Oulun Arvokiinteistöt Oy
Oulun Arvokiinteistöt Oy

Omakotitalo | 6h + k + kph + s + khh + 2xWC + kahden auton lämmin autotalli + varastot

Isterintie 41, Kastelli, Oulu

Hinta

389 000 €

Koko

173 m²

Vuosi

1975

Kastellin suosittu asuinalue ja kattavat remontit läpikäynyt iso omakotitalo puutarhamaisella tontilla -odottaako tämä kiva kokonaisuus ehkä juuri teidän perhettä? Tilava ja nykyaikaisen kauniiksi remontoitu omakotitalo yhdessä tasossa tarjoaa helppoa asumista. Tästä kokonaisuudesta löytyy lisäksi kahden auton lämmin autotalli vesikiertoisella lattialämmityksellä ja paljon varastotilaa. Huoleton kaukolämpö lämmittää koko talon sekä muut tilat. Kaiken kruunaa oma puistoon rajoittuva ja aurinkoinen iso tontti, josta löytyy terassialuettakin yhteensä 115 m2. Kesäkuvat puhukoot tämän tontin ja terassialueiden ainutlaatuisuuden ja viihtyvyyden merkityksestä. Talo on remontoitu kauttaaltaan harmoniseksi kokonaisuudeksi noin kymmenen vuotta sitten, jolloin talon kaikki tilat on käyty läpi lattiasta kattoon. Tähän viiden makuuhuoneen kotiin mahtuu isompikin perhe. Huoneet ja tilat jakautuvat mukavasti eri puolille taloa niin, että kaikille löytyy talosta oma rauhansa. Talon kaksi sisäänkäyntiä kattavine säilytysjärjestelmineen takaavat helpon arjen. Esimerkkejä talon isoista päivityksistä ovat kaukolämpöön siirtyminen, ikkunat, ovet, käyttövesiputket, sähköjä, keittiö, kylpyhuone, wc:t ja pintaremontit. Piha-aluekin on joka puolelta käyty läpi -jyrsitty vanhat kasvustot pois, uudet mullat ja siirtonurmi, sokkelin vierustoille mursketäyttö, asfaltointi ja terassit. Rauhallisen ja vehreän Kastellin suosio asuinalueena on tunnettu huippusijaintinsa ansiosta! Oulun keskustaan on vain muutama kilometri, vieressä sijaitsevat OYS ja monitoimitalo urheiluluokkineen ja moottoritiellekin lyhyt matka. Hyvät päivittäispalvelut kävelyetäisyydellä. Tämä koti täytyy nähdä paikan päällä, joten olehan yhteydessä ja varaa oma esittelysi! Esittelyt ja lisätiedot: Eeva Keltakangas p. 044 493 8506 | eeva.keltakangas@oulunarvokiinteistot.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20300243
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + kph + s + khh + 2xWC + kahden auton lämmin autotalli + varastot
Asuintilojen pinta-ala
173 m²
Kokonaispinta-ala
173 m²
Lisätietoja pinta-alasta
2 auton autotalli + varastot n. 60 m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Muu ehto: 1-2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Velaton hinta

389 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

712,92 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kaukolämmön kulut nykyisellä asukkaalla keskimäärin 320€/kk, kun vuoden kulut lasketaan yhteen ja jaetaan vuoden keskiarvolla.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
1991 Vesikatto uusittu aumakatoksi
2002 Päärunkovesiputki uusittu
2007 Ikkunat ja ovet (Fenestra)
2008 Kaukolämpöön siirtyminen
2008 Ouman ohjausjärjestelmä
2009 Autotallin ovet kauko-ohjattaviksi
2012 Ulko-ovet
2013 Piha-alue "jyrsitty" 40cm syvyyteen -> uudet mullat -> siirtonurmi. Sokkelin vierustan täyttö murskeella, sokkelin maalaus. Sadevesien ohjaus.
2013 Autotalli lattiat, seinät, katto maalattu
2015 Pannuhuone remontoitu. Vesimittarit ja sulut vaihdettu. Käyttövesiputkisto uusittu (Uponor PEX). Ulkoinen vesihana.
2015 Terassit, asfaltti
2011-2016 Sisätilojen täydellinen remontointi. Väliseiniä siirrelty. Viemäreitä uusittu, käyttövesiputket, lattialämmitykset, sähköt. Keittiö, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja WC:t uusittu kokonaan. Pintoja uusittu, maalattu, tapetoitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Kaksi avotakkaa. Eivät ole olleet käytössä nykyisillä asukkailla.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu linjakkaaksi ja moderniksi 2011. Valkoiset vetimettömät keittiökalusteet. Puutasot. Induktioliesi. Erillisuuni. Astianpesukone (2017). Integroitu mikro. Liesituuletin. Kylmiö, joka on täydellinen tilaihme isommalle perheelle ja loistava juhlien järjestämisessä. Kylmiön täydellinen kunnostus -> runko, eristeet, sisäpinnat, lattia, oven tiivisteet, kompressorin huolto ja kylmäaineet (2016).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone remontoitu lämminhenkisen moderniksi 2011. Valkoinen laatta seinissä, harmaa laatta suihkuseinällä. Lattiassa ruskehtava laatta. Kaksi suihkua. Lattialämmitys sähkö.
WC-tilojen kuvaus
Iso WC remontoitu kokonaan 2011. Laatoitettu lattia. Maalatut seinät. WC-istuin. Allaskaluste vetolaatikoilla. Iso peili. Säilytyskaluste vetolaatikoilla. Vesikiertoinen pyyhekuivain. Pesukoneliitäntä. Lattialämmitys sähkö. Pieni WC remontoitu kokonaan 2011. Laatoitettu lattia. Tapetti kalusteseinällä, muut seinät maalattu. WC-istuin. Allaskaluste vetolaatikoilla. Tasoallas. LED-valopeili. Lattialämmitys sähkö.
Saunan kuvaus
Sauna remontoitu kokonaan 2012. Lämpökäsitelty tervaleppäpaneeli seinissä ja katossa. Helon muotolauteet. Helo Rocher (6kW) kiuas.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuone remontoitu kokonaan 2013. Laatoitettu lattia. Maalatut seinät. Korkeita kaapistoja sekä tasotilaa kaapistoilla ja yläkaapeilla. Allas. Ovi ulos.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa maalatut seinät ja tehostetapetteja. Lattioissa vaaleansävyinen laminaatti (yhdessä huoneessa eri lattia). Paneloidut katot.
Säilytystilojen kuvaus
Kahden auton lämmin autotalli kauko-ohjattavilla nosto-ovilla. Ulkovarastot. Pannuhuone toimii myös "varustekuivaushuoneena".
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-22-5-20
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 303 m²
Lisätietoja tontista
Tontti rajoittuu takaosastaan puistoalueeseen
Rakennusoikeuden pinta-ala
260 m²
Kaavoitustiedot
rakennusvalvonta@ouka.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Kastelli, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keltakangas Eeva

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

Oulun Arvokiinteistöt Oy

Oulun Arvokiinteistöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.