Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Paritalo | 6h, k, vh, kylpyhuone, erillinen wc, saunaosasto ja varasto

Marjaniemenranta 39, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

650 000 €

Koko

190 / 200 m²

Vuosi

1954

Tähän on helppo rakastua. Ihastuttava, moni-ilmeinen ja lämminhenkinen koti merinäkymin vaaleanpunaisessa kivitalossa, jolla suuri, suojaisa piha-alue terasseineen ja kauniine istutuksineen sekä kaksi parveketta. Lämmitysmuotona maalämpö. Huoneistolle kuuluu talon toisessa kerroksessa asuintilat 130 m2. Valoisasta takallisesta olohuoneesta, päämakuuhuoneesta, ruokailuhuoneesta ja parvekkeelta kaunis merimaisema. Makuuhuoneita on kolme ja ruokailuhuoneesta saa tarvittaessa neljännen. Keittiön kalusteita ja kodinkoneet on uusittu 2017 ja lasitetussa laajennusosassa on viehättävä tila ruokailuun. Yläkerran kph on uusittu 2014. Vaatehuone tarjoaa säilytystilaa kaapistojen lisäksi. Kellarikerroksesta löytyy lisätilaa 60 m2; sauna pesutiloineen, oleskelutila/ TV-huone, erillinen wc sekä kodinhoitotila. Täältä kulku myös pihalle. Käyttövesiputket on uusittu ja viemäriputket sukitettu 2017. Samalla uusittiin saunan pesuhuoneen katto valaisimineen ja suihkut. Yhtiö on hyvin hoidettu ja isoimmat peruskorjaukset on tehty. Asunnolle kuuluu myös n. 10 m2 ulkovarasto. Vehreä ja rauhallinen arvoalue uimarantoineen ja venekerhoineen ja kuitenkin kattavat palvelut ja erinomaiset julkisetkin liikenneyhteydet lähellä. Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 09:00 - 09:40

Tervetuloa!

Esittelijänä Soile Auvinen
p. 050 383 8069

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20808213
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, vh, kylpyhuone, erillinen wc, saunaosasto ja varasto
Asuintilojen pinta-ala
190 m²
Muiden tilojen pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneisto koostuu 2. kerroksen asuintiloista 130 m2 ja kellarikerroksen 60 m2 tiloista, mm. sauna pesutiloineen, kodinhoitotila, erillinen wc ja oleskelu/ TV-tila. Lisäksi asunnolle kuuluu n. 10 m2 ulkovarasto. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1954
Käyttöönottovuosi
1954
Vapautuminen
Muu ehto: 3 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

