Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 2h, tk, kph, s, lasit.p

Tammelan puistokatu 31, Tammela, Tampere

Hinta

259 000 €

Koko

35,5 m²

Vuosi

2022

Bo! Nyt myynnissä keskeiseltä sijainnilta Tammelan sydämestä huippuvarusteltu saunallinen kaksio omatonttisesta yhtiöstä! Tervetuloa ihastumaan tähän huoliteltuun kotiin, jonka varusteluun on haluttu satsata rakennusvaiheessa ja nyt se tarjoaakin loistavat puitteet niin sijoittajalle, ensiasunnon ostajalle, opiskelijalle kuin iäkkäämmille asukkaalle. Miltei uudenkarhean yhtiön kuudennessa kerroksessa sijaitseva koti hämmästyttää tilavuudellaan. Sisälle astuessasi heti oikealla on kaappitilaa ulkovaatteille ja edessä avautuvat asunnon isot ikkunat, joista luonnonvalo pääsee tulvimaan asuntoon kauniisti. Asunnon keittiöön on valittu harkiten tyylikkäät kivitasot ja varusteluun kuuluvat mm. modernit kodinkoneet, kuten induktioliesitaso, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappipakastin sekä liesituuletin. Lisäksi keittiössä on mukavasti säilytystilaa ja sävy on tyylikkään tumma. Rakennusvaiheessa myös kylpyhuone sai kokea huiman muutoksen, kun asuntoon teetätettiin upeilla lasiseinillä ja Harvian kiukaalla varustettu oma sauna ja lisämukavuutta arkeen tuo oma sadesuihku. Kylpyhuoneen tasot ovat kiveä ja lattiaa koristaa sievä 5x5 laatta. Käytännöllinen ja laadukas pesutorni kuuluu kauppaan ja erilliset kylpyhuonekaapistot tuovat lisäsäilytystilaa tehokkaaseen kylpyhuoneeseen. Eteisen säilytystilojen lisäksi asunnon makuuhuonetta koristavat isot peilikaapit ja niin makuuhuoneesta, kuin olohuoneesta näkymät avautuvat lasitetun parvekkeen läpi aurinkoisesti länteen. Lattioita koristavat parketit ja seinät ovat maalipinnalla. Iso lasitettu parveke toimii varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn yhtenä lisähuoneena ja sieltä näkymät avautuvat kattojen yli kohti keskustaa. Ylimpien kerrosten asuntona tämä koti on rauhallinen, vaikka sijaitseekin mitä keskeisimmällä paikalla. Asunto Oy Tampereen Tammelan puistokatu 31 koostuu 77 asunnosta, neljästä liikehuoneistosta ja neljästä muusta tilasta. Yhtiö seisoo taloudellisesti omalla tontillaan ja lämmitysmuotona on kaukolämpö. Lisäksi yhtiön yhteisiin tiloihin kuuluvat väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, huoneistokohtaiset varastot, sauna sekä talopesula. Jokaiselle asunnolle kuuluu laajakaista Telialta ja mikä parasta taloyhtiön ylimmässä kerroksessa sijaitsevat niin saunaosasto, oleskelu-/yhteistila, kuntoilutila sekä hulppea kattoterassi! Sijainti ei voisi olla parempi Tammelan palveluiden ytimessä ja Tampereen keskustan välittömässä läheisyydessä. Vierestä kulkevat niin lukuisat linja-autoyhteydet kuin ratikkakin ja mm. rautatieasemalle kävelet muutamassa minuutissa. Lisäksi monet koulut ja yliopistot sijaitsevat nopeiden kulkuyhteyksien äärellä ja lähikaupat löytyvät heti viereisistä rakennuksista. Tule siis ihastumaan tähän laadukkaaseen kokonaisuuteen huippusijainnilta! Lisätiedot: 0400-769212 | Heini Salminen, YKV, LKV | heini@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20384082
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, tk, kph, s, lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35,5 m²
Kokonaispinta-ala
35,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

