Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Omakotitalo | 5h, k, s, khh

Harvsintie 168, Annila, Siuntio

Hinta

128 000 €

Koko

132 / 146 m²

Vuosi

1980

ESITTELY SU 28.4. KLO 14:00-14:30 TERVETULOA! Viihtyisä koti luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla Siuntiossa. Tässä kodissa on toimiva pohja ja kaikki tarpeellinen mukavaan asumiseen. Tilavassa olohuoneessa on isot ikkunat, joista aukeaa kaunis maisema sekä takka luomaan tunnelmaa. Makuuhuoneita on neljä, ja tarvittaessa esimerkiksi olohuoneen vieressä olevasta makuuhuoneesta saa kätevästi, vaikka toimistotilan. KUNTOTARKASTETTU 4/2024! Tässä kodissa on melkein kaikki sisäpinnat ja -tilat viimeistelyä vaille kunnostettu, ja loppusilaus jää uusille asukkaille tehtäväksi. Saunaosasto kylpyhuoneineen on vielä hieman kesken joten voit tästä viimeistellä mieleisesi. Tilava uusittu kodinhoitohuone helpottaa arkea, ja auttaa pitämään kodin siistinä. Ulkopinnoilta koti vaatii vielä työtä, mm. katto ja seinäpinnat tulisi tarvittavilta osin uusia. Talon takana kasvaa sammaleinen luonnontilassa oleva metsä. Talon edustalla on puustoa sekä peltomaisemaa. Pihassa on tilava autotalli, joka toimii hyvin myös harrastetilana. Lapsiperheille oiva paikka, pihalla riittää tilaa leikkiä ja temmeltää. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Taru Kaukovalta
p. 044 725 4810

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20526705
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
132 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14 m²
Kokonaispinta-ala
146 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen kerrosala on 146 m2 perustuen Siuntion kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin. Kerrosalan perusteella laskennallinen arvio huoneistoalasta on 132 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Muu ehto: 4-6kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

128 000,00 €

Velaton hinta

128 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: n. 160 e vuosi
Kiinteistövero: 349.89 e / v. 2023
Tiemaksu n. 160 e vuosi sisältää Harvsintien kunnossapidon ja aurauksen. Omalle tontille johtavan n. 60 m pitkän tien kunnossapidosta ja aurauksesta vastaa omistaja itse. Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut noin 30700 kWh / v. 2022. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 30700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä, sähkön ja sähkön siirron, kuukausikustannusta n. 432 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus). Jätehuolto: Rosk n Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Kiinteistöä koskevaa suunnitelmaa ja selvitystä jätevesijärjestelmästä ja käyttö- ja huolto-ohjeita ei ole tehty. Kiinteistön jätevesijärjestelmä ei täytä harmaiden eikä mustien vesien osalta nykyisen lainsäädännön vaatimuksia ja vaatii uusimisen. Ostaja vastaa jätevesijärjestelmän uusimisesta lainsäädännön mukaiseksi. Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat 1 kpl, yhteensä 300 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Asunnossa on tehty laaja sisätilojen kunnostustyö. Viimeistelytyö on kuitenkin monelta osaa kesken, ja jää uudelle omistajalle tehtäväksi. Nykyisen omistajan mukaan asuinrakennuksessa tulisi vielä tehdä esimerkiksi seuraavat sisätilojen kunnostustyöt: Maalausta ja listoituksien tekemistä, kylpyhuoneen ja Kodinhoitohuoneen viimeistelyt. Lisäksi katto, yläpohja ja julkisivut kaipaavat huomiota.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
  • Viimeinen voimassaolopäivä 16.04.2034.
Asbestikartoitus
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ostaja on tietoinen, että ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa ja asunnoissa on saatettu käyttää asbestia sisältäviä materiaaleja, rakenteita ja laitteita. Ennen rakenteiden purkamista vaativien korjausten käynnistämistä on asbestin esiintyminen ja sen vaikutukset korjaushankkeisiin selvitettävä asbestikartoituksella.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Kosteat tilat, keittiö ja keittiön viereinen makuuhuone lattialämmitys.
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto, porakaivo
Lisätietoja: Kiinteistörekisterin mukainen oikeus veden ottamiseen ja veden johtamiseen. Yhteinen porakaivo viereisen kiinteistön kanssa, jonka puolella porakaivo sijaitsee. Kaivon pumpun sähkön laskutus viereiselle kiinteistölle, sähkön osalta korvaus sovitaan naapurin kanssa. Rasitetoimitusasiakirjan nro. 2008-273549 sopimuksen mukaan vedenottamon kalustosta, sen käytöstä ja ylläpidosta aiheutuvista kustannuksista kiinteistöt vastaavat kumpikin puoliksi.
Viemäri
Pohjavesialueella, jätevesijärjestelmä vaatii uusimisen nykymääräysten mukaiseksi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Ulkoseinärakenteet vaativat ainakin osittain uusimisen
Keittiön kuvaus
Kodinkoneet noin 2-3 vuotta käytössä, mikro vanhempi.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Sauna uusittu v. 2023. Saunan seinät, lämpökäsiteltyä haapaa, korotettu lattia tervaleppää, lauteet on mustaksi käsiteltyä kuusilankkua.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
755-402-2-28
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Pihapiiri tasainen ja osittain laskee loivasti pellolle. Peltoa on karttakuvan mukaiseen arvioon perustuen noin 900m2. Naapuri viimevuosina viljellyt viereisellä pellolla heinää ja apilaa. Talon etupihan ilmansuunta on länteen.
Tontin nimi
Kvarnbacka
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava. Kiinteistö sijaitsee erillispientalojen alueella (A). Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen
ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa.

