Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Kerrostalo | 4h + k + kph + wc + lasit.p

Vallikallionkuja 2, Vallikallio, Espoo

Hinta

286 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

1984

Trendikäs ja viimeisen päälle remontoitu kolmen makuuhuoneen asunto Vallikalliossa! Tämä erittäin kaunis läpitalon huoneisto hohkaa uutuuttaan, sillä remontin jälkeen täällä ei ole vielä asuttu. Asunnon kaikki neliöt on hyödynnetty toimivaksi pohjaksi ja ihastuttavaksi kokonaisuudeksi; Reilun kokoisessa avokeittiössä on hyvin tilaa ja kunnon kokoiselle ruokapöydällekin oma tilansa. Greiget kaapistot, mustat integroidut kodinkoneet ja messinkinen hana sekä vetimet luovat puitteet tyylikkääseen kokkailuun, jossa pahan makuisen ruuan valmistaminen on lähes mahdottomuus! Olohuone tulvii valoa ja suuri lasitettu parveke sen yhteydessä toimii miltei lisähuoneena, täällä rentoudut auringonpaisteessa päivän päätteeksi. Makuuhuoneita on yhteensä kolme kappaletta ja kaikissa niistä mukavasti kaappitilaa. Kaiken kruunaa tilava ja tyylikäs harmaasävyinen kylpyhuone, jonne mahtuu myös pesutorni ja kaikki muu tarvittava. Asunnon lattiamateriaalina on eteisen, olohuoneen ja keittiön osalta kaunis ja hiottu mosaiikkiparketti ja makuuhuoneissa hybridilattia, joka on helppohoitoista ja erittäin kestävää. Säilytysasiat ovat myös kunnossa, eteisessä on nimittäin pitkä rivi kaappeja ja lisää säilytystilaa löytyy verkkokellarista. Rauhalliset, puistomaisen vehreät näkymät yhtiön kivalle pihalle. Tänne kukaan ei kurki sisälle. Lapsille on yhtiön pihalla oma leikkialueensa ja aikuisia palvelee grillialue. Ulkoilumahdollisuudet ovat täällä todella monipuoliset. Läheiset liikuntamaastot ilahduttavat niin lenkkeilijää kuin lemmikin ulkoiluttajaakin. Leppävaaran urheilupuistossa lisäksi monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka tarjoavat elämyksiä koko perheelle. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Juna, raidejokeri ja runsaat bussiyhteydet ovat kaikki lähellä ja kehää pitkin hurautat omalla autolla suuntaan kuin suuntaan tuossa tuokiossa. Tämä koti on täysin muuttovalmis ja muuttamaan pääset tarvittaessa vaikka heti! Varaa itsellesi sopiva esittelyaika ja ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Jaakko Haapamäki | LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja | 040 9522 162 | jaakko@bo.fi Service also in English https://bo.fi/henkilo/jaakko-haapamaki/ IG: @jaakko.haapamaki Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta. Kerron samalla lisää tämän hetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20481881
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + wc + lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

