Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Kerrostalo | 2h, k, p

Talikkokatu 8, Hannunniittu, Turku

Hinta

119 000 €

Koko

61,5 m²

Vuosi

1976

Tilava neljännen kerroksen kaksio! Asunto sijaitsee erittäin rauhallisella paikalla päättyvän kadun päässä suositussa Turun Hannunniitussa. Alueen vehreys yhdessä taloyhtiön suojaisan pihapiirin kanssa tekevät ympäristöstä todella viihtyisän. Taloyhtiön tonttia reunustaakin vehreä metsikkö. Lähikauppa löytyy vain parin sadan metrin päästä ja kulkuyhteydet myös Turun keskustan suuntaan ovat erinomaiset niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Busseja kulkee jatkuvasti lähipysäkiltä ja matka taittuu helposti myös pyörällä. Tämä asunto on päätyhuoneisto, josta on ikkunat kolmeen suuntaan, minkä ansiosta yleisilme on todella valoisa. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhallinen metsäinen maisema lännen suuntaan. Keittiössä on hyvin tilaa ruokapöydälle ja makuuhuoneessa on koko seinän levyinen kaapisto. Kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle ja kylpyhuoneen yhteydessä on lisäksi erillinen wc. Asunto on hyvin peruskuntoinen, joten seuraavalla omistajalla olisi erinomainen tilaisuus remontoida siitä todella hieno asunto juuri omien toiveiden mukaisesti. Asunto Oy Paaskunnanharju on hieno ja iso taloyhtiö, josta pidetään aktiivisesti huolta ja tärkeitä sekä hyödyllisiä korjauksia on tehty erittäin paljon vuosien varrella. Esimerkiksi hissit on uusittu vuosina 2003-2004, julkisivut on korjattu vuonna 2011 ja huoneistojen sisäiset käyttövesiputket on uusittu vuosina 2013-2016. Lisäksi taloyhtiössä siirryttiin lämmitysjärjestelmän osalta ekologiseen ja taloudelliseen maalämpöön vuonna 2019 ja vuonna 2022 asennettiin vielä aurinkopaneelit. Muun muassa näiden parannusten ansiosta taloyhtiön energialuokka on saatu harvinaiseen A-luokkaan. Ota yhteyttä ja sovitaan aika yksityisesittelylle! Myynti ja lisätiedot: Joni Tapio Kiinteistönvälittäjä LKV 044 551 9911 | joni.tapio@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20367155
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61,5 m²
Kokonaispinta-ala
61,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

105 991,60 €

Velkaosuus

13 008,40 €

Velaton hinta

119 000,00 €

Neliöhinta

1 934,96 €/m²

Vastike

Hoitovastike

258,30 € / kk

Pääomavastike

233,70 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

492,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan (ennakkomaksut aiemman kulutuksen mukaan ja tasauslasku vuosittain), TV- ja laajakaistavastike 3,50 €/kk, saunamaksut 7,00 €/kerta ja ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,50 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, sähköliesi ja liesituuletin. Lattia muovia ja seinät puolipaneelia sekä maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kylpyamme, pesuallas, peili ja pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laattaa.
WC-tilojen kuvaus
1 kpl. Wc-istuin, peili ja pesuallas. Lattia muovia ja seinät tapettia.
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia ja seinät tapetoitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
1 kpl. Lattia muovia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Häkkivarasto, jäähdytetty kellarikomero ja makuuhuoneessa kaapisto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jorma Hietalahti, puh. 040 510 2589 (arkisin klo 11:30-16:00), Talikkokatu 8, 20540 Turku
Huolto
Paaskunnankulma Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Jäähdytetty kellari, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiökokous 1.6.2023 päättänyt hakea viranomaisilta tupakointikieltoa yhtiön koko kiinteistöön lukuun ottamatta piha-alueella olevaa tupakointipaikkaa. Ilmanvaihtona koneellinen poisto, alueella kameravalvonta,
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 67

Tehdyt remontit
Hissit uusittu 2003-2004, pohjakerroksien kylmän- ja lämpimänveden runkoputket sekä kuumanveden kierron putket uusittu sekä asbestit poistettu 2008, lämmitysverkoston sulut ja linjasäädöt pohjakerroksista uusittu sekä asbestit poistettu 2009, rakennettu räystäät ja uusittu vesikatteiden pinnoitus, ikkunat ja parvekeovet pääosin uusittu 2010 (pieneltä osin 2000), parvekkeiden seinät ja katot paneloitu ja parvekelasitus, ulkoseinien eristeet uusittu, talot pinnoitettu itsepesevillä keraamisilla laatoilla 2011, lukot sarjoitettu 2012, kylmän- ja kuumanveden kierron pystylinjat sekä huoneistojen sisäiset kylmä- ja kuumavesiputket uusittu 2013-2016, huoneistokohtaisten etäluettavien vesi- ja sähkömittareiden asennus 2017, kakkostalon talosaunan uudelleen rakentaminen 2017, ilmastointikoneet vaihdettu 2018, maalämpö ja sähköpääkeskus uusittu 2019, lämmitysverkkoon asennettu automaattinen ilmanpoistaja 2019, kolmostalon talosaunan uudelleen rakentaminen 2020, aurinkopaneelit ja kameravalvonta 2022.
Tarkempi listaus tehdyistä remonteista välittäjältä.
Tulevat remontit
Päätetyt korjaukset: Huoneistokohtainen nopea datayhteys. Taloyhtiön oman käytön osuus on lähes valmis. Huoneistojen osalta suunnittelu on kesken ja toteutusvuosi arviolta 2024. Rakentaminen kassavaroista.
1-talon saunan uusiminen. Hintaluokka 230 000 €. Pyritään rakentamaan 2024. Kustannukset sisällytetään 2024 talousarvioon.
Hallituksen arvio muista lähivuosina tehtäväksi tulevista korjauksista: Pohjakerrosten kunnostusta 20 000 €.
Energialuokka
A (2018), Voimassa 13.10.2032 asti.
Tontin koko
10 239,3 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Paaskunnanharju

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Talikkokatu 8:n tontin pihapaikat ovat As Oy Paaskunnanharjussa asuvien/asioivien käytössä henkilö- ja pakettiautojen sekä moottoripyörien pysäköintiin. Edellytyksenä on kuitenkin ajoneuvon jatkuva käytössäolo, pelkkä säilytys kielletty.
As Oy Paaskunnanharjulla latauspisteillä varustettuja autopaikkoja vuokrattavana alueen huoltoyhtiön autohallissa, osoitteessa Talikkokatu 4.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hannunniittu, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Joni

Kiinteistönvälittäjä LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Sp-Koti | Välitysliike Turku Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.