IN LKV Oy
IN LKV Oy

Kerrostalo | 3 h, k, kph / wc, et, las.p (virallinen 3 h + k).

Lauklähteenkatu 11, Ilpoinen, Turku

Hinta

188 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

1972

Kaunis, trendikäs ja täysin muuttovalmis koti palvelujen ääreltä! Tämän kodin kauniita kuvia katseltuasi et voi pettyä paikan päälle tullessasi, sillä koti on aivan muuttovalmis kaikilta osin. Toimiva eteinen toivottaa sinut heti mukavasti tervetulleeksi ja kulku ohjautuu luontevasti suoraan upeaan keittiöön sekä olohuoneeseen. Keittiö on jälleen suosiota kasvavalla tavalla erillään muusta kodista, joten keittiön touhut eivät häiritse muita tiloja, ja samalla keittiö toimii tunnelmallisena paikkana perheen omille arkiruokailuille. Olohuoneessa puolestaan tila riittää hyvin isommallekin ruokailuryhmälle ja viihtyisän olohuoneen jatkumona on lasitettu siistikuntoinen parveke. Pesuhuonekin on täysin uusittu taloyhtiön putkiremontin yhteydessä, sekä jälkikäteen on vielä kalusteet päivitetty normaalia tasoa paremmaksi. Pesuhuoneeseen mahtuu pesukone, reilun kokoinen suihkutila sekä kunnon allaskaapisto ja wc-istuin. Tilavassa makuuhuoneessa tilaa riittää helposti vaikka erilliselle työpöydälle, tai vaihtoehtoisesti lisäkaapistolle. Myös lasten makuuhuone on poikkeuksen reilun kokoinen ja nykyisillä omistajilla onkin huoneessa ollut sijoitettuna myös etätyöpiste. Taloyhtiö on iso ja siitä on pidetty hyvää huolta. Kaikki isot remontit ovat jo tehtyinä ja parhaillaan on työn alla vielä pihapiirin ehostus. Lyhyt matka keskustaan ja alueen monipuoliset palvelut lisäävät luontevuutta arkeen. Lisäksi näitä täysin saneerattuja kolmioita on harvoin tarjolla, joten toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan kotiin ja onnistuneille asuntokaupoille, mikäli koti vaikuttaa vastaukselta haaveisiisi. Lisätiedot ja esittelyt sinulle tästäkin hyvästä kodista antaa IN LKV Oy |   Sari Kuusisto 050-2556, tai sari@inlkv.fi. Tutustu meihin, sekä alan aidosti parhaimpiin palvelupaketteihin kotisivuillamme www.inlkv.fi. Kotisivuillamme pystyt myös ilmaiseksi laatimaan sisustussuunnitelmasi tähänkin kotiin (ei toimi mobilessa), joten toivotan sinut viihtymään kodissa jo etukäteen ennen näyttöä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20491429
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, k, kph / wc, et, las.p (virallinen 3 h + k).
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

