Herrainmäki LKV Oy
Herrainmäki LKV Oy

Omakotitalo | 3-4h + k + rt + tkh + työh + khh + kph + s + wc + et

Härkilevontie 18, Antaverkka, Ylöjärvi

Hinta

228 000 €

Koko

135 m²

Vuosi

1976

Haaveiletko rauhallisesti asumisesta luonnon ympäröimänä järven läheisyydessä? Ota yhteyttä varataksesi oman esittelyajan tähän kodikkaaseen omakotitaloon Ylöjärvellä! Tämä omalla 4360m2 tontilla sijaitseva ryhdikäs talo on valmistunut vuonna 1976. Pihapiirissä on lisäksi tilava erillinen autotallirakennus, joka on valmistunut vuonna 1985. Kiinteistössä on tehty vuosien saatossa kattavasti remontteja, joista merkittävimpiä ovat mm. tasakaton muutos harjakattoon, sadevesiviemäröinnit, salaojat, ilmanvaihto, jätevesien pienpuhdistamo, suurimman osan ikkunoista uusinta, ilmalämpöpumpun asennus yms. Kodit asuintilat ovat yhdessä tasossa. Sisälle astuessa välittyy heti kodikas tunnelma. Avara eteisaula on käytännöllinen ja loistavilla säilytystiloilla varusteltu. Etenkin kodin oleskelutila on kauniin avara ja suuret uusitut ikkunat tulvivat valoa. Lattiassa on vaalea tyylikäs laminaatti. Olohuone yhdistyy ruokailutilaan, josta on kulku kodin keittiöön. Keittiössä on reilusti säilytystilaa! Kodissa on kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta, erillinen wc, kylpyhuone sekä sauna. Lisäksi käytössäsi on monipuolisesti hyödynnettävää tilaa, joka on ollut käytössä takkahuoneena, oleskelutilana ja työhuoneena. Mahdollisuus on toki muokkauksilla eritellä tilasta myös yksi erillisenä huoneena käytettävä tila. Sisältä on käynti myös kodin hyvänkokoiseen varastoon. Pihassa on erillinen autotalli, joka mahdollistaa monenlaista puuhastelua ja säilytystilaa. Kiinteistön piha on ihastuttava kokonaisuus! Kesällä upean vehreä piha mahdollistaa tilaa harrastuksille, lasten leikeille, lukuisille istutuksille, kesäkeittiölle, nuotiopaikalle tai vaikka mille! Pihapiirissä on mm. erillinen autotallirakennus, pieni liiteri puutarhatarvikkeille sekä jykevä koira-aitaus. Ympäristö on äärimmäisen rauhallinen. Muutama naapuritalo on vakituisessa asuinkäytössä ja osa ainoastaan kesämökkikäytössä. Käytössäsi on lisäksi venepaikka (noin 400-500m kiinteistöltä) Antaverkanlammen rannassa, joka yhdistyy Näsijärveen. Sijainti tarjoaa hienot mahdollisuudet myös veneilyyn ja kalastukseen. Lapsiperheet ovat otettu sijainnissa hyvin huomioon, sillä lapsille on tarjolla koulukyyti Vahannan koululle. Tämä koti tarjoaa asujalleen ihanaa luonnonrauhaa sekä tilaa viihtyä ja harrastaa kotipihassa! Ota yhteyttä sopiaksesi yksityisesittelyn asunnolle! Henna-Rosanna Savolainen Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner 040 654 4802 hennarosanna@herrainmaki.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20349221
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h + k + rt + tkh + työh + khh + kph + s + wc + et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
135 m²
Kokonaispinta-ala
135 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinrakennuksen huoneisto-ala on (lupakuvien 1999) mukaisesti 135m2. Lisäksi kiinteistöllä on noin 27m2 kylmä autotalli.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1976
Käyttöönottovuosi
1976
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