650 000,00 €

Velaton hinta

650 000,00 €

Neliöhinta

3 421,05 €/m²

Vastike

Hoitovastike

330,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

330,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike sisältää lämmitykseen kuluvan sähkön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: itään,länteen
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
ruokailuhuoneen kaapistot, olohuoneen 4 kattovalaisinta
Kauppaan ei kuulu: pesukoneesta ja kuivausrummusta voidaan neuvotella
Kohteen lisätiedot
Kellarissa koneellinen ilmanvaihto, muutoin painovoimainen. Alkuperäistä rakennuslupaa ja lopputarkastuspöytäkirjaa ei löydy. Peruskorjauksen 1988-91 muutokseen/ laajennukseen on rakennuslupa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 14 päivää
Tehdyt remontit
2019: Yläkerran parketti uusittu 2019 syksyllä. Makuuhuoneiden ja eteisen kaapistot uusittu. Vaatehuoneen säilytysjärjestelmä. Yläkerran kph:een uudet peilikaapistot. Alakerran WC uusittu ja käytävään vaihdettu seinälaatat. 2022 Olohuoneeseen ja keittiöön uusittu vesikiertoiset patterit. Kellarikerrokseen vinyylilattia oleskelutilaan, wc:hen ja käytävään. Yläkerran laajennus on tehty aiemman omistajan aikana peruskorjauksen yhteydessä. Keittiötä uudistettu aiemman omistajan aikana 2017.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu
siporex
Keittiön kuvaus
Keittiössä vaaleat kaapistojen ovet, päädyt, hana ja sähköt sekä kaikki kodinkoneet (Bosch) on uusittu v. 2017. Hanana Oraksen automaatti hana, erillisuuni, induktiotaso ja liesituuletin (hormi), integroitu mikroaaltouuni, korkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone. Lattia laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kokonaan laatoitettu kylpyhuone uusittu 2014. Varustus: suihku, kääntyvät suihkuseinät, pyyhepatteri (sähkö), wc-istuin, bidee-käsisuihku, 2 pesuallasta ja allaskaapisto, peilikaappi, lattialämmitys (vesikiertoinen). Saunan kokonaan laatoitetussa pesuhuoneessa suuri amme, peili ja 2 suihkua.
WC-tilojen kuvaus
2019 uusitussa erillisessä wc-tilassa wc-istuin, bidee-käsisuihku, lavuaari, allaskaappi, peili.
Saunan kuvaus
Saunassa suuri ikkuna pesuhuoneeseen. Heti valmis -sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: kaapistot, pesuallas, pesukoneliitäntä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
harja-/pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Kumpikin asukas pitää huolta omasta, suullisesti sovitusta, hallinta-alueestaan
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: YJ 6 § Jos osake muun säännön kuin avio-oikeuden, naimaosan, perinnön, testamentin tai lahjan nojalla siirtyy muulle kuin yhtiön osakkaalle, lukuunottamatta osakkaiden vanhempia, sisaruksia, lapsia tai lapsenlapsia on siirrosta heti tehtävä kirjallinen ilmoitus yhtiön hallitukselle, jonka tulee viipymättä saattaa asia tiedoksi osakkeenomistajille, joilla on oikeus neljäntoista (14) päivän kuluessa siitä, kun siirrosta hallitukselle ilmoitettiin, lunastaa osake siitä todistettavasti maksetusta hinnasta tai, jos saanto on vastikkeeton tai luovutushinta muusta syystä ei ole määriteltävissä, osakkeen viimeisestä verotusarvosta. Lunastushinta on maksettava viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun hallitus sai ilmoituksen osakkeen siirrosta.
Muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät lämpökeskus laitteineen 10 m2.
Tehdyt remontit
2018 peltikaton pesu ja maalaus, 2017 maalämpö, keittiössä uusittu ovet (vanhat rungot), päädyt, putket, hana, sähköt ja kaikki keittiön kodinkoneet, käyttövesiputkien uusiminen (koko yhtiö), saunan suihkuhuoneen katto, valaisimet (LED) sekä suihkujen uusiminen, kaikkien viemäriputket (rautaiset) sukitettu (koko yhtiö), sokkelin rappaus ja maalaus, ulkoseinien rappauskorjauksia, ikkunoiden peruskorjausta, 2014 yläkerran parketin hionta, peltikaton osittainen uusiminen pienen vesivuodon jälkeen, yläkerran kylpyhuoneen uusiminen, 2012 syöksytorvien lämpövastuksien asentaminen, ilmalämpöpumpun asennus, 2011 katon lappeiden korjausmaalaus, välipohjan tuuletuksen parantaminen, savupiippujen suojahattujen asentaminen, huippuimureiden uusiminen, 2010 ulkoporrastasanteiden ja portaiden laatoitus, 2006 pihojen uudistus, 1989-91 päärakennuksen peruskorjaus ja muutostyöt, sekä varastorakennuksen rakentaminen
Tulevat remontit
Katon lappeiden maalaus.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 103 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Marjaniemenranta 39

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: lähialueella
Palvelut: Itäkeskuksen ja Myllypuron kattavat palvelut
Päiväkodit: lähialueella
Liikenneyhteydet
HSL bussi, Itäkeskuksesta metro ja Raide-Jokeri (pikaraitiolinja 15)
Lisätietoa auton säilytyksestä
myyjän käytössä 2 autopaikkaa
4 kpl pistokepaikkoja.
Pihan kuvaus
Iso terassi kunnostettu kesällä 2022. Kaksi isoa vaahteraa ja koivu, jasmin, syreenejä, alppiruusu, kukkia ja nurmikkoa. Pieni ulkovaja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Auvinen Soile

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.