Huoneistokeskus Joensuu

Paritalo | 4h, k, s, 2 kph, wc, at, var. (yj. 4h + h + k + s + at-var.)

Torpantie 18, Pilkko, Joensuu

Hinta

153 000 €

Koko

120 / 140 m²

Vuosi

1985

Ihanteellisen matkan päässä Joensuun keskustasta, kaksikerroksinen osakeyhtiötyyppinen paritalohuoneisto. Osakeyhtiöön kuuluu kaksi paritalorakennusta, jotka sijaitsevat omalla 2720 m² tontilla. Tässä erittäin tilavassa ja hyvin pidetyssä kodissa on toimivat sisätilat. Asunnosta löytyy mm. kylpyhuone ja vessa molemmista kerroksista. Lämmitys tapahtuu sähköllä ja puulla. Sähkönkulutus 16 000kWh/v, kun puuta poltettu 2-3 m³. Ilmalämpöpumppuja löytyy kaksi, joiden ansiosta saa taloudellista lämmitystä ja toisaalta kesähelteillä mukavaa viilennystä. Asunnon pintamateriaalit ovat laadukkaat ja ajattomat. Keittiöstä löytyy mm. kivitasot ja vuosien varrella on nykyaikaistettu myös huoneiden valaistusta. Jälkikäteen rakennettu terassi on tämän asunnon helmi. Tästä tilasta pystyy nauttimaan suurimman osan vuodesta. Käynti terassille onnistuu joko kylpyhuoneen tai olohuoneen kautta. Asunnosta löytyy runsaasti varastotilaa. Yläkerrassa helposti saatavana lisää huonetilaa lämpimistä ullakkohuoneista. Sopivat myös erinomaisesti harrastushuoneina tai työhuoneina. Pihapiirissä oma lämmin autotalli sekä varasto. Autotallissa lämmityksen hoitaa ilmalämpöpumppu. Autotallin vierestä löytyy lisäksi myös liiteri. Suurin osa piha-alueesta on asfaltoitu. Joensuun torille ajaa autolla n. 4min ja pyörällä n. 10min. Asuinalue on lapsiystävällinen ja rauhallinen. Leikkikenttä on muutaman sadan metrin päässä ja lähialueen metsät myös aivan lähettyvillä. Naapurusto ei ole juuri vaihtunut vuosikymmenten aikana. Ota yhteyttä, tule katsomaan ja ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20785464
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, 2 kph, wc, at, var. (yj. 4h + h + k + s + at-var.)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yläkerran makuuhuoneen molemmin puolin on lämpimät ns. ullakkohuoneet, jotka on muutettavissa vaikka makuuhuoneiksi. Nämä tilat eivät ole asuinpinta-alassa.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Muu ehto: 1kk kaupasta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

