Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h, kt, kph, s, lasit.parv. (yj:ssä 2h + kt + s)

Michailowinkatu 4, Kakolanmäki, Kakola, Turku

Hinta

209 000 €

Koko

48,5 m²

Vuosi

2015

Uudehkosta yhtiöstä hyväkuntoinen kaksio saunalla etsii asukkaitaan tositarkoituksella! Neutraaleilla ja ajattomilla sävyillä varusteltu kulma-asunto sopii niin yksin asuvalle kuin pariskunnallekin. Vaikka asunto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, sen parveke ja ikkunat eivät ole katutasolla, joten täällä voit nauttia rauhasta ja yksityisyydestä. Hyvän kokoinen makuuhuone sekä eteinen pitävät sisällään myös mukavasti säilytystilaa. Arjen rentoutuminen onnistuu oman saunan löylyissä. Keittiön ja olohuoneen yhtenäinen tila on käytännöllinen, ja onhan tilasta käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, jossa ihaillaan vehreitä maisemia. Parveke on varusteltu lämpölampulla, joten käyttö niin keväästä syksyyn onnistuu mainioosti, tuoden lisähuoneen asuntoon. Asunto Oy Turun Michailowinlinna pitää sisällään 65 asuntoa, ja vuokratontilleen yhtiö on valmistunut vuonna 2015. Tontista on kuitenkin oma osuus lunastettavissa. Asuinalueena historiallinen mutta tämän päivän asumista tarjoava Kakola on kehittynyt viimeisten vuosien aikana. Kakolanmäen sijainti on todella keskeinen paikka Turun keskustan läheisyydessä, keskustaan ollen vain noin 2km matkaa, joten kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Alueelta löydät muun muassa Kakolan palvelut (esim. Bageri Å, Kakola Spa, Kakolanruusun, kampaamo) sekä vain noin 500m päässä Aurajoen ravintoloineen ja palveluineen. KATRI LAGRÉN | 044 519 9421| katri@bo.fi facebook: Bo LKV Katri Lagrén instagram: katrilagrenbolkv Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20469667
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, kph, s, lasit.parv. (yj:ssä 2h + kt + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lasitettu parveke reilu 12m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015

Hinta

Myyntihinta

170 207,63 €

Velkaosuus

38 792,37 €

Velaton hinta

209 000,00 €

Neliöhinta

4 309,28 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

177,03 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

169,75 € / kk

Pääomavastike

378,12 € / kk

Tontin vuokravastike

177,03 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

724,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö oman sopimuksen mukaisesti. Käytössä vesimaksuennakot, veden kulutuksen tasaus kulutusperusteisesti (mittarit) 1 krt vuodessa, laskutus osakkeenomistajalta/-omistajilta. Huoneistot jotka eivät ole lunastaneet tonttiosuutta maksavat tontinvuokravastiketta. Tontin lunastuksen kuluvan vuoden hinta selviää lokakuun elinkustannusindeksin julkaisun myötä n. 15.11. Lunastusosuuden maksupäivä on marraskuun loppupuolella. Tonttivastike jää pois joulukuusta. Vuoden 2022 hinnoilla laskettuna: Myytävä huoneisto 48,5 m2: 746,83 € * 48,5 m2= 36 221,26 € + vero (4 %) 1 448,85 € + lunastuskulut yht. n. 37 670, 11 € + lunastuskulut. Osakkeenomistajalle saattaa syntyä lainaosuuden poismaksun yhteydessä luoton myöntäneen rahalaitoksen kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisia lisäkuluja, jotka veloitetaan osakkeenomistajalta. Pankin lainaehtojen mukaan osakkaalla on mahdollisuus lyhentää huoneistokohtaista lainaa kesä- ja joulukuussa, lyhennys 25 %, 50 %, 75 % tai 100 % jäljellä olevasta lainaosuudesta. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölaina- osuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ap. huoneiston osalta aina vähintään 4 kuukauden pääomavstike 1:n suuruuinen vastike-ennakko yhtiön pääomavastike 1. Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiöstä käynti lasitetulle parvekkeelle (koko reilu 12m2). Parvekkeella sälekaihtimet, rullaverhot ja lämpölamppu.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot ja kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhokiskot sekä parvekkeella olevat matto, sälekaihtimet, rullaverhot ja lämpölamppu.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Tehdyt remontit
2020 kiuas uusittu
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tasot laminaattia, välitilassa laatta. AEG kodinkoneet ja Petra keittiöiden kaapistot. Varusteet: Jääkaappipakastin, uuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja paikka mikrolle.
Kylpyhuoneen kuvaus
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, pesuallas, peili ja allaskaappi
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy Isannointi@isannointitalo.fi Maariankatu 4 C 57 20100 Turku Terho Hietanen 0207229961
Huolto
Kiinteistöhoito Juhala Info@kh-juhala.fi Itäinen Pitkäkatu 34 20100 Turku
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: 18§ Lunastuspykälä:
Jos autotallien, autohallipaikkojen, autokatospaikkojen, pihapaikkojen tai moottoripyöräpaikkojen, osakkeet numerot 103613-109782, hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) säännöksiä.
- Yhtiötä sitoo 26.9.2011 allekirjoitettu rasitesopimus.
- Yhtiöitä sitoo 9.12.2011 allekirjoitettu sopimus kiinteistöjen yhteisjärjestelystä. Sopimus on korvattu 15.5.2012 ja tämä 14.2.2013 allekirjoitetulla sopimuksella.
- Yhtiötä sitoo 29.3.2012 allekirjoitettu asuntoalueen maanvuokrasopimus sekä esisopimus kiinteistön määräosien lunastusoikeudesta.