228 000,00 €

Velaton hinta

228 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

284,88 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiehoitomaksut: Antaverkantie/Pihkaperäntie 172,74€/v sekä Härkilevontie 83,10€/v. Käyttövesi omasta kaivosta. Jätevesi tilaustyhjennyksenä n. 170€. Tyhjennys on tehty kerran vuodessa. Kuivajäte 32,36€/3kk (sis. 6 tyhjennystä). Sähkönkulutus vuonna 2021 on ollut 16339 kWh (kulutus + siirto ollut 2395€/vuosi) sekä vuonna 2022 on ollut 14 294 kWh/vuosi (kulutus + siirto on ollut 3749€/vuosi). Kustannukset perustuvat 2hlö talouteen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista yms. Kustannukset määräytyvät uuden omistajan tekemän sähkösopimuksen perusteella.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on lattiassa vinyyli. Ruokailutilassa on lattiassa laminaatti ja seinät ovat maalattu. Takka-/työhuoneessa on lattiassa takan edessä laattaa sekä muuten muovimattoa ja seinät ovat paneloitu.
Tehdyt remontit
Nykyisen omistajan aikana:
1996: keittiöremontti.
noin 1999: tasakatto muutettu harjakattoon, sadevesiviemäröinti, salaojat, ilmanvaihto, pintaremonttia, kylpyhuone sekä tehty eteis-/aulatilassa laajennus.
2017: jätevesille pienpuhdistamo
2019: uusittu ikkunat (vanha ikkuna takkahuoneessa, kylpyhuoneessa ja saunassa)
2020: piharemonttia.
2022: huoltotoimenpiteitä ja korjauksia.

Lisäksi on uusittu pintoja eteisessä, maalattu seinät mh2:ssa, tapetoitu, uusittu lattia, seinä ja kattopinnat olohuoneessa, uusittu erillinen wc (noin 10v. sitten), hankittu ilmalämpöpumppu (n. 12v sitten).
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Kiertoilmatakka
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Lisätietoja: Kiinteistörekisteriotteen mukainen oikeus naapuritontin puolella olevaan porakaivoon: Talousveden ottaminen (000-2009-K36406). Talousveden johtaminen (000-2009-K36415).
Viemäri
Oma puhdistamo toteutettu 2017, ohjaus ojaan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Rakennustapa: Paikalla rakennettu. Perustukset: Kiviainesrakenteiset. Sokkeli: Kiviainesrakenteiset. Alapohja: Maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät: Puurakenteisia. Julkisivupinnoite: Tiili-/puuverhous. Väliseinät: Puu-/kiviainesrakenteiset.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on lattiassa muovimatto. Varusteina on täysikorkeat jääkaappi ja pakasin, erillisuuni, sähköliesi, astianpesukone, kaapistot, kiinteä pöytätaso ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Erillisessä wc:ssä on lattiassa laatta sekä seinissä maalattu lasikuitutapetti. Varusteina on allaskaappi ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilassa on pesukoneliitännät sekä ilmanvaihtokone ja lämminvesivaraaja.
Seinämateriaali: lasikuitutapetti
Lattiamateriaali: laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on lattiassa laminaatti ja seinät ovat maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Isommassa makuuhuoneessa on lattiassa muovimatto ja seinät ovat tapetoitu/maalattu. Pienemmässä makuuhuoneessa on lattiassa muovimatto ja seinät ovat maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Profiilipeltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-406-3-82
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
4 360 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
NURMIRINNE
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Varasto on päärakennuksen yhteydessä. Alunperin työhuoneen ja varaston tilalla on ollut autotalli. Erillinen autotalli, rakennuslupa 16.5.1985.
autotalli, vaja, varasto
Palvelut
Palvelut: Ylöjärven kattavien palveluiden ääreen on vain noin 10 minuutin ajomatka.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Yhteinen vesialue 980-876-6-1 Ylöjärven vesien osakaskunta. Venevalkama (000-2010-K21038).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Antaverkka, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savolainen Henna-Rosanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Herrainmäki LKV Oy

Herrainmäki LKV Oy
Herrainmäki LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Lavoniuksenraitti 1 B,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.