Bo LKV Vantaa

Kerrostalo | 1h + k + kph + lasitettu parveke (YJ 1h + k + kh + p)

Riistavuorenkuja 4, Etelä-Haaga, Helsinki

Hinta

189 000 €

Koko

32 m²

Vuosi

1966

Valoisa, parvekkeellinen pikkukoti metsämaisemin! Tässä kodissa on helppo viihtyä ja ihastella ikkunasta Riistavuoren puiston vehreitä maisemia. Keittiöön mahtuu pieni ruokapöytä ja lasitettu länsiparveke on ihana lisä kotiin. Huoneisto on ensimmäisessä kerroksessa mutta ei maan tasalla. Yhtiön remonttihistoria on kattava ja mm julkisivu- parveke- ja putkiremontti on tehty. Talon asukkailla on käytössään sauna, pesutupa, kuivaushuone ja pyörävarasto sekä pihapiirissä sijaitseva viihtyisä grillauspaikka. Etelä-Haaga on alueena ihastuttava ja hyvien yhteyksien varrella. Huopalahden asemalle kävelet 10 minuutissa ja Raide -Jokeri kulkee kodin läheltä sujuvoittaen liikkumista entisestään. Ole yhteydessä ja tervetuloa tutustumaan tähän kotiin! Susanna Suvanto / Bo LKV p. 040 9001447 susanna.suvanto@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20591249
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + k + kph + lasitettu parveke (YJ 1h + k + kh + p)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

176 076,40 €

Velkaosuus

12 923,60 €

Velaton hinta

189 000,00 €

Neliöhinta

5 906,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

165,00 € / kk

Pääomavastike

169,95 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

334,95 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

YLIMÄÄRÄISEN YHTIÖKOKOUKSEN 21.6.2022 PÄÄTÖKSET - Päätettiin yksimielisesti, että D-talon vesikatto uusitaan tarvittavassa laajuudessa Contrust Oy:n tekemän selvityksen pohjalta. - Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus teettämään korjauksien suunnittelu, urakointi ja valvonta, sekä valitsemaan toimijat kilpailutuksen perusteella -Päätettiin yksimielisesti antaa hallitukselle valtuudet enintään 200.000,00 euron luotollisen remonttitilin nostosta urakan ajaksi ja valtuudet muuttaa se pankkilainaksi 15 vuoden (eli valtuudet nostaa laina) maksuajalla, kun urakan kokonaiskustannukset ovat selvillä. - Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus panttaamaan olemassa olevia panttikirjoja tai tarvittaessa hakemaan lisää panttikirjoja yhtiön hallitsemaan vuokratonttiin sekä panttaamaan ne tarvittavan luotollisen remonttitilin ja, enintään 200.000,00 euron lainan vakuudeksi hallituksen päättämälle luottolaitokselle nykyisten ja tulevien sitoumusten ja muiden velvoitteiden yleisvakuudeksi sekä hyväksymään panttausehdot. -Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tai isännöitsijä sopimaan luottoehdot sekä allekirjoittamaan lainasopimus, limiittisopimus, panttausasiakirjat sekä kiinnityksen toimeksianto ja kaikki muut mahdollisesti tarvittavat asiakirjat Hallitus on valtuutettu perimään tarvittaessa yksi ylimääräinen hoitovastike. Hallituksella on valtuudet nostaa tarvittaessa hoitolaina yhtiön maksuvalmiuden niin vaatiessa, äkillisen ja ennalta arvaamattoman vahingon tai taloudellisesti ylipääsemättömän tilanteen aiheuttamien kulujen kattamiseksi. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Mahdollinen varainsiirtovero 2 % velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
harjakatto peltikatteella
Isännöitsijän yhteystiedot
Granlund Isännöinti Oy Isännöitsijä Tiina Pihlajamäki p. 09 2500 6250
Huolto
Helsingin Kiinteistötyöt Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Mankeli, Askarteluhuone, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 10 Parkkipaikkoja: 44

