Paritalo | 3h + avok + kph + s + wc + var (yj: 3h + k + s + var)

Peltovuorentie 54, Ylästö, Vantaa

Hinta

385 000 €

Koko

73,5 / 77,5 m²

Vuosi

2023

Ihastuttava, lähes uutta vastaava paritalokoti Ylästöstä Tämä koti hurmaa tilantunnullaan ja tyylikkäillä, aikaa kestävillä pinnoillaan. Pohjaratkaisun käytännöllisyys hurmaa niin pienen perheen, pariskunnan kuin väljyyttä arvostavan yksineläjänkin. Moderni muotokieli yhdessä valloittavien peltomaisemien kanssa kutsuu viihtymään. Eteinen, jossa laattalattia täydentää käytännöllisyyden, on poikkeuksellisen tilava. Vaalea Puustellin avokeittiö on varusteltu laadukkain AEG:n kodinkonein, ja kaappitilaa on varsin mukavasti. Paikkansa löytyy vaivatta suuremmallekin ruokaryhmälle. Olohuoneen suurista maisemaikkunoista luonnonvalo pääsee kauniisti sisään. Huonekorkeus on parhaimmillaan noin viisi metriä, joten avaruutta ei olohuoneesta puutu! Oma terassi pihoineen sijoittuu länteen, tarjoten mukavat puitteet myös auringonpaisteesta nautiskeluun. Kylpyhuone on loistavasti toteutettu, sieltä löytyy nimittäin paikkansa niin pyykkihuoltoon, peseytymiseen kuin kaunistautumiseenkin, ja oma sauna kruunaa kokonaisuuden! Makuuhuoneet sijoittuvat toimivasti yläkertaan, omaan rauhaansa. Lisäksi yläkerrassa on myös erillinen wc. Säilytystilaa löytyy kiinteiden kaapistojen sekä lämpimän ulkovaraston muodossa. Asunto Oy Vantaan Peltosirkku on vuonna 2023 valmistunut omalla tontillaan sijaitseva viihtyisä taloyhtiö, joka koostuu pari- ja erillistaloista. Lämmityksen hoitaa kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu yhdessä aurinkopaneelien kanssa, lisäksi kesähelteillä kaivatun viilennyksen takaa ilmalämpöpumppu. Asuminen uudenveroisessa yhtiössä on turvallista ja vaivatonta, ja huoltoyhtiö helpottaa osaltaan arkielämän sujuvuutta. Huoneiston molemmat sähköpistokkeelliset autopaikat löytyvät käytännöllisesti sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä. Kylämäinen Ylästö on vehreä, peltojen ympäröimä asuinalue Vantaanjoen varrella. Lähietäisyydeltä löydät niin Jumbon ja Flamingon palvelut kuin lentokentänkin. Lähikaupat sijaitsevat kävelymatkan päässä, noin 1,5 kilometriä kotiovelta. Julkiset kulkuyhteydet toimivat moitteetta ja autoilevalle asukkaalle sijainti on myös erinomaisen toimiva, sillä pääväylille hurauttaa vain muutamassa minuutissa. Lisäksi ulkoilumaastoja ja harrastusmahdollisuuksia Ylästössä ja sen lähialueilla riittää runsaasti. Tämä koti on nähtävä – tervetuloa esittelyyn! Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
pe 10.5. 15:15 - 15:45

Tervetuloa esittelyyn! Huoneisto G 10

Esittelijänä Matias Turpeinen
p. 0405054856

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21047941
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + avok + kph + s + wc + var (yj: 3h + k + s + var)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
4 m²
Kokonaispinta-ala
77,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

328 099,69 €

Velkaosuus

56 900,31 €

Velaton hinta

385 000,00 €

Neliöhinta

5 238,10 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Korko: 1,1 % marginaali + Euribor 12 kk. Laina-aika: rakennusaika + 25 vuotta. Lyhennysvapaa: rakennusaika + kaksi ensimmäistä asuinvuotta. Lainanlyhennykset alkavat arviolta 11/2025, johon asti lainasta maksetaan vain korkoja. Myytävän huoneiston osalta korot ovat 249,97 euroa/kk.