174 243,82 €

Velkaosuus

13 756,18 €

Velaton hinta

188 000,00 €

Neliöhinta

2 575,34 €/m²

Vastike

Hoitovastike

277,40 € / kk

Pääomavastike

128,23 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

405,63 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk, lopullinen lasku oman kulutuksen mukaan. Taloussähkö keskimäärin 20-30 €/kk (lämmitys sisältyy vastikkeeseen). Mahdollinen varainsiirtovero 2 % hyväksytystä velattomasta kauppahinnasta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on myös hyvin säilytystilaa ja eteinen toimii todellisena keskiönä kodin kaikille muille tiloille.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Edellinen omistaja on tehnyt kokonaisvaltaisen remontin v. 2021, jolloin huoneiston kaikki pinnat, kaapistot ja koneet on uusittu. Pesutilassa uusittu ko. remontin yhteydessä kalusteet (pesuhuone uusittu 2017 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto on lähes uudenveroisessa kunnossa.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Koko huoneisto on kauttaaltaan remontoitu 2021, joten asbestia ei voida olettaa enää löytyvän ainakaan merkittäviä määriä. Asbestikartoituksen vaadittavuus tulee selvittää ennen mahdollisia purkutöitä. Pesuhuone on uusittu 2017 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tämä upea keittiö on täysin uusittu koneineen 06/2021 ja on edelleen lähes uudenveroinen. Ruokapöytä mahtuu helposti keittiöön, kuten myös halutessa olohuoneeseen.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Pesutila on uusittu 2017 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä ja lisäksi kalusteet on päivitetty tyylikkäämmiksi vuonna 2021.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on miellyttävän valoisa ja tilava, joten sohvaryhmän lisäksi tänne mahtuu myös tarvittaessa ruokailuryhmä varsinkin juhlavampia ruokailuhetkiä ajatellen. Olohuoneen jatkumona on lasitettu parveke, joten siellä voi nauttia vapaa-ajastaan, tai valvoa lapsia yhtiön hienolla leikkipaikalla.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneet ovat molemmat hyvän kokoisia ja tunnelmaltaan seesteisiä. Molemmissa makuuhuoneissa on hyvin kaappitilaa, sekä makuuhuoneet ovat todella hiljaisen sisäpihan puolella.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mesaani-Kiinteistöt Oy, joni.salmi@mesaani.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiölaajakaista 10/10mbit/s sisältyy yhtiövastikkeeseen, sekä kaapeli-tv.
Autojen pistokepaikkoja ei saa käyttää hybridi-, sähköautojen tms. lataamiseen.
Parvekkeilla on tupakointikielto.
Kuntotutkimukset: -Kuntoarvio (1.1.2020), Kattojen kuntotutkimus (Korjauspartnerit Oy)
-Kuntoarvio (1.1.2018), Hissien kuntoarvio (Hissitohtorit Oy)
-Kuntoarvio (1.1.2017), Salaojien kuntokartoitus (Söderoja Oy)
-Kuntoarvio (1.1.2013), Lämpö, vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimus (Raksystems Oy)
-Kuntoarvio (1.1.2012), Peruskuntoarvio (Jonsto oy).
Tehdyt remontit
-2023 Piha uudistettu (työ vielä kesken, mutta kustannus on jo jyvitetty). - 2022 Vesikattojen uusiminen harjakatoiksi, talon 2 sisäpihan puoleisen seinän julkisivurappauksen korjaus, poistoilmakoneiden uusiminen sekä LTO-PILP järjestelmän asennus, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, tuuletus viemärien sukitus. - 2020 Talon 4 salaojitus (parkkipaikan puoli). - 2019 Lämmönvaihtimen uusiminen. - 2019 Hissikorien saneeraus. - 2018 Porraskäytävien maalaus ja saneeraus. - 2017 Sisäpihan puoleisten salaojien kuntotarkastus ja uusiminen, pihakäytävien asfaltointi, patteriventtiilit ja termostaatit sekä linjasäätöventtiilit uusittu, patteriverkoston perussäätö, N,O,F portaiden IV-koneiden uusiminen, porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen. - 2016-2017: Linjasaneeraus (käyttövesilinjat, osittainen sähkösaneeraus, tietoverkko, (ei viemärisaneerausta). - 2015 Parvekkeiden ovien ja ikkunoiden uusiminen, parvekkeen takaseinän lämpöeristys, parvekelasituksen uusiminen (kaikki), tiilipäätyseinien uusiminen. - 2014 Tontti ja pohjaviemärien huuhtelu. - 2013 Lukkojen sarjoitus Sento -avaimelle. - 2012 Rakennusten päätyjen tikapuut uusittu, syväkeräysjärjestelmään siirtyminen jätehuollossa. - 2011 Katto - Rak.3 ja 4 vesikattojen bitumihuovat uusittu. - 2009 Sokkeli - Sokkelin kunnostus rak. 1,2,3, Rak.1,2,3 asuntoparvekejulkisivujen eristerappaus, tuuletusparvekesivujen kunnostus. - 2008 Rak.2 salaojien uusiminen, 2008-2012: Porraskäytävien maalaus, ja asuntojen pesuhuoneiden peruskorjaus. - 2006 Pihan puolella julkisivujen lämpörappaus, pihan puolella sokkeleiden kunnostus. - 2005 Julkisivujen lämpörappaus rak.4, Rak.4 tienpuoleisen sokkelin kunnostus, Rak.1 katon uusiminen - 2003-2006: Ikkunoiden uusiminen (ei parvekeikkunat). - 2000-2001: Asuinparvekkeiden kunnostus. -1997 Tonttivesijohto uusittu, - 1997-1999: Tuuletusparvekkeiden kunnostusta. - 1985 Kaukolämpöön liittyminen
Tulevat remontit
2023 Korjaussuunnitelma - 2023-2027 (29.3.2023) hallituksen näkemys seuraavan viiden vuoden korjaustarpeista; 2023 talon IV alapohjan tuuletuksen parantaminen ja sokkelin pintakorjaukset, (vanhojen kylmäkellaritilojen muutto varastoiksi). 2024 huoneistojen ulko-ovien uusiminen ja lukituksen uusiminen älypohjaiseksi huoneistojen ulko-ovien uusimisen yhteydessä, tuuletusparvekkeiden ovien uusiminen ja betonikorjaus, parkkipaikkojen sähköistyksen uusiminen/lisäys 2025 kellari/LJH/saunat/yleisten tilojen saneeraus
Energialuokka
C (2018), Uusi energiatodistus on laadittu 16.1.2023.
Tontin koko
25 423 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun Rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As Oy Turun Pihlajanmarja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella on omat koulut.
Palvelut: K-Market n. 50 m.
Muut palvelut: Upeat ulkoilumahdollisuudet ja uimarannan läheisyys ovat osa alueen hyvistä puolista. Myös ostoskeskus Skanssi on melko lähellä.
Liikenneyhteydet
bussipysäkki n. 100 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka maksaa 10 €/kk, pistokepaikka 15 €/kk.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Ilpoinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kuusisto Sari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Yrittäjä

IN LKV Oy

IN LKV Oy
IN LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Korkeavuorenkatu 2 C 48,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.