Huoneistokeskus Kuopio

Rivitalo | 5 h, k, khh, s

Kuunsilta 10 A 6, Saaristokaupunki, Kuopio

Hinta

353 000 €

Koko

104 m²

Vuosi

2024

Uusi, muuttovalmis rivitaloyhtiö Asunto Oy Kuopion Kuunsilta odottaa uusia asukkaitaan. Upealle paikalle omalle tontille Kallaveden rannalle Kuopion Saaristokaupunkiin on valmistunut uusi rivitaloyhtiö, jossa on lämmitysmuotona maalämpö. Asunnot ovat pääosin kaksikerroksia 76-104 m² ihania perheasuntoja ja useimmista avautuu näkymä Kallavedelle. Taloyhtiöllä on oma rantasauna ja uimalaituri, joten voit pulahtaa omasta kotirannasta aamu-uinnille. Asukkaiden käyttöön tulee myös kaksi yhteiskäyttöistä soutuvenettä. Kuunsilta 10 on kolmen asuintalon yhtiö. Jokaisen asunnon yhteydessä on oma puolilämmin varasto. Yhtiössä on lisäksi väestönsuoja sekä autokatospaikat, jotka myydään erillisenä osakkeina. Lähipalvelut, päivittäistavarakauppa, koulu, päiväkoti ja bussipysäkki ovat lähellä ja hiihtolenkille voit lähteä helposti kotipihasta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21107551
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, khh, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto: Arvioitu valmistuminen loppuvuonna 2023 - alkuvuosi 2024
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

