Bo LKV Jyväskylä

Omakotitalo | 5h, k, khh, 3wc, kh, s, parveke

Mankolantie 24 B, Mannila, Jyväskylä

Hinta

648 000 €

Koko

143 / 210 m²

Vuosi

2015

Arkkitehtooninen talokaunotar Mannilasta! Avaa ovi, astu eteiseen ja huokaise ihastuksesta! Mahtava huonekorkeus sekä isoista ikkunoista tulviva valo toivottavat tulijan tervetulleeksi tähän modernin vaaleaan, vuonna 2015 valmistuneeseen taloon. Huonejärjestys on ideaali, sillä yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta, aula, wc sekä ihana leikkitila perheen pienemmille vinon katon alla. Aamu-aurinkoiselle parvekkeelle kuljetaan aulan kautta. Keittiö-olohuone tila on tyylikäs ja avara. Ruokapöydälle on kunnollinen tila. Kodikkaalla, lasitetulla terassilla on tilaa ruokailla tai ottaa nokkaunet omassa rauhassa. Alakerrasta löytyy myös yksi makuuhuone, kaksi wc:tä, ajaton kylpyhuone sekä mustaksi petsattu puusauna, joka tarjoaa mahtavat löylyt. Kodinhoitohuoneessa on paljon säilytystilaa, kurasuihku sekä kulku takapihan terassille vilvoittelemaan. Talossa on klassisen kaunis varaava takka leivinuunilla, ilmalämpöpumppu sekä varaus sähkökiukaalle ja poreammeelle. Lämpimään autotalliin mahtuu auton lisäksi säilyttämään vaikkapa muutamaa moottoripyörää. Parvi tallin yläpuolella tarjoaa erinomaiset säilytystilat, minkä lisäksi ”tallin ylisiltä” löytyy perheen lapsille tai kesävieraille sormipaanelilla viimeistelty oma pieni piilopaikka. Tallirakennuksen takana on paljon säilytystilaa esimerkiksi polttopuille ja pihassa on vielä erillinen pieni liiteri. Pihassa on lisäksi autokatos, jonka voi muuttaa lämpimäksi talliksi. Laatoitetulle etupihalle mahtuu hyvin vieraidenkin autot. Asumiskulut ovat kaukolämmön, varaavan takan sekä ilmalämpöpumpun ansiosta maltilliset noin 226 €/kk. 1010 neliöinen, tasainen puutarhatontti on pidetty helppohoitoisena nurmitonttina, mutta halutessaan siinä on mukavasti tilaa ja mahdollisuuksia toteuttaa omia puutarhahaaveitaan. Etupihalla on pieni suihkulähde kesäistutuksineen ja jykevät kiviportaat johdattavat pihaan upean pergolaportin alta. Aurinkoisella sivuterassilla on ihana viettää kesäiltaa. Syyskautta voi jatkaa lasitetussa terassihuoneessa. Mannilan luonnonläheinen asuinalue Tuomiojärven ja upean luonnon läheisyydessä on yksi Jyväskylän alutuimmista. Eikä ihme: alueen rauhallisuus, lapsiystävällisen turvallinen miljöö, uimarannan läheisyys, Tuomiojärven hiihto-, luistelu- ja kalastusmahdollisuudet sekä lähes ulko-ovelta alkavat upeat ulkoilureitit. Mankolan koulu ja Mannilan päiväkoti ovat kävelyetäisyyden päässä. Palokan keskustan kattavat palvelut ovat n. 3 kilometrin päässä ja Jyväskylän keskustaan hurauttaa autolla kymmenessä minuutissa, pyörällä vartissa. Talo on juuri kuntokartoitettu erinomaisin arvosanoin. Esittelen tätä kaunista kokonaisuutta yksityisillä näytöillä toiveidesi mukaan! Päivi Riuttamäki p.045-182 5863 paivi@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20476045
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, 3wc, kh, s, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
143 m²
Muiden tilojen pinta-ala
38 m²
Kokonaispinta-ala
210 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten mukaiset neliöt: alakerran huoneistoala 99 m2, yläkerran huoneistoala 44 m2 =143 m2 alakerran kerrosala 118 m2, yläkerran kerrosala 54 m2 = 172 m2 Muut tilat = autotallin kerrosala on 38 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

