Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Paritalo | 4h + k + rt + s + kph / wc + vh + aputila

Juhannusmäki 8, Mankkaa, Espoo

Hinta

368 000 €

Koko

90 m²

Vuosi

1983

HIENOLLA JA RAIKKAALLA TYYLITAJULLA SISUSTETTU YKSITASOINEN KOLMEN MAKUUHUONEEN PARITALOHUONEISTO VIIHTYISÄLLÄ PIENTALOALUEELLA. APUTILASSA ON TILAA ETÄTYÖPISTEELLE. PALJON IKKUNOITA, RUNSAASTI LUONNONVALOA JA IHANAT VIHERNÄKYMÄT. TILAVALLA AIDATULLA KAHDEN SUUNNAN PIHALLA ON MM. ISO TERASSI, KUNNOLLINEN LEIKKIMÖKKI JA MARJAPENSAITA. TÄMÄ SYMPAATTINEN KOTI SOPII NIIN PERHEILLE, PARISKUNNILLE, YKSINELÄJILLE KUIN LEMMIKEILLEKIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Olohuone-ruokailutila-keittiö-tilaan mahtuvat reilun kokoiset huonekalut ilman ahtauden tunnetta. Monista ikkunoista tulee luonnonvaloa ympäri vuoden. Olohuoneesta käynti isolle terassille. Keittiö on hyvin suunniteltu ja siellä on paljon tilaa niin työskentelylle kuin säilytyksellekin. Makuuhuoneet ovat mitoitukseltaan perhe-elämälle sopivat. Yhdessä makuuhuoneista on seinällä akustiikkalevyjä ja ovessa lukko. Huone sopii erityisen hyvin rauhalliseksi työhuoneeksi, mutta yhtä lailla myös makuuhuoneeksi. Makuuhuoneiden lähellä on vaatehuone, joka on aina tarpeen. Saunaosaston kylpyhuone-wc:ssä on suihku, wc, lavuaari kaapistoineen sekä paikka pesutornille. Löylyhuoneeseen mahtuu koko perhe kerralla. Aputilassa on talotekniikkaa siististi ja siellä on myös nykyisen perheen käytännöllinen etätyötila. Tilasta on käynti pihaterassille ja valoa tähänkin tilaan tulee oven ikkunasta. Alue on suosittua pientaloaluetta, josta on nopea etäisyys Länsiväylälle ja Kehä II:lle. Pyörätieverkostot ovat hyvät ja pyörällä pääsee nopeasti mm. Tapiolan urheilupuistoon. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin hyvälle asuinalueelle! Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20594494
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + rt + s + kph / wc + vh + aputila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
90 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+sauna+aputilat. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 90 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Muu ehto: 30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