96 921,00 €

Velkaosuus

256 079,00 €

Velaton hinta

353 000,00 €

Neliöhinta

3 394,23 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vastiketta ryhdytään perimään, kun asunto on käyttöönottotarkastettu. Hoitovastike maksetaan rakennuttajalle siihen asti, kunnes yhtiön hallinto on luovutettu asukkaille ja yhtiö itse ryhtyy perimään vastiketta. 31.12.2023 loppuun asti: Hoitovastike 2 euroa/m². Rahoitusvastike 14,83 euroa/m². Autokatospaikka 1 euroa/m². Autopaikka 0,50 euroa/m². Veden kulutus laskutetaan asukkailta erillisten alamittarien mukaisesti. (Vesimaksu kylmä 5 euroa/m3, lämmin 10 euroa/m3.) Laskentahetkellä 24.6.2022 eurobor 12 kk on 0,975 %. Talousarvio 2024 mukaan 1.1.2024 alkaen maksut: Hoitovastike 2,30 e/m²/kk. Rahoitusvastike 21,16 e/m²/kk. Autokatospaikka 1,15 e/m²/kk. Autopaikka 0,58 e/m²/kk. Veden kulutus laskutetaan asukkailta erillisten alamittarien mukaisesti. (Vesimaksu lämmin 10 e/m3, kylmä 5 e /m3.) Laskentahetkellä 1.8.2023 euribor 12 kk on 4,064%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Lattia: laatta, käsitelty puinen jalkalista, valkea Seinät: maalattu, valkea Katto: valkoinen mdf-paneeli (upotettu led-valaistus) Kalusteet: tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kiintokalusteita (rungot valkoiset ja ovet sisustusesitteen valikoiman mukaan). Eteisen komeroryhmässä on peililevyovet, joista yksi liukuovi on lasipeilillä.
Kohteen lisätiedot
Tupakointi on kielletty taloyhtiön omistaman ja hallitseman asuinrakennuksen kaikissa sisätiloissa riippumatta siitä, ovatko tilat osakashallinnassa vaiko taloyhtiön hallinnassa. Tupakointi on kielletty myös huoneistoparvekkeilla ja piha-alueella, lähempänä kuin viisi metriä asuinkiinteistöstä. (Yhtiöjärjestys 16§)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Yhtiö varustetaan maalämmöllä. Lämmönjakelu tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Lattia: vinyyli, käsitelty puinen jalkalista, valkea Seinät: maalattu, valkea Katto: mdf-paneeli, valkea Kalusteet: tehdasvalmisteisia: vakiomallisia kiintokalusteita, joissa rungot valkoiset. Ovet, vetimet, suorareunaiset laminaattipintaiset pöytätasot sisustusesitteen valikoiman mukaan. Upotettava musta tai harmaa komposiittiallas ja tilavaraus mikroaaltouunille. Kalusteväli: välitilalaminaatti Astianpesukone, jääkaappipakastin, induktioliesitaso, erillisuuni ja aktiivihiili liesikupu. Yli 90 m² asunnoissa on kaksi kylmälaitetta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia: vesieristetty, laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys Seinät: vesieristetty, laatoitettu valkoinen, tehosteseinä kohteen vaihtoehtoisista laatoista valittuna Katto: mdf-paneeli, kosteudenkestävä valkea (upotettu led-valaistus)
WC-tilojen kuvaus
Lattia: laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys Seinät: kalusteseinä laatoitettu valkoinen, muut maalattu valkea. Katto: mdf-paneeli, valkea (upotettu led-valaistus) Varusteet: allas, allaskaappi ja valopeili sekä pyyhekoukut ja wc-paperiteline
Saunan kuvaus
Lattia: vesieristetty, laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys Seinät: suojakäsitelty lämpöhaapa 15x90, savuharmaa lasiseinä Katto: suojakäsitelty lämpöhaapa 15x90 Lauteet: istuinosat ja kaide lämpöhaapaa 28x90 Varusteet: sähkökiuas valmistajan mitoitusohjeen mukaan (esim. Harvia Cilindro 6-11 kW, kiukaassa kiinteä ohjaus)
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia: vesieristetty, laatoitettu, vesikiertoinen lattialämmitys Seinät: maalattu, valkea Katto: mdf-paneeli, valkea (upotettu led-valaistus) Kalusteet: kosteudenkestäviä, tehdasvalmisteisia ja vakiomallisia kiintokalusteita (rungot valkoiset ja ovet sisustusesitteen valikoiman mukaan) Kalusteväli: välitilalaminaatti Varusteet: allas ja allaskaappi. Tilavaraus pyykkikoneelle ja kuivausrummulle.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattia: vinyyli, käsitelty puinen jalkalista, valkea Seinät: maalattu, valkea. Yksi seinä tehostemaalattuna vakiovärikartan, HR3 mukaisella maalilla. Katto: mdf-paneeli, valkea Varusteet: valkoiset säleverhot
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia: vinyyli, käsitelty puinen jalkalista, valkea Seinät: maalattu, valkea. Yksi seinä kussakin makuuhuoneessa tehostemaalattuna vakiovärikartan, HR3 mukaisella maalilla. Katto: mdf-paneeli, valkea Kalusteet: tehdasvalmisteisia vakiomallisia kiintokalusteita (rungot valkoiset ja ovet sisustusesitteen valikoiman mukaan). Komeroissa saranalliset vakio-ovet. Varusteet: valkoiset säleverhot
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistojen yhteydessä on niihin kuuluva puolilämmin varasto-/tekniikkatila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: kaapeli- ja kuituverkko
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
5 707 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kuopion kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kuopion Kuunsilta 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat sijaitsevat tontilla asemapiirustuksen mukaisesti. Osakkeina myytävillä autokatospaikoilla on sähkölämmityspistokkeet tai hidaslatauspiste (latausteho alle 3,5 kW) osakkeenostajan valinnan mukaan. Autopaikoille asennetaan latauspistevalmius siten, että jokaiseen sähköistettyyn pysäköintipaikkaan voidaan muutostyönä asentaa sähköautoille tarkoitettu hidaslatauspiste.
Autokatospaikkoja 20 kpl, autopaikkoja 5 kpl, vieraspaikkoja 4 kpl
Pihan kuvaus
Jokaiselle asuinhuoneistolle kuuluu oma terassi- ja oleskelupiha-alue yhtiöjärjestyksen liitepiirroksen mukaisesti. Kukin osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan asuinhuoneistoon liittyvän terassi- ja oleskelupiha-alueen asianmukaisesta puhtaana- ja kunnossapidosta. Piha-alueen käyttöoikeus ulottuu mahdolliseen rantaviivaan saakka.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rantasauna ja laituri sijaitsevat asemapiirustuksessa esitetyssä paikassa. Rantasaunassa on sähkölämmitteinen kiuas. Laituri on pinta-alaltaan alle 20 m².

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Saaristokaupunki, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hakala Marjo

Asuntomyyjä, KiLat

Huoneistokeskus Kuopio

Huoneistokeskus Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.