ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 3h + k + kph + s + erillinen wc + parveke + terassi (yj: 3h + k + s)

Neidonpuistonkuja 3, Neidonkallio, Kirkkonummi

Hinta

245 000 €

Koko

95 m²

Vuosi

2004

Tervetuloa tutustumaan tähän tilavaan asuntoon, joka tarjoaa idyllistä asumista upeissa maalaismaisemissa Kirkkonummen sydämessä! Tämä avara ja valoisa kaksikerroksinen kolme huonetta ja keittiö, kattaa komeat 95 neliömetriä. Sijaintinsa ansiosta se avautuu upealle peltomaisemalle, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Astuessasi sisään asuntoon, huomaat heti käytännöllisen keittiön. Keittiön tilavat työskentelypinnat sekä kodinkoneet tarjoavat täydelliset puitteet niin arjen kuin juhlan kokkailuihin. Olohuone on suuri ja siellä on mukavaa kestitä ystäviä. Olohuoneessa on myös varaava takka. Astuessasi ulos takapihan terassille löydät yhden tämän asunnon helmistä, upean peltomaiseman! Toisen kerroksen portaat johdattavat sinut tilaviin makuuhuoneisiin, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja yksityisyyttä. Näistä huoneista avautuu henkeäsalpaava näkymä ympäröivälle peltomaisemalle, joka tarjoaa jatkuvaa kauneutta vuodenaikojen vaihtuessa. Tämä asunto on suunniteltu huolella yhdistämään modernin elämän mukavuudet luonnonläheiseen ympäristöön. Kirkkonummen rauhallinen sijainti tarjoaa ihanteellisen pohjan niille, jotka haluavat paeta kaupungin kiirettä ja nauttia luonnon rauhasta. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin tähän upeaan kotiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin! Ota yhteyttä ja sovi yksityinen esittely, jotta voimme näyttää sinulle kaikki tämän kodin ainutlaatuiset piirteet. Tule kokemaan, miten tämä asunto voisi olla juuri se unelmiesi koti Kirkkonummella. Yhtiöjärjestyksen mukaan 3h+k+s TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Ann-Marie Nordström KiLAT| 040 770 3800| ann-marie@roof.fi Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. I can provide services also in English. Jag betjänar också på svenska. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:00 - 09:30

Tervetuloa!

Esittelijänä Ann-Marie Nordström
p. 0407703800

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20694527
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + erillinen wc + parveke + terassi (yj: 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
95 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja myyntiesitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

