Kiinteistövälitys Rooma Oy LKV

Paritalo | 3h + k + kph + s + et + 2vh + tekn.tila

Koivumäentie 30 A 1, Haavisto, Ylöjärvi

Hinta

299 000 €

Koko

81,5 m²

Vuosi

2024

ROOMA LKV – Kotiin johtavalla tiellä Ylöjärven parhaille paikoille Haavistoon, Akseli Södermannin puiston viereen on rakentumassa laadukas ja moderni yksitasoinen, maalämmöllä lämpiävä paritalokoti. Asunnon pohjaratkaisu on erittäin toimiva. Kodin sydämenä toimii avara ja valoisa keittiö/olohuonetila, jossa myös takkavaraus. Normaalia korkeampi lähes kolmen metrin huonekorkeus ja suuret ikkunapinnat lisäävät tilantuntua entisestään ja saavat valon tulvimaan sisätiloihin. Asunnot on varusteltu laadukkailla materiaaleilla. Lattiapintoja koristaa tammiparketit ja laadukkaat laatat, kalustetoimittajana toimii Keittiömaailma. Sauna- ja pesuhuoneiden kattopintana on tervaleppäpaneeli ja saunatilassa on kuituvalot. Säilytystilaa on runsaasti, sillä asunnon molemmissa makuuhuoneissa on oma vaatehuoneensa ja lisäksi sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä on erillinen ulkovarasto. Uloskäyntejä asunnossa on kaksi, joista toinen johtaa taloa osin ympäröivälle, katetulle terassialueelle. Asunnossa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja lämmityksestä huolehtii maalämmöllä lämpiävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnolle kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autokatospaikka ja lisäksi yksi pistokkeellinen pihapaikka. Kiinteistölle on keväällä 2023 valmistunut paritalo B , jonka molemmat asunnot on myyty. Paritalo A:n rakennusprojekti käynnistyy kun molemmat huoneistot on myyty, tällä hetkellä huoneisto A 2 on varattu. Kiinteistön omistus perustuu määräosiin ja tästä on laadittu hallinnanjakosopimus. Kaupanteossa maksetaan määräosan ja liittymien osuus kauppahinnasta ja tämän jälkeen kauppahintaa maksetaan erillisestä urakkasopimuksesta ilmenevien ja rakennusvaihetta vastaavien maksupostien mukaan. Valmistuminen on arvioitu n. 10 kuukauden päähän kaupanteosta eli rakentamisen aloittamisesta. Rakentajana toimii vuonna 2007 perustettu, Ylöjärveläinen KodinRatkaisu Remontit Oy. Tämä erittäin tyylikäs ja moderni paritalokokonaisuus valmistuu vain kivenheiton päähän Ylöjärven palveluista, kouluista ja päiväkodeista, rauhalliselle pientaloalueelle Haavistoon. Suunnitteluun on käytetty aikaa ja käytännöllisyys ja laatu ovat olleet suunnittelun lähtökohtana. Ekologinen maalämpö takaa jatkossakin edulliset asuinkustannukset tämän kodin onnelliselle omistajalle. Kiinteistävero maksetaan vain tontin hinnasta. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa jo laadukkaasta perustasostakin poikkeaviin tila- ja pintaratkaisuihin. Lisätietoja kohteesta, Santtu Suominen 050 4460076 Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21012732
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + et + 2vh + tekn.tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81,5 m²
Kokonaispinta-ala
81,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lisäksi erillinen varasto
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Muu ehto: valmistuessa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

299 000,00 €

Velaton hinta

299 000,00 €

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuoneet. Eteisen lattiat laatoitetaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
takkavaraus olemassa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Ulkoseinät: puurakenteiset ja ulkopinta pääosin puu-ulkoverhousta. Ulkoseinien lämmöneristevahvuus 250mm.
Keittiön kuvaus
Keittiön kalusteet Keittiömaailman tehdasvalmisteisia standardikalusteita, joissa pinnoitetut ovet. Työtasot ovat laminaattia. Keittiössä tasoon upotettu musta komposiittiallas. Kodinkoneet ovat rst-pintaiset. Keittiössä vakiovarusteena 4-levyinen induktiotaso ja kalusteuuni, liesituuletin ja apk. Kalusteissa tilavaraus mikroaaltouunille. Kylmäkalusteina täyskorkeat jääkaappi ja pakastin.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kph lattiassa laatat ja seinässä kaakelit. Tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrumpuyhdistelmälle. Kalusteet valkoisia. Saunan ja pesuhuoneen katto paneloidaan tervaleppäpaneelilla.
Saunan kuvaus
Saunan seinä paneloidaan tervaleppäpaneelilla.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneiden lattiat päällystetään kolmesauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat maalataan.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lattiat päällystetään kolmesauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat maalataan.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Eristämätön asuntokohtainen varastotila pääsisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-428-4-115
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 170 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Puiston viereen rajoittuva tasamaatontti.
Rasitteet
Kaupat tehdään määräosasta, joka käsittää 20,50/100 koko kiinteistöstä, laaditun hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Kaupanteossa maksetaan 60 000,00 euroa, joka sisältää määräosan ja liittymät. Tämän jälkeen kauppahintaa maksetaan erillisestä urakkasopimuksesta (239 000 euroa) ilmenevien, rakennusvaihetta vastaavien, maksupostien mukaan asunnon valmistumiseen asti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Jokaiselle asunnolle kuuluu yksi autotokatospaikka yhteisestä autokatoksesta ja lisäksi yksi pistokkeella varustettu pihapaikka hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaisesti. Lisäksi erillinen varasto sisäänkäynnin yhteydessä.
autokatos, varasto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Haavisto, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Suominen Santtu

Toimitusjohtaja, yrittäjä, LKV

Kiinteistövälitys Rooma Oy LKV

Kiinteistövälitys Rooma Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.