153 000,00 €

Velaton hinta

153 000,00 €

Neliöhinta

1 275,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

96,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

96,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Puuta poltettu n. 2-3 m³ vuodessa. Vesi laskutetaan kulutuksen mukaan 3 kuukauden välein (1,4,7,10). Kuivajätehuolto ja kotivakuutukset myös. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Saunasta pääsy tilavalle ja lasitetulle terassille. Eteisen lattiassa parketti, seinissä puolipaneeli ja tapetti, katto maalattu. Tuulikaapissa laattalattia, seinät ja katto maalattu. Lasitettu kuisti. Ullakkohuoneitten latiassa muovimatto, seinät ja katot maalattu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun asentaminen ja pumpun täyshuolto: Kylmäasennus Kinanen 11/22. B3/B4 väliaidan maalaaminen 2020. B3/B4 kadunvarren pensasaidan uudistaminen 2020. Asfaltointi, pihalaatoitus ja autotallin kuivakaivo 2020. Suihkun hanojen uusiminen (toiminimi Pöllänen) 2020. Ulkoseinien lattia- ja seinälaatan välin saumaaminen (Petri Nevalainen Ky) 2019. Parkkipaikan ja sadevesien poiston uudistaminen (rakennusliike MRP Oy) 2019. Ilmalämpöpumpun asennus autotalliin (Jns Kylmäasennus) 2019. Sisäpihan sadevesikourujen sadevesien johtaminen putkituksella omaan imeytyskaivoon
seinän vierustasta pois 2019. Seinien ja kattojen maalausta 2019-2023. Lattiapintojen uusimista, sisävalojen uusimista LED 2019-2023. Sadevesien ohjaaminen 4m:n päähän maan sisälle kivipesään, varastorakennuksen ja autotallin lukon korjaaminen, keittiön uusien koneiden asentaminen, sokkelien hionta ja kivipintaisen levyn kiinnittäminen liimalaastilla sokkelin pintaan, sokkelin vieressä olevien maalaatujen vaihtaminen ja reunakivien asentaminen. Viimeisenä Kerimäen kalkkikivimurskeella sokkelin ja reunakiveyksen välin täyttäminen, jotta kosteus pääsee haihtumaan eikä kosteus pääse näin ollen nousemaan sokkeliin 2012. Uudet lauteet ja uusi kiuas 2017. Tuuletusventtiilit 7kpl 2016. Lämminvesivaraaja uusittu 2016. Kuistin lattia kadunpuolelta 2015.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
varaava kaakelitakka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Katto maalattu, vaaleat keittiökaapistot, kivitasot.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkukaappi, wc
Kylpyhuone molemmissa kerroksissa, laatta lattia, seinissä kaakeli, paneelikatto.
WC-tilojen kuvaus
Katto maalattu.
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: peilikaappi
Saunan kuvaus
Laattalattia, seinissä ja katossa paneeli. Valmius puukiukaalle.
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiassa parketti, seinissä tapetti, katto maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerran makuuhuoneissa muovimatto (alla korkki), seinissä tapetti, katto maalattu. Yläkerran makuuhuoneessa lattiassa vinyyli, seinät ja katto maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon yhteydessä kaksi vaatehuonetta ja kaksi ullakkohuonetta.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
palahuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Joensuu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloyhtiön isännöintiä hoitaa hallituksen puheenjohtaja Yhteydenotot: adanskanen@gmail.com
Huolto
Osakkaat hoitavat omat vastuualueensa (hallitsemansa huoneistot ja piha-alueet).
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Taloyhtiön yhtiöjärjestyksen mukaan kuuluu osakkeenomistajan vastata kaikista niistä ulko- ja sisäpuolisista korjaus- ja kunnossapitotöistä ja niistä aiheutuvista kustannuksista, jotka voidaan kohdistaa siihen kiinteistön osaan, jota osakas hallitsee, mukaan lukien rakennuksen perustukset ja ulkokattorakenteet. Sama koskee osakkaan hallitsemia muita hänen huoneistotunnusnumerolla olevia alueita ja rakennuksia. Vastiketta ei välttämättä makseta joka kk, tämä päätetään vuosittain taloyhtiön hallituksessa.
Muuta: Varastot ja ullakkotilat, kaapeli TV (Elisa), yhteisantenni, painovaoimainen ilmanvaihtojärjestelmä. Yhtiön hallinnassa yhteiset tekniset tilat rakennuksissa A ja B.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 4

Tehdyt remontit
A ja B-talo: Joensuun Vesi vaihtoi taloyhtiön vesimittarin etäluettavaan 2023. Taloyhtiön vesimittari vaihdettu uuteen (Joensuun Vesi) 2019. Ilmalämpöpumppujen huolto 2018. B-talo: Päärakennuksen vesirännin uusiminen 2016. A-talo: Kuistien kattojen vesirännien uusiminen 2015. Päärakennuksen ja ulkorakennuksen katot uusittu 2013. B-talo: Päärakennuksen ja ulkorakennuksen katot uusittu 2011. A-talo: Kuistin katto uusittu 2011. A ja B-talo: Ilmalämpöpumppujen hankkiminen 2008. B-talon palotikkaat + kattotasot 2007.
Tulevat remontit
Kunnossapitosuunnitelma 2022-2025:

-A-talon parvekelaudoituksen uusiminen tai parvekkeen lasitus.
-A-talon sadevesirännien uusiminen ja sadevesien ohjausremontti/salaojien rakentaminen. Suunnitelma pyydetty Insinööritoimisto Partanen Oy:ltä.
-Osakkaat voivat halutessaan uusia ulko-ovet ja lukituksen (sähköinen).
-Kuparisten vesiputkien kunnon tarkkaileminen ja tarvittaessa uusiminen. Vuonna 2022 saatiin arvio, että asialla ei ole hirveä kiire.
-Räystäiden ja ikkunapielien homepesu tarvittaessa.
Energialuokka
D (2018), Voimassa: 2.4.2019 - 2.5.2029
Tontin koko
2 720 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Taloyhtiön tontit muodostuvat kahdesta kiinteistöstä 167-20-2004-18 (1406 m²) ja 167-20-2004-6 (1314 m²).
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Joensuun Pilkontorppa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Oma lämmin autotalli, autotallin yhteydessä lämmin varasto ja liiteri.
Huoneistokohtaiset autotallit.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Pilkko, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

La Russa Alessandro

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

Huoneistokeskus Joensuu

Huoneistokeskus Joensuu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.