Nord LKV Oy

Paritalo | 4-5 h + avok + rt + 2xkph + s + wc + khh + vh + at

Iirislahdenranta 10, Iirislahti, Espoo

Hinta

847 000 €

Koko

167 m²

Vuosi

2004

Harvoin tarjolla tästä yhtiöstä. Kaunis valoisa paritaloasunto isommallekin perheelle. Erinomainen sijainti. Sisääntulokerroksessa on asunnon oleskelutilat. Olohuone, jonne valo tulee isoista ikkunoista, ja tunnelmaa luo kaunis varaava takka sekä korkea huonekorkeus tuo lisää avaraa tilantuntua. Olohuoneen jatkeena ruokailutila ja avokeittiö, jossa saareke jakamassa tilaa. Ruokailutilaan mahtuu ikkunan ääreen hyvin pitkä ruokapöytä. Olohuoneesta on käynti omalle suojaisalle, aidatulle pihalle, jossa osittain katettu terassi. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, ja päämakuuhuoneen yhteydessä lisäksi vaatehuone. Tässä kerroksessa on asunnon toinen kylpyhuone. Alakerrasta löytyy lisää tilaa, ja toinen sisäänkäynti. Iso kylpyhuone, jossa kaksi suihkua sekä amme, ja tilava sauna. Iso huone, joka nyt tv-huoneena, mutta tästä saa helposti neljännen makuuhuoneen tai vaikkapa harrastetilan. Lisäksi alakerrasta löytyy kodinhoitohuone, joka toimii mainiosti myös apukeittiönä ja vielä erillinen wc. Tässä asunnossa on tilat monipuolisesti hyödynnettävissä ja toimii hyvin eri elämäntilanteissa, on sitten tarvetta useammalla makuuhuoneelle, työhuoneelle tai vierashuoneelle. Asunnossa on todella hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Mukavuutta tuo oma lämmin autotalli (noin 24 m2), ja asunnon edessä on myös toinen autopaikka latausasemalla. Hyvin hoidettu yhtiö, jonka tontti rajautuu Gräsanojaa, jossa omassa rannassa on laituri. Yhtiössä on hyväksytty päätös mahdollisuudesta hankkia aurinkopaneelit. Osa osakkaista on päättänyt tilata kevään aikana yhdessä aurinkopaneelit (kukin maksaa omansa), ja tämä mahdollisuus on myös myytävän asunnon osalta. Asunnossa on varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Iirislahti tarjoaa upean merellisen ympäristön ja kauniita rantareittejä, jonka varrelta löytyvät niin uimarannat, venesatamat ja ravintoloita sekä kahviloita. Iso Omenan monipuoliset palvelut on muutaman kilometri päässä. Lähialueella on paljon päiväkoteja ja koulua sekä liikunta- sekä harrastepaikkoja. Lähimmälle bussipysäkille muutaman minuutin kävelymatka, ja lähin metroasema on Matinkylässä, jonne matkaa vajaa pari kilometriä. Täältä kuljet julkisilla ja omalla autolla kätevästi ympäri pääkaupunkiseutua. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen asuntoon Iirislahteen, missä pääset nauttimaan asumisesta rauhallisella alueella, parhaiden palvelujen ja luonnonläheisen ympäristön äärellä. Myynti ja lisätiedot Karolina Mattsson-Nordberg kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT 050 475 4661 karolina@nordlkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20539132
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h + avok + rt + 2xkph + s + wc + khh + vh + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
167 m²
Kokonaispinta-ala
167 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 167 m2. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Yj:n mukaan pinta-ala 4h+pkh+k+rt+kht+ask+s+at.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

