Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Omakotitalo | 4 h, avok, khh, kph, s, terassit, at

Stor-Rösintie 38 B, Eriksnäs, Sipoo

Hinta

688 000 €

Koko

142 / 144,7 m²

Vuosi

2013

Etsitkö unelmiesi omakotitaloa, joka on harkiten suunniteltu ja toteutettu, jossa jokainen yksityiskohta on valittu rakkaudella ja huolella? Käy tutustumassa tähän ainutlaatuisen kauniiseen ja tyylikkääseen kotiin Eriksnäs’ssä Sipoossa. Tämä uniikki ja kaunis kokonaisuus sopii monenlaiseen elämäntyyliin tarjotakseen sinulle sekä tilaa, mukavuutta ja luksusta. Astu sisään ja anna tämän näyttävän omakotitalon hengittää elämää jokaiseen päivääsi. Asunnon pohjaratkaisu on yhdessä tasossa. Keittiön ja olohuoneen yhdistävän tilan kruunaa koko seinän mittainen lattiasta kattoon ulottuva ikkunarivistö, josta aukeaa rauhallinen pihanäkymä. Makuuhuoneita on kolme. Yksi varma katseen vangitsija on päämakuuhuoneen yhteydessä lasiseinän takana oleva kylpytila, mitä luksusta. Täältä löytyy myös tilava vaatehuone. Pihalla on todella suuri, viihtyisä terassi. Täällä silmä lepää rauhoittavissa vehreissä maisemissa ja oman puutarhamaisen mutta helppohoitoisen pihan kasviloistosta. Erillisen saunasiiveen vieressä on ylellinen poreallas. Sauna itsessään on tilava, ja pesu- ja pukuhuone kodikkaan tyylikkäät. Saunan yläpuolella on parvi oleskeluun, ja pukuhuone soveltuu vaikka vieraiden majoittamiseen. Toisessa sivurakennuksessa on varastotilaksi ja autokatokseksi merkityt, mutta erilliseksi siistiksi "yksiöksi " parvineen, suihkuineen sekä keittotiloineen päivitetty tila ja jokaisen autorassarin unelma-autotalliksi päivitetty lisätila. Sipoo on loistava valinta asuinalueeksi tarjoten luonnonläheisen ja rauhallisen elinympäristön, jossa on hyvin hoidetut ulkoilualueet. Viereisen Söderkullan monipuoliset palvelut ovat vain viiden minuutin ajomatkan päässä. . Asunto sijaitsee erinomaisella paikalla - Helsingin keskustaan hurautat autolla noin puolessa tunnissa, lentokentälle ja Jumboon on 20 minuutissa, Itäkeskukseen 20 minuutissa ja Pasilaan 25 minuutissa. Älä missaa tätä uskomatonta tilaisuutta omistaa tätä moitteetonta omakotitaloa. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittely. Tämän asunnon yksityiskohdat ja uniikit ratkaisut pitää nähdä omin silmin! Virpi Romu myyntijohtaja Ullanlinna, kiinteistönvälittäjä LKV, partner 040 061 0018 virpi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20726367
Sijainti
  • Sipoo Eriksnäs
  • Stor-Rösintie 38 B, 01150 Söderkulla
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, avok, khh, kph, s, terassit, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
142 m²
Muiden tilojen pinta-ala
2,7 m²
Kokonaispinta-ala
144,7 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala on arvio piirustuksen perusteella. Asuinrakennuksen kerrosala ulkomittojen mukaan on 9,3 x15 eli 139,5 m². Tekninen tila 2,7 m². Asuinpinta-alaan 142 m² on laskettu mukaan saunatilat, jotka sijaitsevat samassa rakennuskompleksissa ja saman katon alla. Autokatos/varastorakennus kerrosala n 23 m² (tai 22,8 m²), käytetty kerrosalaa. Sipoon kunnan epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen muk. asuntotilaa 98,0 m2, varastotilaa 3,0 m2, muuta tilaa 31,0 m2, yhteensä 132,0 m2. Kerros- ja kokonaisala 152 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

688 000,00 €

Velaton hinta

688 000,00 €

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

100,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

100,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 800 €/v
Tietoliikennemaksut 49 €/kk. Jäteastia vuokra; biojäte ja sekajäte. 21€/kk yhteiset astiat kaikilla neljällä talolla pihapiirissä. Esitetyt sähkön kulutusmaksut/asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Autotallissa oleva sähköauton latausasema.
Kohteen lisätiedot
Takka nuohotaan 11 tai 12/2023
Tehdyt remontit
2021:
Asunnon kaikkien seinien ja kattojen maalaus sekä seinien korjaus.
Vaatehuoneen remontti.
Yksiön parven lattian remontti, parketin asennus sekä seinän tapetointi.
Yksiön seinien ja katon välisten kulmien uusiminen sekä seinien ja katon maalaus.
Yksiön yläkaappien asennus.
Äänentoisto monihuonejärjestelmän asennus Q Acoustics kattokaiuttimilla sekä ulkokaiuttimilla makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön, saunarakennukseen sekä terassille.
Saunarakennuksen parven lattian parketin uusiminen.
Saunarakennuksen seinien ja katon välisten kulmien uusiminen sekä katon maalaus
Teknisen tilan parannustöitä kuten putkien eristämistä ja putkien jakotukin asennus.

