua. Jos lainaa haluaa lyhentää, on siitä ilmoitettava isännöitsijätoimiston kirjanpitäjälle lyhennyskuukaudesta riippuen 15. maaliskuuta tai 15.syyskuuta mennessä. Pankin kulut muina päivinä 400 euroa. Kiinteistötahkola veloittaa aina 65 euroa lainaosuuslaskelmasta. Korontarkistuspäivät 24.3. ja 24.9. 6kk euribor, korko 2,513% Yhtiökokouksessa 6.6.2023 annettiin hallitukselle valtuudet periä enintään 2kk ylimääräinen hoito-, tonttivuokra ja/tai rahoitusvastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Päätettiin myöntää myös valtuudet hallitukselle tarkistaa osakkaiden maksaman pääoma- ja/ tai tonttivuokravastikkeen suuruutta näillä katettavien menojen äkillisesti muuttuessa. OSAKELUETTELON SIIRTO MAANMITTAUSLAITOKSELLE Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä vaatenaulakko. Lattia laminaattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: kaakkoon
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, parvekkeen matto
Tehdyt remontit
2016
Parvekelasit jälkikäteen laitettu (osakkaan vastuulla).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
laminaattilattiassa pientä kulumaa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Erittäin tilava ja avonainen keittiö, joka yhdistyy oleskelutiloihin. Keittiössä osa keittiötä harmailla kaapeilla ja sivulla käytännöllinen taso kaappeineen ja aamiaistason kera, joka toimii myös vaikka työpisteenä. Kodinkoneet Whirlpool merkkisiä integroitu jääkaappi/pakastin, induktioliesi, uuni mikro & grillitoiminnolla, astianpesukone integroitu. Työtaso laminaattia, välitila laminaatti. Lattia laminaattia. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku, taitettavat suihkuseinät, pesuallas, allaskaappi, peili, wc-istuin seinämalli. Lattia laattaa, seinät kaakelia. Pesukoneliitäntä ja paikka pesukoneelle. (Kuivausrummun laittaessa pieni osa pöytätasoa otettava pois). Vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Sauna A-talon kellarikerroksessa.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, johon ikkunoita kahdesta suunnasta. Lattia laminaattia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta. Molemmissa säilytyskaapistoa. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistolle kuuluu häkkivarasto A-talon kellarikerroksessa. Tilassa myös yhteinen ulkoiluvälinevarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Nurmijärven toimipiste Toni Kemppainen Keskustie 6, 01900 Nurmijärvi toni.kemppainen@kiinteistotahkola.fi p. 020 7488 378.
Huolto
Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Koneellinen poisto
Rakennuttaja Lehto (rakennusaikaan toimi nimellä Päätoimija).
Yhtiöllä hallinnanjakosopimus (yhtiöjärj. 4§)

Tehdyt remontit
2019 pihakäytävien asfaltointi
2020 pysäköintialueen osittainen asfaltointi
2021 ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Tulevat remontit
Yhtiössä ei ole suunniteltuja tulevia korjauksia
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
15 520 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Hepokorvenkallion datakeskus:
Fortum suunnittelee alueelle datakeskusta, jonka hukkalämpöä voidaan hyödyntää lämmöntuotannossa. Alue sijaitsee Hepokorven ja Tollinmäen asuinalueen välissä, Kehä III:n pohjoispuolella n 1 km päässä

Lisätietoja kaavoituksesta antaa:
Espoon kaupunki,
p. (09) 816 21,
info@espoo.fi.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
103 056,02 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Diakonissalaitos
Tontin vuokra-aika päättyy
10.6.2065

Asunto Oy Espoon Pellaksen Kruunu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Järvenperän koulu 1,8 km, Karamzinin koulu 2,6 km,
Palvelut: Sellon kauppakeskus ja Espoon keskus noin 10-15 min ajomatkan päässä. Jorvin sairaala kävelymatkan päässä (1,3 km). K-Supermarket Aurora 1,8km. Lounasravintola Aurora 1,4km. K-Market Ravioli 2,3km.
Muut palvelut: Lähellä mukavia puistoja, lasten leikkipaikka, Lasten kulttuurikeskus Aurora
Päiväkodit: Auroran päiväkoti, Lippajärven päiväkoti, Järvenperän päiväkoti
Liikenneyhteydet
Bussi Kauniaisten juna-asema 4 km Tuomarilan juna-asema 4,2 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston yhteydessä myydään erikseen autopaikkaosake AP46 (osakenumerot 5578-5589) hintaan 2000 euroa.
Toteutetut autopaikat 78 kpl. Autopaikat yhtiön hallinnassa 18 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Bemböle, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Varonen Mari

Ylempi kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, YKV, DI, partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.