847 000,00 €

Velaton hinta

847 000,00 €

Neliöhinta

5 071,86 €/m²

Vastike

Yhtiövastike yhteensä

250,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Isännöitsijäntodistuksen mukaan hallituksen esitys yhtiökokoukselle: AsOy:n hallitus on 27.2.2024 pitämässään kokouksessa esittänyt yhtiön 4.4.2024 pidettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle hoitovastikkeen nostoa 1.5.2024 alkaen tasolle 2,00 € / m2 / kk, eli myytävän asunnon A osalta tasolle 334,00 €/kk.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu noin 15 €/hlö/kk (kulutuksen mukaan, oma mittari). Sähkökulutus vuodessa noin 15000 kWh. AsOy laskuttaa vesi- ja jätevesimaksut osakkaalta asuntokohtaisen kulutuksen (asunnon alamittari) ja HSY:n kulloinkin voimassa olevan tariffin mukaan, HSY:n vesi- ja jätevesimaksun perusosa määräytyy asunnolle sen osakemäärän suhteessa koko yhtiön osakemäärään. Mahdollinen lisävastike: AsOy:n hallituksella on valtuutus periä tarpeen mukaan maksimissaan kahden kuukauden ylimääräistä hoitovastiketta vastaava lisävastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa iso erillinen tila, joka voi toimia hyvin neljäntenä makuuhuoneena, tv-huoneena tai vaikkapa harrastetilana. Seinät maalattu/tapetoitu ja lattia laatta. Pääsisäänkäynnin yhteydessä liukuovikaapistot, seinät maalattu ja lattia laatta. Alakerrassa toinen sisäänkäynti, jonka yhteydessä liukuovikaapistot. Seinät maalattu ja lattia laatta. Vuonna 2019 asennettu ilmalämpöpumppu ja vuonna 2022 on asennettu uusi varaava takka. Yhdellä lämmityksellä (3 pesää) takka tuottaa lämpöä pariksi päiväksi ja ilmalämpöpumpun takkatoiminto kierrättää lämpöä hyvin, eli silloin ilmalämpöpumppu ei itsessään tuota lämpöä.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: pohjoiseen
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu, vaatekaapit, keskuspölyimuri. A-asunnon osakkaiden ja yhtiön välillä allekirjoitettu sopimus ilmalämpöpumpun asennuksesta sekä uuden varaavan takan asennuksesta (osakkaan vastuulla, sopimukset liitteenä isännöitsijäntodistuksessa). Autotallin seinässä latausasema (Garo GLBDC, 400V/32A/22kWh). Aurinkopaneelit asennetaan toukokuun alussa.
Tehdyt remontit
2016: kiuas ja yläkerran WC-istuin uusittu, kylpyhuoneen ovi vaihdettu lasiseksi, terassi uusittu
2017: keittiökaappien ovet vaihdettu, mikroaaltouuni ja hella uusittu
2018: terassin aita rapattu ja takaoven lukko uusittu 2019: Ilmalämpöpumppu asennettu ruokailutilaan
2020-2021: lähes kaikki seinäpinnat uudelleen maalattu
2021: terassin puuosat maalattu ja keittiön hana uusittu, liukuoviratkaisut asennettu vaatehuoneeseen ja molempiin eteisiin
2022: makuuhuoneen patteri, lämminvesivaraaja, terassioven lukko ja kylpyhuoneen katto ja saunan ovi uusittu
2022: varaavat takka asennettu olohuoneeseen
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
ilmanvaihto koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Aurinkopaneelit asennetaan toukokuun alussa myytävän asunnon katolle.
Tulisija
olohuoneessa varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Vaalea avokeittiö ja erillinen saareke. LG jääpakastinkaappi (side by side), integroitu astianpesukone sekä Mielen induktioliesi ja mikroaaltouuni, liesituuletin. Tasot graniitti, välitila laatta, seinät maalattu ja lattia laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kylpyhuone, jossa suihku, suihkuseinä, allaskaappi (kaksi allasta), wc-istuin, bideesuihku. Seinät ja lattia laatta, lattialämmitys. Alakerrassa saunan yhteydessä kylpyhuone, jossa kaksi suihkua, kylpyamme. Seinät ja lattia laatta, lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa peili, allas, seinäkaappi, wc-istuin, bideesuihku. Seinät ja lattia laatta, lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, jossa terveleppälauteet, Harvian hetivalmis kiuas ja kuituvalot. Seinät ja lattia laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa tilava kodinhoitohuone, jossa hyvin lasku- ja kaappitilaa. Lisäksi tilassa jääkaappi, kuivauskaappi, pesukoneliitäntä (paikat pesukoneelle ja kuivausrummulle). Toimii hyvin myös apukeittiönä. Seinät maalattu, välitila laatta ja lattia laatta.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa avara olohuone ja ruokailutila, johon sopii isompikin ruokapöytä. Olohuoneesta käynti omalle aidatulle pihalle. Olohuoneessa varaava takka sekä ruokailutilassa ilmalämpöpumppu. Seinät maalattu ja lattia laatta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta yläkerrassa. Päämakuuhuoneen yhteydessä ranskalainen parveke ja todella tilava vaatehuone. Seinät maalattu ja lattia parketti. Kahdessa makuuhuoneessa vaatekaapit.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ismo Peltomäki hallituksen pj. Iirislahdenranta 10 C, 02230 Espoo ismo.peltomaki@montagna.fi (omatoiminen isännöinti, maksuliikenne hoidetaan osakkaista valittavan vastuuhenkilön taholta, kirjanpito ulkoistettu)
Huolto
Yhtiö on ulkoistanut lumityöt ja pienet huoltotyöt kuten ilmanvaihtokanavien suodattimien vaihdon, rännien puhdistukset, ym.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Väestönsuoja, leikkipaikka, yhteisantenni.

Ilmanvaihtotapa: koneistettu ilmanvaihto lämmön takaisinotolla. Kullakin asunnolla oma IV – kone; kone välikatossa, yhtiö huolehtii 3 kk:n välein suodatinten vaihdosta. Nuohous kerran vuodessa.

Ilmalämpöpumput: yhtiö sallii päätöksensä mukaan osakkaiden ilmalämpöpumput yhtiön kanssa tehtävän kirjallisen sopimuksen mukaisin periaattein.

Aurinkopaneelit: Yhtiön hallitus on esittänyt 4.4.2024 varsinaiselle yhtiökokoukselle päätöstä sallia kunkin asunnon katolle aurinkosähköjärjestelmän paneelien asennuttamisen erillisen yhtiön kanssa allekirjoitettavan sopimuksen perusteella.

