alku LKV

Omakotitalo | 6h + k + vh + kph + s + wc + khh + p + var + at + ak

Ketolantie 7, Puolanka, Puolanka

Hinta

280 000 €

Koko

194 / 302 m²

Vuosi

2005

Unelmoitko järven rannalla olevasta isosta omakotitalosta? Onko haaveissasi nauttia niin sisällä kuin ulkonakin ihanasta tunnelmasta luonnon kaudeudessa? Tässä v.2005 rakennetussa kaksikerroksisessa kodissa Kainuun Puolangalla on hirsitalon uniikkia tunnelmaa. Kotiin astuessasi sinut toivottaa tervetulleeksi eteinen, jonka läpi kulkiessasi saavut valoisaan ja lämminhenkiseen olohuone-keittiötilaan. Olohuoneessa on reilusti tilaa sisustamiselle. Ikkunoista avautuu kaunis näkymä järvelle. Kodin seinät ovat pääosin näkyville jätettyä vaaleaa hirttä, joka antaa ainutlaatuisen tunnelman. Olohuonetta ja keittiötä erottaa valkoinen leivinuuni. Leivinuunissa paistuu vaikkapa sämpylät koko perheelle, ja samalla voi valmistaa illallista uunin yhteydessä olevalla puuhellalla. Mitäs muuta sitä ihminen kaipaa? Keittiössä on helposti puhdistettava vaalean sävyinen laattalattia. Kaapistot ovat vaaleat, ja hillittyä kontrastia kokonaisuuteen tuo ruskeat työskentelytasot. Keittiössä arjen askareita puuhastellessa on kiva katsella kahdesta ikkunasta ulos. Eikä luonnonvalo lopu kesken! Olohuoneen yhteydestä on kulku katetulle parvekkeelle josta laskeutuu viehättävät portaat takapihalle ja terassille. Täällä on ihana viettää lämpimiä kesäpäiviä perheen ja ystävien kesken grillaillen ja uiden. Nurmella on mukava oleskella, ja rantahiekalla laittaa pystyyn vaikkapa lentopallomatsin! Pihapiiri on viihtyisä ja hyvin hoidettu. Kodista löytyy yhteensä kuusi makuuhuonetta, joista neljä sijaitsee yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Makuuhuoneet ovat tilavia ja valoisia. Päämakuuhuone sijaitsee alakerrassa, ja sen yhteydessä on oma wc-tila sekä vaatehuone. Alakerrasta löytyy myös tämän kodin luksuksena oma takkahuone. Liuskekivitakan äärellä lämmittelee Puolangan runsaslumisina talvi-iltoina. Takkahuoneesta pääsee kulkemaan takapihalle ja ikkunoista voi ihastella Puolankajärven maisemia. Alakerrassa on myös tilavat kylpytilat ja sauna. Kodinhoitotilassa hoituu pyykkihuolto, siellä on myös ovi takapihalle. Kodissa on yhteensä kolme wc-tilaa, yksi yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Tässä talossa on maltilliset asumiskustannukset, ja mikä parasta, talo on kytketty maalämpöön! Pihassa on autotalli ja -katos. Puolangan kirkonkylän palvelut ovat n. 1,5km matkan päässä. Kajaaniin 100km, Ouluun 130km. Olisiko tässä sinun perheellesi sopiva talo? Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä esittely tähän upeaan kotiin! Myyntiä hoitaa Anne Keinänen p. 044 543 1983.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20623283
Sijainti
  • Puolanka Puolanka
  • Ketolantie 7, 89200 Puolanka
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + vh + kph + s + wc + khh + p + var + at + ak
Asuintilojen pinta-ala
194 m²
Muiden tilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
302 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Päärakennus on kahdessa tasossa. Kokonaishuoneistoala/kokonaiskerrosala päärakennuksessa on 194m2/272m2, ylemmässä kerroksessa on huoneistoala 126m2/136,5m2 ja kellarikerroksessa 68m2/135,5m2. Erillisenä rakennuksena on lämmin autotalli 26 m2+ autokatos 26m2 + kellari 8 m2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

