Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Omakotitalo | 4h, k, khh, s, p

Nuuskalantie 43, Nuuskala, Mynämäki

Hinta

189 000 €

Koko

134 / 176 m²

Vuosi

1981

Tunnelmallinen koti rauhallisella paikalla! Tämä kaunis talo on rakennettu päättyvän yksityistien varrelle, mikä tekee sijainnista erittäin rauhallisen. Etupihan puolelta aukeaa avara peltomaisema kohti etelää ja muilta osin tonttia ympäröi suojaisa sekä viihtyisä metsikkö. Suoraan omalta ulko-ovelta voikin lähteä ulkoilemaan luonnon keskelle tai keräämään marjoja lähimetsästä. Rauhallisesta sijainnista huolimatta Mynämäen keskustan ruokakaupat ja muut monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Pääsisäänkäynti johdattaa talon alakertaan, jossa on muun muassa lämmintä tunnelmaa huokuva takkahuone, jonka seinissä on upeaa, aitoa kelohirttä. Takkahuoneen kautta on kulku kylpyhuoneeseen ja saunaan, jotka on remontoitu vuosina 2008-2009. Alakerrassa on myös kodinhoitohuone ja erillinen wc sekä runsaasti säilytys- ja varastotilaa. Yläkerrassa avautuu tilava olohuoneen ja keittiön muodostama kokonaisuus, jossa nautitaan yhteisistä ruokailuhetkistä ja vietetään yhteisiä iltoja. Lisäksi yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on myös erillinen wc. Toisen makuuhuoneen kautta on vielä kulku talon etupihan suuntaan olevalle parvekkeelle. Lämmitysjärjestelmäksi on asennettu taloudellinen ja ekologinen maalämpö vuonna 2015 ja yläkerrassa on myös ilmalämpöpumppu, joka varmistaa asumismukavuuden niin kesällä kuin talvellakin. Muita tehtyjä korjauksia ovat muun muassa talon sekä autotallin vesikattojen pinnoitus vuonna 2016 ja talon yläpohjan lisäeristys vuonna 2013 sekä kylpyhuoneen ja saunan perusteellinen remontointi vuosina 2008-2009. Tätä kodikasta taloa esitellään vain yksityisesittelyin, joten ota yhteyttä ja mennään yhdessä katsomaan taloa paikan päälle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20960887
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, khh, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
134 m²
Kokonaispinta-ala
176 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustuksen mukaan asunnon pinta-ala noin 134 m² ja energiatodistuksen mukaan lämmitetty nettoala 176 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

189 000,00 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 309.02 € vuonna 2023
Vesi kulutuksen mukaan, sähkö kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla noin 11-12 000 kWh/v.), öljy kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla noin 200-300 l/v.), jätehuolto (saostuskaivon tyhjennys noin 180 €/kerta), yksityistien tienhoitomaksu noin 70 €/v., vakuutusmaksut, lainhuudatuskulut, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta ja ostaja maksaa varainsiirtoveron.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa takkahuone, jonka seinissä aitoa kelohirttä ja lattia laattaa.
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Maalämpöjärjestelmän keruupiirin kiertovesipumppu uusittu 11/2022, yläkerran wc:n pinnat sekä wc-istuin ja allaskaappi uusittu 4/2022, yläkerran aulan, olohuoneen ja keittiön seinien pinnat sekä listat uusittu 3/2021, toisen makuuhuoneen seinien pinnat ja listat uusittu 3/2021, alakerran wc:n pinnat sekä wc-istuin ja kiintokalusteet uusittu 10/2020, kodinhoitohuone remontoitu 2017, sisäkattoja maalattu 2016, talon ja autotallin vesikatot pinnoitettu (Restakoti) 2016, seinä- ja otsalaudat sekä räystäät maalattu 2016, maalämpö asennettu (Kalliokaivo Oy) 2015, alakerran vanhasta puuvarastosta tehty vaatehuone 2015, ilmalämpöpumppu asennettu (Enertest Ky) 2014, yläpohjan lisäeristys (n. 45 cm, Polarvilla Oy) 2013, kylpyhuone ja sauna remontoitu kokonaisuudessaan 2008-2009, keittiö remontoitu 2008, ulko- ja sisäovet uusittu 2005 ja öljykattila ja -poltin uusittu 2003.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • D (2013)
  • Voimassa 7.8.2027 asti.
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, jonka lisänä öljy ja ilmalämpöpumppu
Tulisija
Avotakka alakerrassa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
oma, saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesiliittymä siirtyy
Rakennus- ja pintamateriaalit
Puurunko ja osittain tiili- sekä lautaverhous
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu vuonna 2008. Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Lattia muovia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone uusittu kokonaisuudessaan 2008-2009. Suihku, peili, pesuallas ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa.
WC-tilojen kuvaus
2 kpl. Alakerran wc:n varusteina peili ja pesuallas. Lattia vinyyliä ja seinät osittain saarnipaneelia sekä osittain maalattu. Yläkerran wc on toisen makuuhuoneen yhteydessä. Varusteina peili, allaskaappi ja kaapisto. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu 2008-2009. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone remontoitu 2017. Pesukoneliitäntä ja pesuallas. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
2 kpl. Lattiat laminaattia ja seinät osittain maalattu, tapetoitu sekä laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Alakerrassa iso vaatehuone/sisävarasto, molemmissa makuuhuoneissa kaapistot ja autotallin yhteydessä varastotilaa.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
503-449-5-30
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
4 950 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
KOIVULA
Kaavoitustiedot
Mynämäen kunta
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotalli (kylmä), jonka yhteydessä varastotilaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mynämäki

Asuinalueena Nuuskala, Mynämäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.