360 354,04 €

Velkaosuus

7 645,96 €

Velaton hinta

368 000,00 €

Neliöhinta

4 088,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

207,00 € / kk

Pääomavastike

50,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

257,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

40,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesivastike-ennakko on ollut tälle asunnolle 40,5€/kk. Vesimaksun tasaus laskutetaan vuosittain huoneistokohtaisen vedenmittauksen perusteella. Kukin osakas vastaa oman huoneistonsa käyttösähkön ja lämmityssähkön kustannuksista omalla sähkösopimuksellaan. Vuoden 2023 sähkönkäytön kulutus oli myyjän mukaan 17 362 kWh. Toteutuneet sähkönkulutuksen kustannukset sisältäen sähkön ja sähkön siirron kustannukset 1.1.-31.12.2023 oli 2772€ eli noin 231€/kk. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia parkettia Eteinen: Vaatetankoa ja hyllyä, seinät maalattu ja lattia laminaattia Apuhuone: Lämminvesivaraaja, komero, seinät paneelia ja lattia laattaa Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön käytössä vastuunjakotaulukko 31.3.2014.
Tehdyt remontit
2002 Koneellinen poistoilma ja raitisilmaventtiilit
2003 Lattialämmitys keittiö ja tuulikaappi
2005 Kylpyhuoneen ja saunan uusiminen
2007 Terassi
2013 Keittiön uusiminen
2014 Ulkovaraston katto
2016 Huoneiston kosteuskartoitus, laminaattilattian asennus, pintaremonttia
2019 Huoneiston D sähköpattereiden vaihto öljytäytteisiin sähköpattereihin (Purmo), leikkimökin katto ja lattia uusittu
2021 Huippuimurin moottorin vaihto
2023 Ilmanvaihtokanavien puhdistus
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 uudistunut asbestilainsäädäntö edellyttää, että ennen 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavan materiaalin asbestipitoisuus tulee etukäteen selvittää. Jos kartoituksessa löytyy asbestia, tulee lain velvoitteet remonttityössä ottaa huomioon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Sähköinen lattialämmitys keittiö, kph ja tk. Niiden käyttökustannus kuuluu asunnon omiin sähkölaskukuluihin. Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen asunnoissa D, E ja F. Muissa painovoima.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö: Iso jääkaappi ja iso pakastin, erillisuuni, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin, laminaattitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph-wc: Suihku, suihkuseinät, lavuaari, allaskaapisto, peilikaappi, seinäkaappi, pyyheliinakuivain, wc-istuin, bideesuihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Löylyhuone: Sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Käynti pihaterassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone: 1: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia Makuuhuone 2: Vaatekomerot, seinässä akustiikkalevyjä, ovessa lukko, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Makuuhuone 3: Liukukovikomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Taloyhtiöllä kylmävarasto sekä osakkailla käytössään taloyhtiön kylmiä varastotiloja asuntojen lähellä. Tällä asunnolla kaksi kylmää varastoa pihalla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Tomi Latvala Juhannusmäki 8B 02200 Espoo Puh. 040 720 2575
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kylmäsäilytystilat ja muu säilytystila
Tehdyt remontit
Taloyhtiön PTS:n (2022-2026) / isännöitsijän vahvistuksen mukaan:
2010 Aitojen kunnostusmaalaus, poistoilmaputkien nuohous, antennin vaihto ja energiasäästölamput pihavalaisimiin.
2011 Kattoremontti, B-taloon asennettu takka ja hormi ja välipohjan lämmöneristeiden tarkastus
2012 Julkisivujen kunnostus/ehostus ja autopaikkojen sähkötolppien kunnon tarkastus
2013 Salaojien ja sadevesijärjestelmien toiminnallinen tarkastus, B-talon pesuhuone ja sauna (vesieristys ja ulkopinnat), B-talon kodinhoitohuoneen vesieristys ja laatoitus sekä kaivon asennus vesivaraajan alle sekä B-talon sähköjen modernisointi (keskus ja maadoitukset)
2014 Lämminvesivaraajan vaihto asunto E, A-asunnon LVI-putken eristys välikatossa, oven lukkojen korjaus B (etuovi) ja D takaovi, lamppujen vaihto (pihavalot) sekä antennikorjaukset ja suuntaus sekä vahvistimen vaihto
2015 Välikaton tuuletuksen parantaminen asentamalla tuuletusritilät, piha-aidan ylälautojen vaihto ja lämminvesivaraajan vaihto (asunto E ja F)
2016 Pihan ympäristön puuston karsinta (kysely kaupunginlta, lupaa ei saatu), taloyhtiön asuntojen ikkunoiden ja etuovien uusinta sekä lämminvesivaraajan vaihto asunto C
2017 Aitojen maalaus, yhteisen piha-alueen asfalttipäällystys ja reunakivet, lämminvesivaraajien vaihto asunto D sekä valotolppien suorstaminen/pistokeuusinta
2018 Aitojen maalaus, varastomökin korottaminen tiilillä, leikkipaikan kunnostaminen, uusi hiekkalaatikko, lämminvesivaraaja asuntoon A ja tarjouskysely henkilökohtaisten sähkötolppien asentamisesta
2019 Kuntotarkastus taloyhtiölle sekä piha-alueen viimeistely
2020 Taloihin 3 tikasta (Uudenmaan peltityö)
2021 Piha-alueen viimeistely (kivet ja puiden kaatu) sekä valokuidun asennus
2022 Aitaselvitys ja luvan hakeminen kaupungilta. Suunnitelman laadinta.
2023 Kattojen rännien kunnostus ja peltiosat, välikaton eristepuutteiden tarkastus ja kustannusarvion laatiminen. Perustuu kuntoarvioon. IV-kanavien nuohoaminen ja tarkastus (osakas vastaa kustannuksista),

PTS:ssä luetelluista korjaustoimenpiteistä vielä tekemättä:
- Sähkötolppien uusinta. Kaapelien muuttaminen asuntokohtaiseksi. Valmistautuminen sähköautostandardien mukaiseen sähkönsyöttöön, taloyhtiön valaistuksen uusinta. Myyjän mukaan kartoitusta on tehty yhdessä sähkömiehen kanssa, mutta hanketta ei ole loppuunviety.
- Taloyhtiön valaistuksen uusinta
Tulevat remontit
Taloyhtiön PTS:n / isännöitsijän vahvistuksen mukaisia mahdollisia tulevia suunnitelmia seuraavista remonteista
2024
- Lukupuron puoleisen aidan korjaus 200€. Myyjän mukaan toteutetaan E ja F asuntojen harkinnan mukaan.
- Salaojien tarkastus ja kunnostus 2000€.
- Tarvittavat korjaukset välikatolle (eristykset ja muu). Myyjän mukaan tehty.
- Asfaltin paikkaus ja kaivon korjaus. Reunakivien korjaus. Tarjous oli 3000€.
- Sokkelipinnoitteiden paikkauskorjausta. Tiiliseinän halkeamien injektointi ja alaosan betonirappauksen ja tiilien korjaus.
- Kuusiaidan kaato ja uusi aita tilalle 2000€. Myyjän mukaan kuuset kaadettu, uusi aita vielä tekemättä.
- Kiinteistön sähköjärjestelmien kuntotutkimus.
2025
- Talon ulkoverhoiulun puuosien tarkastus ja huolto/korjaus
- B-talon lämminvesivaraajan vaihto
- Roskiksille aidat/katos. 300€.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
2 164 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Juhannusmäki 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja
Palvelut: Niittykummun, Tapiola ja Matinkylän ostoskeskukset ja kattavat palvelut nopean ajoyhteyden päässä
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot ja lenkkeilymaastot.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiön hallinnassa on 8 autopaikkaa, joista 7 on sähkötolpallista.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.