Vastike

Hoitovastike

220,50 € / kk

Pääomavastike

249,97 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

470,47 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike (249,97 e/kk) kattaa vain rakentamisaikaisen lainan korot. Lainan lyhentäminen alkaa arviolta 11/2025, ja pääomavastikkeen keräys alkaa noin puoli vuotta aiemmin.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksut tasataan vuosittain mittarilukeman mukaisesti. Vesimaksuennakko 20,00 e/hlö/kk. Hoitovastike ei sisällä lämmitystä. Huoneiston osakas vastaa lämmityskuluista (poistoilmalämpöpumppu + ilmalämpöpumppu). Sähkönkulutus nykyisen asukkaan kulutuksella noin 10.000-11.000 kWh/vuosi. Taloyhtiöllä on lainaa yhteensä 1.085.851,08 euroa per 30.4.2024. Rakentamisaikaisesta lainasta maksetaan vain korkoja arviolta 11/2025 asti, ja pääomavastikkeen keräys alkaa noin puoli vuotta aiemmin. Autopaikat kuuluvat huoneiston käyttöön (yhtiöjärjestys), eikä niistä peritä erillistä hoitovastiketta. Ylimääräinen yhtiökokous (hallinnanluovutuskokous) 7.12.2023: Päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-ja/tai rahoitusvastike sekä valtuutus määrittää pääomavastikkeen suuruus korkomuutoksia vastaavaksi tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Kiinteä peililiukuovikaapisto (Puustelli).
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu
Kohteen lisätiedot
Yhtiöjärjestys 9 §: Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Em. yhtiöjärjestyksen pykälää noudatten ilmalämpöpumppu ja aurinkopaneelit ovat osakkaan vastuulla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on erittäin siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämpöpumppu, poistoilmalämpöpumppu, aurinkolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat AEG-merkkiset integroidut kodinkoneet: induktioliesitaso, mikroaaltouuni, kalusteuuni, jääkaappi, pakastin ja astianpesukone, lisäksi liesituuletin. Lattia on parkettia, seinät maalatut. Työtaso on laminaattia. Kiinteä led-valaistus yläkaappien alla. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu pyöreä valaistu peili, allaskaappi (Puustelli), kiinteää kaapistoa (Puustelli), runsaasti työtasoa, pyykinpesukoneliitäntä, tilavaraus pyykinpesukoneelle, suihku, lasinen suihkuseinä ja naulakot. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-valaisimet. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee yläkerrassa. Varustukseen kuuluu allaskaappi (Puustelli), valaistu peili, wc-istuin, bidee-suihku ja pyyhekoukut. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Katossa led-valaisin. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Saunan kuvaus
Harvia-pylväskiuas, upotettu lauteisiin. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Sauna erottuu kylpyhuoneesta lasiseinällä. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on parkettia, seinät maalatut. Kulku terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on 2 kpl. Lattiat ovat parkettia, seinät maalatut. Päämakuuhuoneessa on kiinteä kaapisto (Puustelli).
Säilytystilojen kuvaus
Tekninen tila/varasto on lämmin ja pinta-alaltaan 4 m2.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto peltikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola, isännöitsijä Miikka Rautvuori, miikka.rautvuori@kiinteistotahkola.fi, p. 020 748 0086, Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa
Huolto
Kotikatu Tikkurila, tikkurila@kotikatu.fi, p. 010 270 8370, Hakamäenkuja 4-6, 01510 Vantaa, https://www.kotikatu.fi/kiinteistohuolto/vantaa/tikkurila/
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: jätekatokset, tekninen tila, valokuitu: Elisa
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 58

Energialuokka
B (2018), Todistus on laadittu 16.12.2021.
Tontin koko
11 265 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), kartta.vantaa.fi, https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Peltosirkku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myytävälle huoneistolle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan kaksi sähköpistokkeellista piha-autopaikkaa (nro 31 ja 32). Paikat sijaitsevat huoneiston sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.
Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi autopaikkaa.
Pihan kuvaus
Piha-alueella on terassi sekä nurmea. Tuijat rajaavat pihat toisistaan. Piha-alueen kunnossapitovastuu on osakkaalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ylästö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Turpeinen Matias

Toimitusjohtaja, myynti

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.