243 361,59 €

Velkaosuus

1 638,41 €

Velaton hinta

245 000,00 €

Neliöhinta

2 578,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

313,50 € / kk

Pääomavastike

52,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

365,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

6,00 € / kk

Sähkölämmityskulut

100,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus (100 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut 8 senttiä päivä ja 6,5 senttiä yö) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen ja sähköveron. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät Päätettiin myöntää valtuudet hallitukselle periä tai jättää perimättä enintään yhden-kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Maksuerittely: Autokatos | 8,00 (eur/kk) Autopaikka lämmin | 6,00 (eur/kk) Hoitovastike | 3,30 (eur/m2/kk) = 313,50 € Laajakaistamaksu | 15,00 (eur/kk) Rahoitusvastike 2 | 0,55 (eur/m2/kk) = 52,52 € Vesimaksuennakkon 15,00 (eur/hlö/kk) Mikäli yhtiöllä on lainaa ja osakas haluaa maksaa huoneistokohtaisen lainaosuutensa pois, tulee maksuajankohtaa ja toimenpiteitä kysyä taloyhtiön kirjanpitäjältä. Osakkaan maksettavaksi tulevat mahdolliset rahoituslaitoksen perimät ylimääräisen lainanlyhennyksen kulut. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtainen mittaukseen perustuva vesilaskutus. Mittarit luettava omistajan vaihtuessa. Jos mittaria ei lueta, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omistajan maksettavaksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Toisen makuuhuoneen vaatekaapisto
Kohteen lisätiedot
Asunto vapautuu 7.12.2023. Yhtiökokous keskusteli hallituksen esittämästä tupakointikiellosta. Yhtiökokous päätti hyväksyä tämän järjestyssäännöksi, kirjaus järjestyssääntöön vielä tekemättä. Rivitaloyhtin (rv.2004) huoneistoon E 13 tilattiin tarkastus, koska asukkaat olivat havainneet yläkerran makuuhuoneen kattopintaan ilmestyneen pienehkön kosteusjäljen. Jälki on havaittu savuhormin juuressa ja tapahtumahetkellä oli satanut rankasti sekä tullut todella voimakkaasti. Tarkastus suoritettiin päivämäärällä 4.9.2023 aistinvaraisesti mittauslaitteita apuna käyttäen. - Makuuhuoneen katto on roiskepinnoitettua kipsilevyä. - Vuotoalueen läheisyydessä sijaitseva seinä on betonia ja pinnoitettu maalilla. - Tarkastushetkellä kohteessa ei aistinvaraisesti havaittu merkkejä vaurioista. - Tapahtumahetkellä todettu kastumisjälki oli myös poistunut. - Mittauksissa todettiin kipsilevykatossa kohonneita arvoja noin 20 cm x 5 cm alueella. (Hormin juuressa.) - Muilta osin arvot olivat katto- seinä ja lattiapinnalla normaalitasolla. - Sadevesi on selkeästi kulkeutunut vain savuhormin yhdestä reunasta, mutta vesikatolla suoritetussa tarkastuksessa ei voitu osoittaa yhtä selkeää vuotokohtaa. Vuotokohta on todennäköisesti hyvin pieni eikä edes vuoda kaikilla sateilla. Oletettavasti vuotoa tapahtuukin vain oikeanlaisten olosuhteiden vallitessa, esim. sateen voimakkuus ja tuulen suunta vaikuttavat merkittävästi katto-ja julkisivuvuotoihin. - Välikatolla suoriteussa tarkastuksessa ei havaittu merkkejä vaurioista ja/tai kosteudesta, joten tämäkin kertoo siitä, että vuoto on ollut hyvin pieni ja paikallinen. - Savuhormin läpiviennistä on tapahtunut pienehkö sadevesivuoto. - Tarkastuksessa havaitut vauriot on merkittynä pohja-ja valokuviin. - Kohteessa tiivistettiin hormiston avonaiset saumat sekä hormiston kohdalle (Harja) asennettiin 5m matkalta harjatiiviste. - Rikkinäiset tiilet vaihdettiin. - Aluskate tarkastettiin.
Tehdyt remontit
Vaihdettu kumpaankin makuuhuoneeseen laminaatti.

Takapiha tehty kokonaan terassiksi.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Alakerran parketissa elämisen jälkiä, mahdollisuus hioa ja lakata.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
LATTIA: Parketti SEINÄT: Maalattu TYÖTASOT: Laminaatti
Varusteet: mikroaaltouuni
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, wc
LATTIA: Laatta SEINÄT: Kaakeli Kuivausteline seinässä kuuluu kauppaan.
WC-tilojen kuvaus
LATTIA: Laatta SEINÄT: Kaakeli
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
LATTIA: Laatta SEINÄT: Puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
LATTIA: Parketti SEINÄT: Maalattu Plafondi kuuluu kauppaan. Varaava takka olohuoneessa.
Makuuhuoneiden kuvaus
LATTIA: Laminaatti SEINÄT: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Taloyhtiössä on yhteinen väestönsuoja As Oy Neidonpihan, As Oy Neidonkallion ja Merimieskassan omistamien tonttien 10,11 ja 12 kanssa. Väestönsuoja on varastokäytössä. Vastikkeet jyvitetään huoneistojen pinta-alojen suhteessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Origo Isännöinti Oy Perttu Tuhkanen 0413134740 asiakaspalvelu@origoisannointi.fi www.origoisannointi.fi Hirsalantie 11 02420 Jorvas
Huolto
Sevifi Oy Ab Kirkkotallintie 2, 02400 Kirkkonummi 010 4111 640 asiakaspalvelu@sevifi.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Märkätilojen kosteuskartoitus ja yksi huomautus: Lattiakaivon laattakansi on asennettu niin että se estää/haittaa hajulukon puhdistamisen.