648 000,00 €

Velaton hinta

648 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

842,58 € / vuosi

Muut lämmityskulut

156,00 € / kk

Sähkölämmityskulut

70,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kaukolämmön vuosikulutus on ollut 21MWh. 66,62/MWh + kiinteä kk-maksu 39,60 = 1874 e/vuosi Sähkönkulutus ollut vuodessa noin 7000 kWh (5 hlö) 0,06€/Kwh hinnalla 420€/vuosi + siirto (tuplaa hinnan), eli noin 850€/vuosi = yhteensä noin 70€/kk sähkö siirtoineen. Vesi kulutuksen mukaan ja jäteastioiden tyhjennys jäteyhtiön taksan mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa leikkinurkkaus/säilytystila.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Etupihan tuija-aidan istutus, kevyen katoksen ja portin rakentaminen 2019, alakerran pikku-wc uusittu, eteisen, kodinhoitohuoneen ja makuu-huoneiden maalauksia sekä etupihan valaistus asennettu 2021, kodinhoitohuoneen kaapistot uusittu 2023, takapiha puuaidan purku 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • C (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Hyvä
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Talo on perustettu betonianturan- ja betonisokkelien varaan Lattia-rakenteena on maanvarainen betonilaatta alapuolisella lämmöneristeellä.
Keittiön kuvaus
Valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot, led-nauhat, katossa akustiikkalevyt.
Lattiamateriaalit: kivi
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: kivi
Varusteet: suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu 2021.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Varaus sähkökiukaalle ja takapihan terassilla varaus poreammelle.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Rättipatteri, kaapistot uusittu 2023.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: keskuspölynimuri, kuivausrumpu, kurapiste, lattiakaivo, lattialämmitys, pesuallas, pesukone, pesukoneliitäntä, pöytätaso
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Päämakuuhuoneessa tapetti vaihdettu 2019.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kodinhoitohuoneessa reilusti säilytystilaa. Paljon säilytystilaa myös autotallissa ja autotallin päälle rakennetussa parvella.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu peltikate ja aluskatteena on laminoitu kuitukangas
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-29-5-15
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 010 m²
Lisätietoja tontista
Tasainen nurmitontti, jota ympäröi kaunis tuija-aita. Etupihalla kukkaistutuksia sekä pieni vesiallas (sähköistetty, vesipumppua/suihkulähdettä varten).
Rakennusoikeuden pinta-ala
202 m²
Tontin nimi
Pikku Mankola
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Ilmainen venevalkamaoikeus yhdelle veneelle Tuomiojärvellä. Naapurikiinteistön kulkuyhteys, johtorasite (vesi-, jätevesiviemäri-, sadevesiviemäri-, puhelin-, tv-, sähkö-, kaukolämpö- ja tietoliikennejohto) ja jätteiden kokoamispaikka.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta ei ole jäljellä.
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
Vesikiertoisella lattialämmityksellä varustettu autotalli, 38 m2. Autotallin lattia on epoksipinnoitteinen. Autotallin ilmanvaihto on painovoimainen, korvausilmansaanti on riittävä. Autotalliin on rakennettu parvi oleskelutilaksi/varastoksi, n.20 m2. Autotallin yhteydessä on autokatos. Autokatoksen seinissä on villat, sähköt ja valaistus valmiina, varaus vesikiertoiselle lattialämmitykselle (vaatii rakennusluvan).
autotalli, autokatos, varasto
Palvelut
Koulut: Mankolan koulu 1-9 luokat
Palvelut: Palokan kattavat palvelut n. 3km.
Päiväkodit: Mankolan päiväkoti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Mannila, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riuttamäki Päivi

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Jyväskylä

Bo LKV Jyväskylä
Bo LKV Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1,
40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.