2022:
Lapsen huoneen remontti, seinien maalaus ja tapetointi.
Lumiesteiden asennus kaikille katoille sekä vesikourun uusiminen.
Sähkö / Hybridi auton latausjärjestelmän (11 kwh) rakennus ja kaapelointi autotalliin sekä parkkipaikalle.
Etupihan ulkovalojen asennus.
Takapihan näköesteen rakennus terassille.
Yksiö-rakennuksen kukkalaatikoiden asennus.
Poreammeen lämpövastuksen vaihto

2023:
Yksiön parvelle ikkunan asennus ja pelastustikkaat.
Saunarakennuksen seinien maalaus.
Saunan kiukaan uusiminen.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus vanhentunut 20.5.2023 (B2007). Tilattu uusi.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Sipoon Vesi
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Viihtyisä avokeittiö olohuoneen yhteydessä. Kvikin kalusteet. Keittiön kodinkoneet Siemens: induktioliesi, kalusteuuni, astianpesukone. Jääkaappi ja pakastin AEG. Työtasot laminaatti. Seinät maalattu ja lattia betoni.
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jää/viileäkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: kylpyamme, peili, suihku, wc
Luksus kylpyhuone masterbedroomin yhteydessä, tassuamme, lasiseinät. Suihku- ja suihkuseinä. Laatoitettu. Lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
WC1, betoni lattia, seinässä laatta + maalattu yläosa, peili ja wc-istuin. WC2, laatta lattia ja seinä, peili ja wc-istuin. WC3 Työtilan WC/suihku lattia ja seinät laatta. Varusteet: wc-istuin, peili, kiinteät valaisimet. Seinät maalattu 2022.
Saunan kuvaus
Saunaosasto erillisessä rakennuksessa. Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas. Kiuas uusittu 2023.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen yhteydessä laittautumistila ja vaatehuone, yhteys kylpyhuoneeseen. Lattia: betoni. Seinät: kaakeli, maalattu. Kulku suoraan ulos.
Varusteet: keskuspölynimuri, kurapiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit, pöytätaso, silityspöytä/taso
Olohuoneen kuvaus
Upea olohuone, jossa yksi seinä kokonaan ikkunaa katosta lattiaan. Olohuoneessa takka ja sen yhteydessä avokeittiö ja käynti terassille Lattia: betoni. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta, joista masterbedroomin yhteydessä luksus kylpyhuone Lattia: betoni. Seinät: maalattu. Lukumäärä: 3.
Säilytystilojen kuvaus
Erillisen yksiön ja autotallin alla matalaa lämmintä varastotilaa n. 40 m² kausikalusteille ja laitteille.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-404-1-71
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 098 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myydään 1/4 määräosa hallinnanjakosopimuksella (alue B). Tontti jaettu neljälle omakotitalolle. Hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaan hallinta-alue B 1 081 m2. Lisäksi kiinteistöllä on yhteinen hallinta-alue (Y), joka jää omistajien yhteiseen hallintaan. Kukin osapuoli vastaa ja huolehtii hallinnoimansa hallinta-alueen kunnossapidosta, huollosta ja näistä aiheutuvista kuluista ja maksuista. Kaikki osapuolet vastaavat yhteisen hallinta-alueen kunnossapidosta ja kuluista yhtä suurilla osuuksilla.
Tontin nimi
KATRINEBO
Tehokkuusluku
0.15
Rasitteet
6 kpl sähköisiä panttikirjoja siirretään kaupanteossa lainoittamattomina ostajalle. Siirtokustannuksista vastaa ostaja. Muut rasitteet: talousveden ottaminen, vesijohto, tieoikeus.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Sipoon kunta/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
1-tasoisen päätalon lisäksi kiinteistöön kuuluu kaksi muuta tilaa. Erillinen saunarakennus (saman katon alla), jossa laadukas saunaosasto ja oleskeluhuone, jossa parvi ja jääkaappi. Autotallirakennuksen yhteydessä on erillinen huone, jossa Kvikin minikeittiö ja kylpyhuone suihkulla sekä parvi. Lisäksi puutarhassa on viihtyisä lasipergola, jossa biotakka ja viihtyisä oleskelutila. Oma suojainen ja tasainen piha, jossa on suuri terassialue poreammeella ja robottiruohonleikkurilla. Piha, jossa on kauniit kivetykset sekä kukkapenkit, joita reunustavat suuret kivet ja kauniit kukka-, pensas- sekä puuistutukset. Lisäksi yhteinen leikkimökki naapurin kanssa.
autotalli, leikkimökki, varasto
Palvelut
Koulut: Sipoonlahden ylä- ja alakoulu, 3 km Söderkulla Skola, 3 km.
Palvelut: Ruokakaupat (S-market, K-market, Lidl), 3 km
Muut Söderkullan palvelu, 3 km, kuten:
Apteekki, kukkakauppa, kuntosali, ravintoloita, neuvola, hammaslääkäri, kirjasto, terveysasema, kirkko, urheilukenttä, Sipoon Areena.
Päiväkodit: Miili, Mäntymäki, Pilke liikuntapäiväkoti, 3 km.
Liikenneyhteydet
Bussi 842, 992 Eriksnäisistä ja 841, 841N, 842, 843, 848, 992, 994 ja 994K Söderkullasta.
Pihan kuvaus
Pihassa kolme autopaikkaa. Pihassa sähköautolle latausasema (11kwh).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Romu Virpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.