Isännöitsijän kommentti: Kuvan mukaan ei estä puhdistusta vaan voi haitata. Osakkaan vastuulla on kuitenkin pintapuolinen puhdistus joka onnistuu hyvin.
Kuntotutkimus tehty: 2011
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 15 Autokatospaikkoja: 18

Tehdyt remontit
Yläpohjat tarkistettu säännöllisesti
2011 Lämpökuvaukset
2012 Hormien läpivientien massaus
2013 Märkätilojen pintamittaukset
2013 IV-kanavien nuohous
2013 Yläpohjan tarkastus ja puhallusvillan lisäys
2015 Julkisivujen huoltomaalaukset
2016 Huoneistojen lahojenväliaitojen uusiminen
2017 D10 ja D9 huoneistojen kattoikkunoiden vaihto
2018 Salaojien huuhtelu
2017 Leikkipaikan kiipeilyteline uusittu
2017 Väestönsuojien tiiviyskokeet ja välineiden tarkastus
2018 Hormien läpivientien tarkastus ja korjaus pellittämällä
2018 Ilmanvaihdon säätö ja tarkastus, Sevifi Oy
2019 Osakkaiden takkojen hormit tarkastettu F15, F 16, F 17 ja F 18 korjattu ja kuitattu korjautuksi
2019 Pihan kuoppien ja vedenohjauksen korjaus
2020 Osakkaiden takkojen hormit tarkastettu A1,A2,C6,C7,C8 ja E13 korjattu ja kuitattu korjautuksi
2021 Parvekekorjaukset
2022 Kuntoarvio, Märkätilojen pintamittaukset Raksystems
2022 Sammaleenpoisto
2022 Aitojen puuosien huoltomaalaukset
2023 Ikkunoiden korvausventtiilien suodattimet
2023 Autokatoksen pilareiden betoniosien kunnostus
2023 Huoltokierros saranat, lukot, palohälyttimet
Tulevat remontit
2023 IV-kanavien nuohous
2023 Liikuntasaumojen uusiminen
2023 Rakennusten vierustoilla olevien maanpintojen kallistusten tarkastus
2023 Salaojien kuvaus ja painehuuhtelu tarvittaessa
2024 Vakiopaineventtiilin asennus
2025 Kulkuväylien sorapintaisten alueiden tarkastus ja kunnostaminen

Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden
suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

Ostajan tulee tutustua huolellisesti taloyhtiön hallituksen korjaussuunnitelma-asiakirjaan. Lukijan on huomattava, että tämä kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Tämä ei ole korjausohjelmaesitys. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Isännöitsijän mukaan uusi energiatodistus tilattu.
Tontin koko
7 913 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavan hankekortti, Myllytorppa
https://www.kirkkonummi.fi/library/files/637f4240c91058b88d000b33/4_Keskiset_Myllytorppa.pdf

Käyntiosoite: Ervastintie 2
Postiosoite: PL 20, 02401 KIRKKONUMMI
Puh. 09 29671
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkkonummen Neidonpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Winellska skolan, n. 2,2 km
Gesterbyn koulu, n. 2,4 km
Jokirinteen koulu, n. 2 km
Kyrkslätts gymnasium, n. 3 km
Porkkalan lukio, n. 2,1 km
Palvelut: Sale Lindal n. 1,1 km
Sale Kirkkonummi n. 1,5 km
Lidl Kirkkonummi n. 3 km
K-Citymarket Kirkkonummi n. 3,5 km
Prisma Kirkkonummi n. 3,5 km
Kirkkonummen uimahalli n. 2 km
Kirkkonummen keskusurheilupuisto n. 1,7 km
Kirkkonummen pääkirjasto Fyyri n. 1,6 km
Kirkkonummen terveysasema, n. 2 km
Kirkkonummen hammashoitola, n. 2 km
Päiväkodit: Lindals privata barnträdgård, n. 900 m
Prästgårdebackens daghem, n. 1,5 km
Neidonkallion päiväkoti, n. 900 m
Ravalsin päiväkoti n. 2 km
Liikenneyhteydet
Bussit: 171, 173 Kirkkonummen juna-asema n. 2,5 km
Lisätietoa auton säilytyksestä
Ulkoautopaikka erikseen vuokrattu. Vieraspaikkoja 4 kpl Yhtiökokous hyväksyi 18.5.2022, että ajoneuvon lataaminen vaatii aina muutostyöpyynnön, jossa esitetään latauksen yksityiskohdat, osakkaan vastuulla asentaa ja poistaa mittarillinen latauslaite. Kun taloyhtiön kapasiteetti on tullut täyteen, enempää paikkoja ei voida myöntää ennen seuraavaa isompaa remonttia. Päätettiin myös, että syyskuun loppuun mennessä latauspaikkojen mittarit tulevat pakolliseksi. Osakkaan vaihtuessa latausmahdollisuutta tarjotaan seuraavalle jonossa olevalle.
Toteutetut autopaikat 33 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Neidonkallio, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nordström Ann-Marie

KiLAT | Asuntomyyjä

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.