Bo LKV Turku

Omakotitalo | 5h, avok, aula, ph / s / pukuh, wc, kh, ph / wc, 2xvh, kahden auton talli, varasto

Metsävuorentie 9, Piikkiö, Kaarina

Hinta

478 000 €

Koko

167 / 306,5 m²

Vuosi

2012

Raamikas puutalo vetää puoleensa magneetin tavoin omalla rinnetontillaan Piikkiössä Unelmien omakotitalo viihtyisällä asuinalueella kätkee sisäänsä hulppeiden asuintilojen lisäksi mielettömän määrän varastotilaa, lasiterassin porealtaalla, sekä autotallin kahdelle autolle. Selkeä kaiken kattava kokonaisuus sopii isommallekin perheelle. A- energialuokan talon maalämpöpumppu on uusittu juuri joulukuussa 2023 ja energiatehokkuutta on saatu lisää vuonna 2021 asennetuilla aurinkopaneeleilla. Skandinaavisen kodin pääväreinä ovat raikas valkoinen ja musta, joten kotia on helppo sisustaa oman näköisekseen. Suuret ikkunat ja näyttävä huonekorkeus tuovat ylellisen fiiliksen ja sen paljon puhutun WOW-elämyksen. Tasokkaassa keittiössä valmistuvat herkulliset illalliset ja tila yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen. Keittiöstä pääsee suoraan myös katetulle parvekkeelle, vaikka grillailemaan. Alakerrassa sijaitsee yksi huone, jonka yhteydessä on myös vaatehuone. Tunnelmallisen saunan yhteydessä on erillinen pukuhuone, jossa on myös mukava levähtää löylyjen välissä. Alakerrassa on erillinen wc, joka noudattelee sisustukseltaan kodin muuta linjaa. Sisäänkäynnin yhteydessä on liukuovikaapistojen lisäksi tilava kodinhoitohuone, jonne saa heti kätevästi kuraiset lastenvaatteet tai omat treeniasut pyykkihuoltoon. Yläkertaan avautuu kaunis aulatila, joka kylpee upeasti luonnonvalossa. Lasikaiteet ja ilmavuus ovat aivan omaa luokkaansa. Kolme makuuhuonetta ovat kaikki mukavan kokoisia. Päämakuuhuoneesta voi aamulla avata oven parvekkeelle ja kuunnella kevään ensimmäisten lintujen viserrystä. Yläkerrassa on oma selkeälinjainen kylpyhuone, jossa on myös kodin toinen wc. Metsään rajoittuva takapiha on täydellinen rentoutumiseen. Jykevän kallion reunustama tontti on helppohoitoinen, joten aikaa jää rentoon yhdessäoloon perheen ja ystävien kanssa. Aurinkoinen terassi johdattaa nuotiopaikalle ja metsän rauhaan. Kahden auton lämmin talli ja suuri varastotila, sekä erillinen puuvarasto tuovat arkeen kaivattua toiminnallisuutta ja luksusta. Piikkiön Yhtenäiskoulu ja useat päiväkodit ovat pienen kävelymatkan päässä. Pihalta pääsee suoraan lenkkipolulle ja metsään. Piikkiön keskustan palvelut ovat alle kilometrin päässä. Liikenneyhteydet Turkuun ja Helsinkiin ovat loistavat ja esimerkiksi Turkuun täältä ajaa noin 20 minuuttia. Tämä koti on sinulle, joka kaipaat asumiseltasi enemmän ja haluat uuden kotisi olevan maailman paras paikka. Täällä asuu onnellinen arki! Saija Palin Asuntomyyjä, partner Bo LKV Turku Oy 040 756 7070 saija.palin@bo.fi facebook: Bo LKV Saija Palin instagram: saijapalin.bolkv OMAN ASUNNON MYYNTI Jos etsit omalle kodillesi välittäjää, soita tai laita minulle sähköpostia. Tulen antamaan ilmaisen hinta-arvion asunnon myyntiä harkitseville ja kertomaan miten asunnostasi saadaan paras mahdollinen hinta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 09:45 - 10:15
Esittelijänä Saija Palin
p. 0407567070

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20811207
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, aula, ph / s / pukuh, wc, kh, ph / wc, 2xvh, kahden auton talli, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
167 m²
Muiden tilojen pinta-ala
139,5 m²
Kokonaispinta-ala
306,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettu asuintilojen pinta-ala on rakennuspiirustusten mukainen huoneistoala 167 m2. Kellarin ala on 112 m2 ja kokonaisala on 306,5 m2 . Rakennuspiirustusten mukaan kerrosala (250mm) on 187 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan 1-2 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