86 118,50 €

Velkaosuus

172 881,50 €

Velaton hinta

259 000,00 €

Neliöhinta

7 295,77 €/m²

Vastike

Hoitovastike

163,30 € / kk

Pääomavastike

665,17 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

828,47 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakko, joka tasataan käytön mukaan. Huoneistossa kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähkön toimittajalle tekemänsä sopimuksen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % kohteen velattomasta kauppahinnasta. Hallituksella on valtuudet kerätä 1–2 ylimääräistä hoitovastiketta yhtiön taloudellisen tilanteen sitä vaatiessa. Kerätty 1 ylimääräinen hoitovastike 04/2023. 12.3.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo ja myytävä huoneisto on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, jolloin omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 69 € (2024). Asunto-osakeyhtiölain mukaan pelkkä kauppakirja ei mahdollista uuden osakkaan osallistumista yhtiökokoukseen. Tilanteessa, jossa uusi omistaja haluaisi osallistua yhtiökokoukseen, mutta omistuksen rekisteröinti on vielä käsittelemättä Maanmittauslaitoksella, tulee vanhan omistajan valtuuttaa uusi omistaja osallistumaan yhtiökokoukseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Lasitettu parveke
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Asunnon varustelutasoa on huomattavasti parannettu rakennusvaiheessa, jolloin asuntoon on rakennutettu mm. oma sauna.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: kivi
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, lattialämmitys, peilikaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Allaskaappi
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi/huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Tampere Oy, Kari Martti, p. 020-7438608, martti.kari@reim.fi
Huolto
Kotikatu Oy, 010-2708040 (ark. 7-16), pirkantalohuolto@kotikatu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Väestönsuoja, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Lisäksi taloyhtiössä on kerhohuone, saunaosasto, kattoterassi, oleskelutila sekä kuntoiluhuone. ilmanvaihto: koneellinen tulo/poisto, jäähdytysjärjestelmä: ilmanvaihtokoje varustetaan integroidulla viilennysyksiköllä (tuloilman viilennys), tietoliikennejärjestelmä: Telia.

Yhtiöjärjestyksen mukaisesti yhtiöllä on käytössään yhteiskäyttöauto yhdessä Asunto Oy Tampereen Tammelan puistokatu 33:n kanssa, jonka käyttö- ja kustannusperiaatteet ilmenevät hallinnanjakosopimuksesta.

Rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt rakennuksen käyttöönotettavaksi 13.04.2022. Taloyhtiöllä on hallinnanjakosopimus Asunto Oy Tampereen Tammelan Puistokatu 33 välillä, koskien kiinteistöä 837-116-284-1. Rasitesopimus Tammelan puistokatu 33 ja Asunto Oy Tammelankatu 13 kanssa. Allekirjoitettu 8.12.2021 maanvuokrasopimus. Vuokralaisena Tampereen Tammelan puistokadun pysäköinti Oy. Tampereen Tammelan Puistokadun Pysäköinti Oy vuokraa ko. sopimuksella n. 750 m2 kokoisen alueen tontista 837-116-284-1. Kyseessä on määräaikainen sopimus, joka on voimassa 100 vuotta. Rasitesopimukset naapurikiinteistöjen kanssa. Rasitteet tulevat voimaan ja voidaan rekisteröidä, jos As Oy Tammelankatu 13 tai As Oy Aaltosenkulma alueella voimassa olevaa asemakaavaa muutetaan ja ko. Kiinteistöille rakennettaisiin muutettavan asemakaavan mukaisesti asuinrakennus, joka rakennetaan kiinni tai lähelle kiinteistön 837-11-284-1 (TP 31 ja TP 33) rajaa. Mikäli As Oy Tammelankatu 13 tai As Oy Aaltosenkulman tontille haettaisiin kaavamuutosta lisä- tai täydennysrakentamiseen, on mahdollista, että uudisrakennus voi tulla kiinni Tammelan puistokatu 31 talon päätyseinää, jolloin rakennuksen ikkunat itään ummistetaan palomuuriksi tarvittaessa.

Tulevat remontit
Huollot tehdään huolto-ohjelman mukaisesti, lisäksi takuukorjauksia 2023 alkaen.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 740 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tampereen kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Tampereen Tammelan puistokatu 31

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tammela, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Salminen Heini

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.