Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Omakotitontti

Leikkikuja 6, Hauhon keskusta, Hämeenlinna

Hinta

68 000 €

Koko

3 360

Iso tontti Hauhon kirkonkylässä! Suojaisa, lähes 3 400 m2 suuruinen tontti sijaitsee aivan Hauhon kirkonkylän keskustassa. Täystiilinen asuinrakennus on valmistunut alkujaan 1930-luvulla ja sitä on laajennettu puurakenteisella kuistilla 1980-luvulla. Asuinrakennuksen alakerta sisältää tilavan keittiön lisäksi kaksi huonetta sekä erillisen WC:n. Keittiössä puuliesi ja alakerran molemmissa huoneissa vuolukivitakat. Talon yläkerrassa tilava makuuhuone sekä sähkölämmitteinen sauna pesu- ja pukuhuoneineen. Pukuhuoneessa Porin Matti -tyyppinen kamiina. Säilytystilaa sekä talon kellarissa että laitavinteillä. Tulisijojen ja sähköpatterilämmityksen lisäksi talossa myös ilmalämpöpumppu. Kiinteistö on kunnallistekniikan piirissä, joten esimerkiksi jätevesikiemuroista ei tarvitse murehtia. Asuinrakennuksen lisäksi tontilta löytyy piharakennus, jossa pönttökiukaalla varustettu pihasauna sekä kylmää varasto- ja tallitilaa. Myyjä ei ole asunut kiinteistöllä itse vuosiin, eikä näin ollen ota vastuuta kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten talotekniikasta ja rakenteista tai niistä johtuvista virheistä ja puutteista. Kohde myydään tonttina ja sillä sijaitsevat rakennukset tulevat kaupan päälle. Sijainti on napakymppi, sillä kaikki Hauhon kirkonkylän palvelut sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Koulun, päiväkodin, terveysaseman, kirjaston, ruokakaupan ja muiden peruspalvelujen lisäksi Hauho vesistöineen tarjoaa runsaasti erilaisia harrastus- ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia. Matka esimerkiksi pururadalle, venelaiturille tai uimarannalle ei todellakaan päätä huimaa. Kohde sopiikin mainiosti niin vakituiseksi kodiksi kuin vapaa-ajan viettoonkin. Hämeenlinnaan ajat puolessa tunnissa, Tampereelle tai Lahteen alle tunnissa. Kohde vapautuu nopeasti seuraaville omistajille. Tutustumaan pääset varaamalla oman yksityisesittelysi, tervetuloa! Tätä kohdetta myy ja esittelee: Toni Kirmula Hämeen Asuntorenki LKV 045 275 9965 (myös WhatsApp), toni@hameenasuntorenki.fi www.hameenasuntorenki.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20374057
Sijainti
Kohteen selite
3h, k, psh, s, pkh, et, kuisti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

68 000,00 €

Velaton hinta

68 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 360 m²
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Piharakennus, jossa puulämmitteinen sauna sekä kylmää varasto- ja tallitilaa. Kasvihuone.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hämeenlinna

Asuinalueena Keskusta, Hämeenlinna

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirmula Toni

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, Julkinen kaupanvahvistaja, HM

Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Hämeen Asuntorenki Oy LKV
Hämeen Asuntorenki Oy LKV

Parkki Business Park, Raatihuoneenkatu 21-23,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.