Noin 900 m2 tontista sijaistee Maa- ja metsätalousalueella (MT-2). Alue on tarkoitettu tehokkaan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen, joka ei maisemakuvan vuoksi sovellu asunto-työpaikkarakentamiseen. Alueelle voidaan rakentaa vain maa- ja metsätalouden ja niihin liittyvien sivuelinkeinojen rakennuksia rakennusjärjestyksen mukaisesti.
Alueen rakennusoikeus on sijoitettu saman maanomistajan A-, AP-, AM, AC, RA, RM, T- tai P-alueille tai se tulee käyttää M-1 -alueella.
Rakennukset tulee sijoittaa tienvarteen tai maastollisesti ja maisemallisesti sopiviin paikkoihin. Rakennusten tulee tyypiltään sopia tilakeskuksen ja alueen muihin rakennuksiin.

Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Autotallin virallinen nimitys on autovaja. Autovajan kerrosala on 49,8 m², perustuen rakennuslupapiirustusten perusteella suoritettuun arvioon. Autovaja on loppukatselmoitu 17.3.1975. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
autotalli
Palvelut
Koulut: Aleksis Kiven koulu vuosiluokille 1-9 Siuntion keskustassa. Sjökullan ruotsinkielinen alakoulu n. 7,3 km.
Palvelut: Lähipalvelut Siuntion kuntakeskus n. 14,5 km: ruokakaupat, terveysasema, ravintolat. Veikkolan palvelut n.12,9 km. Nummelan palvelut n. 16,5 km. Kirkkonummen kuntakeskuksen palvelut n. 16,4 km. Hotelli Silmu n. 1 km, Evitskog Övidsborg-seuratalo n. 3.9km, Storträsk Uimaranta n. 4,5 km. Kurk Golf n. 8,8 km.
Päiväkodit: Siuntion keskustan päiväkodit mm, Jukolan päiväkoti ja pikku Lotan päiväkoti. Sjökullan ruotsinkielinen päiväkoti n. 7,3 km.
Liikenneyhteydet
Lähin linja-auto pysäkki noin 2,2 km, Kylmäläntie.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Karhujärvi ja Harvasån

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Annila, Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kaukovalta Taru

Myyntineuvottelija

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Sp-Koti | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy, Nummela

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.