Muuta: Ilmanvaihto: Koneellinen tulo- ja poisto.
Ulkoiluvälinevarasto, vss/irtainvarasto, irtainvarasto, kuivaushuone., kellarikomero ja pyörävarasto.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 12 Autotalleja: 4 Parkkipaikkoja: 11 Autohallipaikkoja: 19

Tehdyt remontit
2017 1-vuotis takuukorjauksia suoritettu yhtiössä.
2019 Michailowinlinnan- ja portin yhteisen perkolan, pihakalusteiden sekä leikkivälineiden kyllästys. Porrasnäyttöjen asennus molempiin rappukäytäviin.
2020 Rappukäytävien pääoville (2 kpl) asennettiin automaattiset ovenavaajat.
2021 Suoritettiin kaikkien yhtiön parvekelasitusten huoltotyö,
2022 Yhtiön asuntojen vesipisteiden sulkuventtiilit uusittiin,
2023 Sähköautojen lataamisen mahdollistama infra rakennettiin omaan parkkihalliin, naapuriyhtiön kanssa yhteiseen parkkihalliin sekä autokatospaikoilla. Autotalleihin sekä pihapaikoille (tolppapaikka) infraa ei rakennettu. Osakkaat hankkivat omakustanteisesti latausasemat.
Tulevat remontit
Huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden huoltotyö ja suodattimien vaihto keväisin ja syksyisin. Parvekelasitusten huoltotyö 5- vuoden välein. Autotallien/hallien nosto-ovien huolto (2+4) sekä autokatosten mekaanisten osien huolto. (Autokatosten sähköiset oven nostimet osakkaiden huoltovastuulla). Osakkeellisten pysäköintipaikkojen varustaminen sähkölatausvalmiudella.
Energialuokka
B (2007), Yhtiöllä ei ole voimassa olevaa energiatodistusta.
Tontin koko
3 355 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Turun Kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
12.10.2060

Asunto Oy Turun Michailowinlinna

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: 3km Turun Yliopisto
n. 3,7km Turun Ammattikorkeakoulu
Palvelut: Kakolan palvelut mm. Bageri Å, Kakola Spa, Kakolanruusu, Kakola Brewing,
n. 500m Aurajoen ranta ravintoloineen
600m K-Market Portsa
1,2km Sale Kompassi
n. 2km Kauppatori ja keskustan palvelut
Muut palvelut: www.kakola.fi, www.turku.fi
Liikenneyhteydet
Funikulaari jokirantaan Julkinen liikenne, lisätiedot ja aikataulut: www.foli.fi 1,7km Turun päärautatieasema 2,5km Turun linja-autoasema 3,7km Kupittaan rautatieasema
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaikki autopaikat ovat omilla osakkeilla, taloyhtiöllä ei ole vuokrattavia autopaikkoja. Lisäksi 2 moottoripyöräpaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kakola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lagrén Katri

Asuntomyyjä, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.