Yhtiö talojen alapuolella piha rajautuu Gräsanojan jokeen, jossa oma laituri.
Kuntotutkimukset: 2017: salaojien kuntokartoitus
Tehdyt remontit
2023: IV koneiden perushuoltoa ja IV kanavien puhdistus, sekä ilmamäärien mittauksia
2022: rakennusten kattojen kunnon tarkistus ja huoltokäsittely (kattojen kunto todettu hyväksi), parvekkeiden ja terassien metalliosien ja lasitusten uusinta
2021: jokaisen asunnon autotallin ulkoseinään asennettiin sähköautojen latauspiste, ja samalla
AsOy:n sähköpääkeskuksen sulaketehoa nostettiin
2020: kadun varren aidan ulkosivun irronneiden laattojen poisto, muurin uudelleen rappaus ja
maalaus, sekä yläpintojen pellitys
2019: jokaisen asunnon asuntokohtaisen IV-koneen keskipakopuhaltimen uusinta ja
roskakatoksen uudelleen maalaus
2018 uusittiin kaikki rakennusten ulkovalaisimet sekä piha-alueen pylväsvalaisimet ja lisättiin
niiden määrää
2017: salaojien kuntokartoitus putkistojen kuvauksineen, lopputulos: kaikki moitteettomassa kunnossa
Tulevat remontit
Yhtiön PTS kunnossapitosuunnitelma: 27.2.2024 hallituksen hyväksymä suunnitelma (esillä varsinaisessa yhtiökokouksessa 4.4.2024), jossa kaikki seuraavat hankkeet rahoitetaan yhtiölainoin ja / tai erillisin vastikkein niiden toteutumisvuosina.
1. IV - koneiden vaihto ja äänieristysten kohennus; karkea ennuste noin 100.000 -> 120.000 €, ajoittuminen aikaisintaan vuonna 2025
2. Pihakivetysten korjaukset, 3 - 5 vuoden sisällä
3. Gräsanojan rannan rakentaminen venelaitureineen, samalla kertaa kun ruoppaus toteutuu,
vuoden 2025 jälkeen (aikataulu avoin, riippuu Espoon kaupungin ruoppaushankkeen
toteutumisesta)
4. Sivuaitojen uusinta 5 + vuoden päästä

Osa osakkaista ovat kevään 2024 aikana tilaamassa aurinkopaneelit (kukin osakas maksaa sen omalta osaltaan).
Energialuokka
D (2018), Yhtiö ei ole laadituttanut yhdellekään rakennukselle energiatodistusta. Paritalolle A-B sellainen on teetetty näiden osakkaiden toimesta.
Tontin koko
4 165 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki 09-816 21 Gräsanojan yleissuunnitelma, lisätiedot Espoon kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Espoon Iirislahdenranta 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita kouluja lähialueella:
Toppelundin koulu
Haukilahden koulu
Tiistilän koulu
Niittykummun koulu
Päivänkehrän koulu
Jousenkaaren koulu
Pohjois-Tapiolan koulu
Tapiolan koulu
Westendinpuiston koulu
Matinkylän lukio
Etelä-Tapiolan lukio
Haukilahden lukio
Mattlidens Gymnasium
Palvelut: Iso Omen kauppakeskuksen monipuoliset palvelut n. 1,3 km
S-Market Haukilahti n.1,6 km
Tapiola Kauppakeskus Ainoa n. 4,5 km

Matinkylänn urheilupuisto n. 1 km
Ilmatar Areena (jäähalli, kuntosali, liikuntasali) n. 1 km
Matinkylän uimaranta n. 2 km
Haukilahden uimaranta n. 2 km

Cafe Mellsten n. 2 km
Haukilahden Helmi n. 1,5 km
Haukilahden venesatama n. 1,5 km
Nokkalan majakka n. 3 km
Näköalaravintola Haikaranpesä n. 1 km
Päiväkodit: Useita päiväkoteja lähialueella:
Matinraitin päiväkoti
Matinniityn päiväkoti
Haukilahden päiväkoti
Niittykummun päiväkoti
Pilke Playschool Haukilahti
Gäddvik Svenska Barnträdgårdsförening rf
Toppelundin Päiväkoti
Liikenneyhteydet
Matinkylän metro n. 1,5 km Bussipysäkki Iirislahti n. 300 m (linjat 111, 114, 112 N)
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asuntoon kuuluu oma autotalli ja pihapaikka. Autotallin ulkoseinässä latausasema sähköautolle ja sähköpistoke.
Jokaisessa asunnossa on asuntoon liittyvä autotalli ja sen läheisyydessä yksi pihapaikka.
Pihan kuvaus
Oma suojaisa aidattu piha etelän suuntaan, osittain terassia ja osittain katettu. Takapiha pohjoisen suuntaan, jossa kapea tila, jossa esim. voi säilyttää polttopuita.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Matinkylä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mattsson-Nordberg Karolina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.