Bo LKV Turku

Rivitalo | 3h + k + kph / wc + s + khh + wc + terassi + autokatos + varasto

Kämmekkä 1 as 2, Saari, Paimio

Hinta

248 000 €

Koko

74,5 / 79,5 m²

Vuosi

2025

Ennakkomarkkinoinnissa upea uudisrivitalo yhtiön omalle tontille Paimion Saaren asuinalueelle! AS Oy Paimion Saari tarjoaa ainutlaatuisia, energiatehokkaita rivitalokoteja upeassa, luonnonläheisessä ympäristössä, vain kahden kilometrin päässä Turku-Helsinki-moottoritiestä. Varaa oma kotisi ilman varausmaksua. Nämä yksitasoiset rivitalokodit tarjoavat maalämmön ansiosta ekologisen ja edullisen asumisen vaihtoehdon. Kotien rakentamisesta vastaa alallaan arvostettu Mäkelän Rakennus Oy, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja huolellisesta viimeistelystään. Asunnot on suunniteltu moderniin makuun sopiviksi, yhdistäen tyylikkyyden, kestävyyden ja toimivat tilat. Suurista ikkunoista tulvii runsaasti luonnonvaloa, ja olohuoneesta on käynti omalle kokohuoneiston levyiselle katetulle terassille ja huolitetulle pihalle. Tarjolla on kahden koon asuntoja: valoisat 91 neliön 4h+k päätyasunnot ja kompaktimmat 74,5 neliön 3h+k asunnot. Jokaiseen asuntoon sisältyy kodinhoitohuone, kaksi wc:tä – erillinen wc sekä toinen wc kylpyhuoneessa – kaksi autopaikkaa (katettu ja avoin) ja käytännöllinen ulkovarasto. Lattioita koristaa kestävä ja laadukas yksisauvainen parketti, ja valittavissa on kolme sisustussuunnittelijan luomaa värimaailmaa: Natural, Beige ja Gray, jotka varmistavat, että löydät juuri sinulle sopivan kodin. Kun valitset asunnon AS Oy Paimion Saaresta, voit luottaa alhaisiin asumiskustannuksiin ja korkeaan asumismukavuuteen. Keväällä 2025 valmistuva, kuuden asunnon yhtiö odottaa nyt ensimmäisiä asukkaitaan. Älä hukkaa tilaisuuttasi nauttia luonnonrauhasta, samalla kun hyvät kulkuyhteydet Turkuun ja Helsinkiin ovat vain kivenheiton päässä. Ota yhteyttä ja varaa unelmiesi koti Paimion Saarelta jo tänään! Kohde rakennetaan RS-kohteena!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20966246
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph / wc + s + khh + wc + terassi + autokatos + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Muu ehto: Arvioitu valmistuminen 5/2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

124 000,00 €

Velkaosuus

124 000,00 €

Velaton hinta

248 000,00 €

Neliöhinta

3 328,86 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

179,00 € / kk

Pääomavastike

424,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

642,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Ensimmäinen vuosi valmistumisesta maksetaan huoneistokohtaisen lainaosuuden osalta pelkkiä korkoja (korot arviolta n. 424 e/kk). Lainanlyhennykset alkavat vuosi valmistumisen jälkeen (korot + lyhennys arviolta n. 758 e/kk). Alustava Arvio on laskettu 4,1 prosentin korkotasolla. Laina-aika 2+20 vuotta. Asuntojen lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Lämmin- ja kylmävesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, puu
Rapattu julkisivu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs avokeittiö. Keittiöön on sisustussuunnittelijan toimesta valittu 3 upeaa värimaailmaa, josta voit valita omaan makuun sopivan. Keittiön varustukseen kuuluu jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone, induktioliesitaso, liesituuletin sekä kalusteisiin asennettava kiertoilmauuni. Yläkaapistot ovat vetimettömiä ja alakaapistot- sekä laatikostot vedinuralla. Lattia ovat 1-sauvaista tammiparkettia. Valitse kolmesta upeasta värimaailmasta omasi: Classic, Beige tai Gray.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone laattaa. Valitse kolmesta upeasta sisustussuunnittelijan suunnittelemasta värimailmasta omasi: Classic, Beige tai Gray.
WC-tilojen kuvaus
Lattiat ja seinät laattaa. Valitse kolmesta upeasta sisustussuunnittelijan suunnittelemasta värimailmasta omasi: Classic, Beige tai Gray.
Saunan kuvaus
Sauna lattia laattaa ja seinät, katto upeaa vaaleaa haapapaneelia tai vaihtoehtoisesti tummaksi petsattu paneeli.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattiat ja seinät laattaa. Valitse kolmesta upeasta sisustussuunnittelijan suunnittelemasta värimailmasta omasi: Classic, Beige tai Gray.
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Olohuone lattiat tyylikästä 1-sauvaista tammi parkettia ja seinät maalattuja. Valitse kolmesta upeasta sisustussuunnittelijan suunnittelemasta värimailmasta omasi: Classic, Beige tai Gray.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Lukkosaumakate
Taloyhtiön nimi
As Oy Paimion Saari
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 6 Parkkipaikkoja: 6

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus tehdään rakennusluvan yhteydessä.
Tontin koko
3 500 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Antaa Paimion kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Asunnon käytössä olevat autopaikat
Ulkoautopaikka sähköpistokkeella
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen asuntoon kuuluu autokatospaikka ja pihapaikka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Paimio

Asuinalueena Saari, Paimio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heinonen Mauno

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.