280 000,00 €

Velaton hinta

280 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 772.39€
Kiinteistövero vuonna 2022: 772,39€ Sähkön kokonaiskulutus ollut noin 15.000kWh (vuosi 2022)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kodissa on tilat kahdessa tasossa. Yläkerrasta löytyy keittiö- ja olohuonetila sekä neljä makuuhuonetta. Alakerrassa on kodinhoito-sekä kylpyhuone- ja saunatilat. Alakerrassa on myös tunnelmallinen takkahuone, työhuone sekä tilava päämakuuhuone. Alakerrassa on myös runsaasti varasto- sekä säilytystilaa. Pihalla on vielä erillinen autotalli/autokatosrakennus. Mahtava kokonaisuus upealla sijainnilla järvenrannalla!
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Terassialueita laajennettu ja rakennettu lisää. Talo/autotalli maalattu ulkoapäin 2020. Hirsiseinät sisäpuolelta käsitelty 2019 (öljyvaha). Sisäseiniä maalattu useita kertoja. Tiskikone uusittu 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen omakotitalo ihanalla paikalla järvenrannalla ja lähellä kaikkia palveluita odottaa.
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi, Lamellihirsitalo
Rakennusmateriaali: Laadukkaasti rakennettu lamellihirsitalo, jonka alakerta on teräsbetonirakenteinen. Alapohja ja välipohja ovat myös teräsbetonirakenteisia.
Keittiön kuvaus
Ihastuttava ja lämminhenkinen keittiö on todella toimiva. keittiössä on runsaasti kaappi- sekä työskentelytilaa isommankin perheen tarpeisiin. Keittiön kaapistot ovat vaaleat, työskentelytasot ovat ruskeat. Kodinkoneet ovat rosterisen väriset. Keittiössä on myös puuhella ja leivinuuni, täällä voi loihtia ihana ruoat. Keittiöön mahtuu hyvin myös iso ruokailupöytä.
Lattiamateriaalit: laatta
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen, leivinuuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Alakerrasta löytyy pääkylpyhuone. Kylpyhuoneeseen on käynti pukuhuoneen kautta. Pukuhuoneen yhteydessä on myös erillinen wc-tila. Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Kylpyhuoneen lattia ja seinäpinnat laatoitettu kauttaaltaan harmaan sävyillä. Katossa puupaneeli. Seinässä kaunis mosaiikkihylly shampoiden ym. säilytykselle. Yläkerran wc:n yhteydessä on suihkuvaraus.
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on kolme erillistä wc-tilaa. Yläkerran wc:n yhteydessä on suihkuvaraus. Kodin toinen wc-tila löytyy kylpytilojen yhteydestä ja kolmas alakerran päämakuuhuoneen yhteydestä.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Saunassa tunnelmallinen valaistus. Pieni ikkuna päästää kivasti valoa sisään. Lauteet ovat tumman sävyiset. Katossa puupanelointi. Seinissä osaksi puupanelointi, osaksi tumma laatoitus. Puukiuas on arjen luksusta ja tarjoaa makoisat löylyt.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli, puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa on runsaasti kaappi- ja säilytystilaa. Kodinhoitohuoneesta on käynti suoraan pihamaalle.
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Ihanan valoisa olohuone on heti keittiön vierellä. Tänne mahtuu hyvin isompikin sohvaryhmä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodissa on viisi makuuhuonetta. Neljä makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa ja päämakuuhuone alakerrassa. Kaikki makuuhuoneet ovat tilavia. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma wc- sekä vaatehuonetila. Alakerrassa on vielä työhuonetila, joka toimisi tarvittaessa vaikka kuudentena makuuhuoneena.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Säilytystilojen kuvaus
Kodissa on mahtavat säilytystilat sekä päärakennuksen sisällä että autotallirakennuksessa.
Kattotyypin kuvaus
Peltikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Harja
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
620-409-9-61
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
1 424 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Upea tontti Puolankajärven rannalla. Oman tontin ja rannan väliselle alueella on käyttöoikeus. Ranta on hiekkapohjainen ja antaa ihanan mahdollisuuden uimiseen.
Tontin nimi
Rantaketo
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Päärakennus on kahdessa tasossa. Lisäksi erillinen autotalli/varastorakennus, jonka yhteydessä on autokatos.
asuinrakennus, autotalli, autokatos
Ranta
  • Rantaoikeus
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Puolankajärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Puolanka

Asuinalueena Puolanka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keinänen Anne

Alku LKV:n omistaja, LKV, Kaupanvahvistaja

alku LKV

alku LKV
alku LKV

Hintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.