Tehdyt remontit
2022 sähköauton lataustolppien asennus, energiatodistuksen päivitys
2021 parvekelasien huolto
2020 vesikaton maalaus
2019 vesikaton kuntotutkimus
2018 tukimuurin korjaus ja sadevesiohjaukset
2017 lämmönsiirrin uusittiin
2016 lämpömankeli uusittiin. D-portaan lämminvesilinjan putket uusittiin. Fira Palvelut Oy teki loppuun 2-vuotistakuukorjauksia
2015 uusittiin kaikki väestönsuojavälineet, uusittiin leikkivälineitä mm. liukumäki, porraskäytäviin uusittiin akustolevyt, rakennettiin uusi roskisaita, autotallien kynnykset uusittiin, pienimuotoisia ovien ja ikkunoiden korjauksia
2014 linjasaneeraus valmistui, porrashuoneiden kiinteistömatot hankittiin, sadevesikouruihin asennettiin sulanapitokaapelit, uusittiin osa huonokuntoisista sadevesikouruista
2013 linjasaneeraus aloitettiin, energiatodistus- ja pelastussuunnitelma laadittiin
2012 linjasaneerauksen suunnitelmat ja tehtiin tarvittavat tutkimukset liittyen suunnitteluun.
2011 LVV-putkiston kuntotutkimus
2010 linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Tuuletusparvekkeille asennettiin muutama tuuletusteline. A-, B- ja C-portaita palveleva poistoilmanvaihtokone uusittiin.
2009 pihaurakan lopputyöt valmistuivat, jatkettiin B-talon edessä olevaa tukimuuria toisesta päästä. Piha-alueesta teetettiin aluekartta. Porraskäytävien yläkertojen tuuletusventtiilit korjattiin ja vierustat kunnostettiin. Tamppausteline hankittiin.
2008 sade- ja jätevesiviemäröinnin uusiminen sekä C-talon salaojituksen uusiminen. Piha-alueen asfaltointien uusiminen. Autopaikkojen uudelleen järjestäminen ja sähköistäminen. Piha-alueen mäkisisiin kohtiin rakennettiin uudet portaat ja kaiteet. Kaikkien asuinhuoneistojen kosteiden tilojen tarkastus ja lattiakaivojen kunnostus liimamassalla tarpeen mukaan.
2007 vesikattojen huoltomaalaus. Kellarin padotusventtiilin uusiminen. Piha-alueen kunnostuksen suunnittelu. Salaojien huuhtelu ja kuvaus.
2006 julkisivu-urakka. Urakka sisälsi lämpörappauksen, ikkunoiden ja parvekkeiden ovien uusimisen. Parvekkeiden kunnostuksen ja lasituksen sekä sokkeleiden ovien uusimisen. Lisäksi kunnostettiin sisäänkäyntien lipat ja B-talon ja D-talon välinen katos. Sisäänkäyntien numerovalaisimet uusittiin. Autotallien ovien panelointi sekä potkupellit uusittiin. Vesikatolle asennettiin uudet kattosillat. Yhtiön omistaman liikerakennuksen osakkeet myytiin. Sähköpääkeskuksiin asennettiin julkisivu-urakkaa varten voimapistorasiat. Vanha jätekatos purettiin liikerakennuksen takaa ja uusi ns. Molok syväkeräys jätejärjestelmä rakennettiin. Lämmitysjärjestelmän kalvopaisunta- astia uusittiin.
2005 Julkisivu-urakan suunnitelmat laadittiin. Poistoilmapuhaltimet huollettiin ja yksi uusittiin. Kolmeen tehtiin suurempi huoltokorjaus. Pihakalusteita ja varusteita huoltomaalattiin. B-talon saunan lauteet uusittiin.
2004 Julkisivujen- ja parvekkeiden kuntotutkimus. Saunan penkit uusittiin. Pihan kulkuteiden kaiteita uusittiin ja osa kaiteista kunnostettiin.

*aiemmin tehdyt remontit välittäjältä
Tulevat remontit
2023,2025, 2027 porrashuoneiden peruspesu
2023 rättipattereiden tiivisteiden vaihto
2023 IV nuohous ja säätö
2024 Ikkunoiden huolto ja tiivistys
2026 huoneisto-ovien uusiminen
2026,2027 sisäänkäyntien ulko-ovet
Energialuokka
E (2018), Voimassa 05.12.2032 asti
Tontin koko
9 453,2 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki p. 09 3101691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
35 680,78 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
31.12.2025

Asunto Oy Riistavuorenkuja 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Haaga, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Suvanto Susanna

kiinteistönvälittäjä LKV,LVV, partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.