Hygge LKV

Mökki tai huvila | Päätalo, pikkumökki, aitta, vaja / autohalli, uudempi sauna, vanha savusauna, huvimaja

Komeantie 173, Tuusjärvi, Heinola, Heinola

Hinta

259 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Oletko haaveillut vapaa-ajanviettopaikasta, joka soveltuisi useammalle sukupolvelle, perheelle tai harrastuksille? Tämä ihastuttava persoonallinen vapaa-ajanviettopaikka Heinolassa tarjoaa mahdollisuuksia moneen. Kiinteistöllä useampia rakennuksia, mm. päärakennus, vierasmökki, talvisauna (mukavuuksin), savusauna, huvimaja, aitta ja vaja/autotalli. Tilaa riittää vieraille ja harrastuksille yhteensä n. 360 m2 (kaikkien rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala). Päärakennuksessa, vierasmökissä ja talvisaunassa voi majoittua kaikkina vuodenaikoina. Modernit mukavuudet, kuten vesivessa (3), suihku, pesukone ja astianpesukone löytyvät. Vajassa / autotallissa ja aitassa on tilaa harrastaa. Kiinteistöllä on maata upeat n. 2,6 hehtaaria, joka koostuu metsästä sekä niitystä ja rajoittuu Jalajan järveen. Halutessasi voit perustaa vaikka isot kasvimaat, jättää osan niitystä kasvamaan kauniita niittykukkia tai vaikka vain jättää isoksi nurmikentäksi. Tämä vapaa-ajan kiinteistö on rakennettu vuosien aikana rakkaudella hartaasti. Asuinrakennukset ja saunat on tehty vanhojen talojen siirtohirsistä eli jokaisella talolla on oma jännittävä historiansa. Mm. päärakennus on siirretty Simojoelta ja on vanha maatilan päärakennus, joka on tehty pohjolan hitaasti kasvaneista puista. Kiinteistön korkeimmalle kohdalla on huvimaja, josta on upeat näkymät talojen yli järvelle. Perille pääset pitkin hyväkuntoista soratietä. Matkaa pääkaupunkiseudulta tänne on n. kaksi tuntia ja Lahdesta vajaa tunti. Ei näköyhteyttä naapureihin, joten täällä saat olla täydellisessä rauhassa. Mirja.Matikainen@hyggelkv.fi P. 0403501505

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20991491
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Päätalo, pikkumökki, aitta, vaja / autohalli, uudempi sauna, vanha savusauna, huvimaja
Huoneita
Ei tiedossa
Kokonaispinta-ala
360 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu pinta-ala on kaikkien rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala, erottelematta asuintilojen ja muiden tilojen pinta-aloja. Rakennusten pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja saattavat poiketa siitä mitä rakennuspaikan nykytilanne-tulosteessa on mainittu. Kohdetta ei ole hinnoiteltu pinta-ala perusteisesti.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

698,30 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus perustuu nykyisen käyttäjän kulutukseen ja sisältää sekä käyttö- että lämmityssähkön. Päätalossa ilmalämpöpumppu. Sähkönkulutus sisältää kaikkien rakennusten kulutuksen yhteensä per vuosi. Ostajan tulee maksaa varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta. Lisäksi ostajan tulee maksaa lainhuutokulut sekä puolet kaupankäyntikuluista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Päätalossa ilmalämpöpumppu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Vanha savusauna on kertaalleen palanut ja kunto välttävä / ei luokittelua. Rannassa oleva laituri on huonokuntoinen. Muut rakennukset tyydyttävässä kunnossa, kaipaavat jonkin verran päivittämistä. Rakennukset on pitkälle itse rakennettu, joka tulee ottaa huomioon. Parista rakennuksesta puuttuu lopputarkastusmerkintä ja myyjällä on näiden osalta selvitys meneillään lupaviranomaisen kanssa. Kylpyhuoneiden / wc den osalta vesieristykset saattavat puuttua / muovimatto sekä putkien asentamisesta ei ole piirustuksia. Myyjä ei ota vastuuta puutteellisista putkitöistä tai vesieristyksistä. Mökit suunniteltu pääasiassa kesäkäyttöön.
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Viemäri
umpisäiliö
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Päätalo: hirsi / puu, perustukset harkko, tuulettuva alapohja Pikkumökki: puu/hirsi, perustus harkko, luultavasti tuulettuva alapohja Aitta: puu/hirsi, perustus pylväsperustus Vaja: puu, pylväsperustus osassa ja maavarainen betonilaatta autotallin puolella Talvisauna: puu/hirsi, harkkoperustus (ainakin saunan ja suihkun osalta umpi) Savusauna: puu/hirsi, perustus harkot tiilien alla, betonilaatta lattiana, katto offset peltiä, jossa eristeenä hiekkaa huvimaja: puu
Keittiön kuvaus
Päärakennuksen keittiössä puulämmitteinen leivinuuni.
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: muu, sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, jääkaappi/pakastin
WC-tilojen kuvaus
Päärakennuksessa 2 wc:tä sekä uudemmassa saunarakennuksessa löytyvät vesivessat. Lisäksi Aittojen vieressä on ulkohuussi.
Saunan kuvaus
Uudemmassa saunarakennuksessa suihkutila, jossa pyykinpesukoneliitäntä. Saunarakennuksessa myös valurautainen puulämmitteinen liesi. Saunassa kertalämmitteinen Aito-puukiuas. Lisäksi erikseen savusauna rakennus.
Puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
111-413-1-116
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
26 650 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset: - tieoikeus (000-2008-K35534) Osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin: - yhteinen vesialue 111-413-876-1 yhteinen vesialue ja vesijättö Kiinteistötoimitukset ja viranomaispäätökset: - yksityistieomistus MMLm/11255/33/2010
Tontin nimi
Muoree
Kaavoitustiedot
sirpa.alaputto@heinola.fi
p: 0447694175
Kaavoitustilanne
Haja-asutusalue
Rakennukset
Rakennuspaikan nykytilanne tulosteen mukaan tilalla on seuraavat rakennukset: - erillinen vapaa-ajan asunto kokonaisala 110 m2 (lupanumero 89-1975-97) - saunarakennus kokonaisala 32 m2 (lupanumero 89-1973-134) - saunarakennus kokonaisala 25 m2 (lupanumero 111-2002-202, valmistunut 29.8.2005) - talousrakennus kokonaisala 92 m2 (lupanumero 89-1985-25, valmistunut 1.1.1975) - talousrakennus kokonaisala 61 m2 (aitta, valmistunut 1.1.1980) - talousrakennus kokonaisala 30 m2 (lupanumero 89-1985-25, valmistunut 1.1.1986) - talousrakennus kokonaisala 15 m2 (valmistunut 1.1.2006) - talousrakennus kokonaisala 12 m2 (valmistunut 1.1.2000) - talousrakennus kokonaisala 8 m2 (valmistunut 1.1.2013)
saunarakennus, aitta, muita rakennuksia, autotalli, talousrakennus, vaja, varasto
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Yhteinen vesialue ja vesijättö osuuden suuruus 0,003800 / 3,916600 Rannan ilmansuunta länsi-luode
  • Jalaja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinola

Asuinalueena Tuusjärvi, Heinola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Matikainen Mirja

LKV, LVV, RAKI

Hygge LKV

Hygge LKV
Hygge LKV

Linnanherrankuja 16,
00950 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.