268 724,78 €

Velkaosuus

17 275,22 €

Velaton hinta

286 000,00 €

Neliöhinta

3 597,48 €/m²

Vastike

Hoitovastike

397,50 € / kk

Pääomavastike

127,21 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

524,71 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

11,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Lattia: mosaiikkiparketti tammi, asennettu uusi. (Alkuperäinen mosaiikkiparketti oli purettu wc-tilan vesivahingon remontin yhteydessä). Sähkökeskus vaihdettu vikavirtasuojattuun keskukseen ja kaikki sähkökalusteet uusittu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Asunnossa tehty laaja saneeraus 2023-2024, jossa kylpyhuone remontoitiin täysin ja lattiaan asennettiin mukavuuslattialämmitys. Kalusteet, suihku ja hanat vaihdettiin, saunan panelointi, lauteet ja kiuas uusittiin, kattopanelointi uusittiin, keittiö uusittiin, väliovet vaihdettiin, kaapistoja lisättiin ja vaihdettiin uusiin, lattia hiottiin parketin osalta ja makuuhuoneisiin asennettiin hybridilattia, sähkökalusteet ja sähkökeskus uusittiin vikavirtasuojattuun keskukseen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Integroidut kodinkoneet: jääkaappipakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, uuni, induktiotaso, liesituuletin. Tasot: laminaatti, Hana: Damixa. Välitilan laatta: Lasitettu kaakeli Artisan white 6,5x20, Lattia: mosaiikkiparketti tammi, hiottu ja lakattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Katto: haapapaneeli (Karava Kallio), Seinät: Kaakeli (Replace R3qn Bianco 20x50), Lattia: Lasitettu klinkkeri (More silk 10x10). Lattiaan asennettu mukavuuslattialämmitys Suihkuseinä: Hietakari, Sadesuihku: Damixa, allashana: Grohe. Peilikaappi: Svedbergs.
WC-tilojen kuvaus
Kattopaneeli: haapa (Karava Kallio). Wc- istuin: Ido. Peilikaappi: Svedbergs. Hana bideesuihkulla: Grohe, Allas: Gustavsberg. Kalusteet ja panelointi uusittu 2024
Saunan kuvaus
Paneeli: lämpökäsitelty mänty (Karava Kallio), lauteet: haapa (Prosauna), kiuas: Harvia.
Olohuoneen kuvaus
Lattia: mosaiikkiparketti tammi, hiottu ja lakattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat: Aqua 4 honey brook oak laminaatti (vedenkestävä hybridilattia).
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Tiina Ruotsalainen/Realia Services, 010 228 4000, tiina.ruotsalainen@realia.fi
Huolto
Kotikatu Oy, Pohjois-Leppävaara
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Kaapeliyhtiö: DNA

Yhtiökokouksessa 13.3.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuutus periä tai jättää perimättä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tarpeen niin vaatiessa aina vuoden 2024 varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti, että sähkö- ja hybridiautojen latauspaikkoja rakennetaan aina lataustarpeen ilmetessä ja että lataus mahdollisuus toteutetaan hallituksen esityksen mukaan lataukseen soveltuvin suko-latausrasioin.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 55

Tehdyt remontit
Hissien uusiminen 2021, Osakkaiden ilmalämpöpumppujen kondenssivesiputkiston asennus 2021, Huippuimureiden uusiminen 2021, Pyykinkuivaushuoneen maalaus 2021, Taloyhtiösaunan toisen pesuhuoneen uusiminen 2021, Märkätilasaneerauksia 21 kpl 2021, Vesikattojen uusiminen 2019, Kameravalvonta paikoitushalli ja pyörävarastot 2015, Huonokuntoisten puiden kaataminen 2015, Pintavesien poisohjauksen korjaus A/B-talon kadun puoli 2015, Saunaosaston kunnostus 2015, Märkätilakorjauksia asunnot B18, B22, B23, B24, C27, C30, C33 ja D39 v. 2013, Paikoitushallin korjaus 2012, Poistoilmakanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2008, Patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen ja perussäätö 2009, Elementti-, ikkuna- ja ulko-ovien elastisten saumausten uusiminen 2010, Parvekkeiden ja julkisivujen betoniosien maalaustyöt 2010, Ikkunoiden huoltomaalaus ja tiivistys 2009, Lämmönvaihdin 2005, Lukituksen sarjoitusmuutos Exec-sarjaan 2003, HTV-liittyminen 2003, Porrashuoneiden ala-aulojen maalaus 2001, Kylpyhuonekorjaukset vuodesta 2000 alkaen
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista:
2023 pihasuunnitelma, salaojien painehuuhtelu (pihan viemärit ja salaojat), kiinteistön kuntoarvio, 2024 pihan kunnostaminen pihasuunnitelman mukaan, kunnossapitotarpeet kuntoarvion mukaan
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
4 329,2 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Espoon kaupunki, www.espoo.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vallimestari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotusperiaatteella yhtiöltä vuokrattavissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Vallikallio, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Haapamäki Jaakko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Bo LKV Espoo | Jaakko Haapamäki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.