478 000,00 €

Velaton hinta

478 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Myyjän sähkönkulutus on ollut noin 17 590 kWh/vuosi. Tämä sisältää kaiken taloussähkön sekä lämmityksen ja ilmalämpöpumpun ja kahden hybridiauton latauksen käyttämän sähkön. Aurinkopaneelien ylituotantoa on myyty verkkoon noin 4137 kWh/v. Sähkönkulutus on kuitenkin aina riippuvainen asunnossa asuvien määrästä, kulutustottumuksista, kulutus- ja asumistavoista, lämpimän veden käyttömäärästä, talven keskiarvolämpötilasta, sähköautojen latauksesta jne. VESI: Oman kulutuksen ja Kaarinan kaupungin hinnaston ja oman kulutuksen mukaan. JÄTEHUOLTO: Jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta jätehuoltosopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä. KIINTEISTÖVERO: n. 810,98 euroa /vuosi. NETTI: Lounean kuituliittymä ja kaapeli TV 60,45 euroa/kk. VARAINSIIRTOVERO: Lain mukainen varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. MUUTA: Ostajan pankki voi mahdollisesti laskuttaa ostajalta lainan nosto tai panttikirjojen siirron yhteydessä syntyviä kuluja pankin hinnaston mukaisesti (lisätietoja saa omasta pankista). Lainhuutokulut. Kaupanvahvistus/esisopimus 128 euroa (osapuolet puoliksi).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Pukuhuone sijaitsee pesuhuoneen ja saunan yhteydessä. Varustus: kaapisto, peili ja pyyhekuivain. Seinät on maalattu ja lattia on laattaa. Katto on puupaneelia. Yläkerrassa kiva aulatila, jonka lattia on laminaattia. Eteisessä liukuovikaapisto.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ulkoporeallas Novitek Halti. Sälekaihtimet (olohuoneen ylimmät kaihtimet ovat sähköiset).
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
Maalämpöpumppu uusittu 12/2023
Sähköauton latauspistoke Eac 05/2023
Aurinkopaneelien asennus (7,4 kwh) 2021
Kiuas uusittu 2021
Pihan kivetys + kiviportaat 2019
Ilmalämpöpumppu asennettu 2018/2019.
Ulkoporeamme + kulkukäytävä + katosrakennus 2018
Saunan lauteet käsitelty mustaksi 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • A (2018)
  • Todistus laadittu 30.1.2024
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Aurinkopaneelit ja varaava takka, sekä ilmalämpöpumppu
Tulisija
Takka
Varaava takka, nuohottu syksyllä 2023
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, puu
harkko
Keittiön kuvaus
Puustellin laadukas keittiö. Varustus: Jääkaappi, pakastin, erillisuuni, astianpesukone, mikro, induktioliesi ja liesituuletin. Työtasot ovat kiveä, välitila on laattaa ja seinät on maalattu. Lattia on laminaattia. Avokeittiöstä kulku mukavalle katetulle parvekkeelle, josta portaat vievät nuotiopaikalle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Seinät ja lattia on laatoitettu. Varustus: 2xsuihku, käsienpesuallas, kaapisto Yläkerran pesuhuoneen varustus: Suihkuseinä, seinä-wc, suihku, käsienpesuallas, kaapisto, peilikaappi ja pyyhekuivain. Lattia ja seinät on laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Wc:n varustus: valopeili, käsienpesuallas, kaapit, seinä-wc. Lattia ja seinät on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, jossa lasiseinä. Lattia on laatoitettu. Seinät ja katto puupaneelia. Lattia on laatoitettu.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilavan kodinhoitohuoneen varustus: Käsienpesuallas, pesukoneliitäntä ja kaapistot. Lattia ja välitila on laattaa. Seinät on maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Korkea olohuone, jossa takka. Lattia on laminaattia ja seinät on maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joiden lattiat on laminaattia ja seinät on maalattu. Päämakuuhuoneesta käynti katetulle parvekkeelle. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Alhaalla vielä yksi huone, jonka yhteydessä on vaatehuone Lattia on laminaattia ja seinät on maalattu. Lupakuvissa virallisesti 3 MH+1AH.
Säilytystilojen kuvaus
Autotallin yhteydessä on runsaasti lämmintä varastotilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-505-2-7
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 054 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kallioinen rinnetontti.
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Panttikirjat 2kpl, luovutetaan ostajalle lainoittamattomina kauppahinnan maksua vastaan.
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki (Asemakaava ja ohjeellinen tonttijako).
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli kahdelle autolle alakerrassa, jossa on myös varasto ja tekninen tila. Ulkona lasikuisti, jossa poreallas. Puuvarasto.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Piikkiö, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Palin Saija

Asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.