Bo LKV Turku

Rivitalo | 4h, avok, rt, 2kh, s, khh, 2wc, et, 2ter, var, ak

Kuninkaanraitti 2 a, Vanhalinna, Lieto

Hinta

465 000 €

Koko

104,5 m²

Vuosi

2021

Näyttävä yksitasoinen rivitaloneliö maalämmöllä vuonna 2021 valmistuneesta Asunto Oy Liedon Viistosta Rakennusliike Kemppen rakentama yhden paritalon ja kolmen rivitalohuoneiston kokonaisuus sijaitsee suositulla ja lapsiystävällisellä sijainnilla Liedon Vanhalinnassa. Sijainti on loistava, sillä yhteydet ovat hyvät niin Turun kuin Helsinginkin suuntaan. Yhtiö on rakennettu näyttävälle paikalle rinteeseen, mikä mahdollistaa kauniit näkymät ympäröivään luontoon ja vierellä sijaitsevaan Aurajokilaaksoon. Jokaisella huoneistolla on kaksi autokatospaikkaa asunnon edustalta. Autokatoksen yhteydessä on lisäksi huoneistokohtainen lämmin varasto/tekninen tila. Kolmesta makuuhuoneesta rakentuva koti on toteutettu kätevästi yhteen tasoon. Suuren ikkunapinta-alan ansiosta luonto ovat tuotu osaksi sisätiloja ja terassin suuntainen seinä onkin lähes kokonaan ikkuna-alaa. Suurista ikkunapinnoista huolimatta yksityisyys ja rauha on onnistuttu säilyttämään täällä hyvin! Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Kesähelteillä ilahduttaa jäähdytyskonvektori, joka toimii maakylmää hyödyntäen. Sisään saapuessa koti avautuu näyttävästi avokeittiölliseksi, avaraksi tilaksi. Puustellin kauniin keittiön viimeistelee ruusukultaiset nuppivetimet. Saareke jakaa ruuanlaittoa omaksi alueekseen ja ruokailutilan jatkeena sijaitsee kodin varsinainen oleskelutila. Oleskelutilan isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kehystävät vangitsevan kauniin maiseman. Ruokailutilasta on kulku hulppealle, lähes koko huoneiston levyiselle katetulle terassille, joka asettuu länteen. Makuuhuoneita on kolme, joista kaksi sijaitsee etupihan- ja yksi takapihan puolella. Terassin puoleisesta makuuhuoneesta on suora kulku ulos. Kaikkien makuuhuoneiden yhteyteen on toteutettu kiinteää säilytystilaa. Kodissa on kaksi kylpyhuonetta, joista kummankin yhteydessä on wc. Isomman kylpyhuoneen kruunaa tyylikäs ikkunallinen sauna. Lisäksi kodinhoidolle on oma tilansa kaapistoineen, laskutasoineen ja altaineen isomman kylpyhuoneen yhteydestä. Täällä kaikki on valmiina Sinua ja perhettäsi varten, lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Myynti ja esittelyt/ Miika Salmela p. 0500 533 582 miika.salmela@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20868251
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok, rt, 2kh, s, khh, 2wc, et, 2ter, var, ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104,5 m²
Kokonaispinta-ala
104,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

465 000,00 €

Velaton hinta

465 000,00 €

Neliöhinta

4 449,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

353,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi kulutuksen mukaan. Ei vesiennakkoa. Lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. KaapeliTV-vastike 5,6 e/kk. Osakas solmii oman sähkösopimuksen energialaitoksen kanssa. Nykyisen omistajan keskimääräinen sähkönkulutus (käyttösähkö) vuonna 2023: 2471 kWh. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Hallituksella on valtuutus periä enintään kolmen kuukauden ylimääräinen hoitovastike ja/tai rahoitusvastike, jos taloyhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä liukuovikaapisto. Lattia laattaa.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: itään,länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtain
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs Puustellin avokeittiö. Keittiössä jääkaappipakastin, astianpesukone, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin sekä integroitu mikroaaltouuni. Lattia parkettia (Meister Tammi classic 8137).
Kylpyhuoneen kuvaus
2 kylpyhuonetta. Pienemmässä kylpyhuoneessa allaskaapisto, valopeili, suihku ja lasinen suihkuseinä. Seinät kaakelia, lattia laattaa. Saunallisessa kylpyhuoneessa suihku. Kylpyhuoneen yhteydessä myös kodinhoitotila. Seinät kaakelia, lattia laattaa.
WC-tilojen kuvaus
Kummankin kylpyhuoneen yhteydessä wc.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna isomman kylpyhuoneen yhteydessä. Saunassa seinäpaneelit, kattopaneelit ja lauteet thermohaapaa. Sähkökiuas (Harvia Cilindro)
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila kylpyhuoneen yhteydessä. Kodinhoitotilassa laskutaso, pesuallas, runsaasti kaappitilaa sekä liitäntä pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.
Olohuoneen kuvaus
Upea avara olohuonetila, josta isot ikkunat takapihan terassin suuntaan. Terassille kulku sekä ruokailutilasta että yhdestä makuuhuoneesta. Lattia parkettia (Meister Tammi classic 8137).
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi asettuu etupihan suuntaan ja yksi on takapihan puolella. Makuuhuoneissa lattia parkettia (Meister Tammi classic 8137). Kaikissa makuuhuoneissa kiinteää kaappitilaa.
Säilytystilojen kuvaus
Autokatoksen yhteydessä lämmin varasto/tekninen tila.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
DIWU Isännöinti/ Ari Larumo p. 040 849 2382 ari.larumo@diwu.fi Pitkämäenkatu 13, 20250 Turku
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Jäähdytyskonvektori.

Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.

Tuulettuva alapohja.

Yhtiön välittömään hallintaan jäävät Härkätien puoleinen alue maa-alasta rakennusrungosta kiinteistön rajaan asti, rakennusten välinen alue, alueet kiinteistön päädyistä rajaan sekä B-rakennuksen kellarissa sijaitseva tekninen tila.

Kuninkaanraitin jätehuollon ja yksityistien 000-2022-K12414 kustannukset jaetaan Kuninkaanraitin kiint.kesken.

Yhtiöllä kortteleiden 43201 ja 40202 tontteja varten perustettu tieoikeudet/ yksityistie, jolle on perustettu oma tiekunta, joka huolehtii tieosuuden kunnossapidosta. Yhtiö on sitoutunut osallistumaan tiekuntaan viiden talouden käyttöoikeusyksiköllä. Alueella on yhteisesti järjestetty jätteenkuljetus, johon on järjestetty kierrätyspiste. Yhtiö on liittynyt jätteenhuolto-sopimukseen.


Tehdyt remontit
2023: Uudiskohde ei merkittäviä kunnossapitotoimia tai korjauksia
2023: Tontin kartoitettujen puiden kaato
Tulevat remontit
2023: 1-vuotistarkastus
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus laadittu 15.2.2018. Viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2028.
Tontin koko
3 933 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Liedon kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Liedon Viisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneiston A 3 autopaikat: rakennuksessa kiinni oleva kahden autopaikan katos.
Jokaisella huoneistolla on 2 katospaikkaa YJ:n mukaisesti.
Pihan kuvaus
Osakashallintaan kuuluu huoneiston koko pituudelta huoneiston pääsisäänkäynnin puoli piha-alueesta rakennusrungosta rasitetiehen asti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lieto

Asuinalueena Vanhalinna, Lieto

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salmela Miika

Myyntineuvottelija, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.