Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Kerrostalo | 2 h, k, s, p

Neitojenranta 2, Herttoniemenranta, Helsinki

Hinta

315 000 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

2001

Tämä heti vapaa omalla tontilla hyvin hoidetussa velattomassa taloyhtiössä sijaitseva 2. kerroksen asunto tarjoaa merinäkymän Tullisaarenselälle. Asunto on alkuperäiskuntoinen ja ollut vuokrattuna. Pinnat päivittämällä saat unelmiesi kodin mahtavalla sijainnilla. Isännöitsijältä 21.2. saadun tiedon mukaan autopaikkoja on vapaana. Helsingin keskustaan on lyhyt matka ja alueen palvelut ovat valmiit. Aivan läheltä löydät kahviloita ja ravintoloita ja vähän matkan päässä on kauppojen ja erikoisliikkeiden keskittymä. Veneelle on mahdollista hankkia paikka pienvenesatamasta ja merenrantoja pitkin kulkee upeat ulkoilureitit. Tuorinniemestä löytyy ihana hiekkaranta ja talviuintipaikka. Pakkastalvina merenjää on hiihtäjien ja retkiluistelijoiden suosiossa. Herttoniemenrannan liikuntapuistossa voi harrastaa lähes mitä vain kiipeilystä ja tenniksestä erilaisiin palloilulajeihin. Alueella on myös hyvä kuntosalitarjonta. Tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 13:30 - 14:00

Tervetuloa!

Esittelijänä Soile Auvinen
p. 050 383 8069

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20244194
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, k, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

315 000,00 €

Velaton hinta

315 000,00 €

Neliöhinta

5 294,12 €/m²

Vastike

Hoitovastike

285,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

285,60 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vastikkeet 1.7. alkaen: Asuinhuoneistovastike 4,80 euroa/ m2/ kk, Liikehuoneistovastike 6 euroa/ m2/ kk, Lämminvesimaksu 26 euroa/ hlö/ kk, Autopaikkamaksu 23 euroa/ paikka/ kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Saunassa ja kylpyhuoneessa on patteri.
Kohteen lisätiedot
Myyjä ei ole itse asunut huoneistossa. Koneellinen poistoilmanvaihto: huippuimuri. Taloyhtiössä on mahdollista asennuttaa ilmalämpöpumppu viilennykseen hallituksen/ isännöitsijän luvalla. YJ 17 § Kunnossapitovastuu osakkeenomistajan jälkikäteen asentamasta ilmalämpöpumpusta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Alkuperäiset vaaleat kaapistot, vanhat, mutta toimivat kodinkoneet: Electroluxin jääkaappipakastin, Husqvarnan astianpesukone ja keraaminen liesi, uuni ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kokonaan laatoitetussa alkuperäisessä kylpyhuoneessa suihku, pesukoneliitäntä, wc-istuin, bidee-käsisuihku, runsaasti kaappitilaa ja tasoa, peilikaapistot, pesuallas.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kattotyyppi
Harjakatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy/ Eero Rytioja, Sorvaajankatu 15, 00880 Helsinki, p. 020 7488 397, eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi
Huolto
TMI J-P Männikkö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Urheiluvälinevarasto, Väestönsuoja, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: irtaimistovarasto
Kuntotutkimus tehty: 2020
Tehdyt remontit
2023 Elementtisaumojen uusiminen, Muurin irtonaisten kivien kiinnitys 2022 Paloturvallisuuden lisääminen, IV-kanavien nuohous, Ravintolan rasvakanavien puhdistus, Salaojien kuvaaminen, Hissiovikoneistojen ja ovien uusiminen, 2021 Kaukolämmön vaihdinpaketin uusiminen, Pihapylväiden ja ravintolan aitaristikon maalaus, Sisäpihan muurien kunnostus ja maalaus, B-portaan invertterin uusiminen, 2021-2022 Hissien kuntotutkimus ja hissien ovikoneistojen uusimisen valmistelu, 2021 Hissipuhelimien uusiminen, 2020 Roskahuoneen ovien kunnostus, lämmitysjärjestelmän elektroniikan säätö, 2019 Parvekelasitusten korjaukset rapussa D, Taloyhtiön vesikalusteiden läpikäynti ja korjaus, 2018 Parvekelasitusten korjaukset A, B ja C rappujen osalta, 2017 Pihavalaistus ja ala-aulojen valaistuksen vaihto led-valaisimiin, 2016 Kahden hissin taajuusmuuntajien vaihto, 2015 Pihan puolen sokkeleiden korjaus ja huoltomaalaus, 2014 Parvekkeiden puuosien uusiminen, 2010 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö
Tulevat remontit
2024 Parvekekaiteiden puuosien kunnostukset, Sisäpihan tukimuurin sokkelin kunnostus, Yläpohjarakenteet: Vesikaton kuntotarkistus, 2025 Lukituksen uusiminen, 2026 Sähkökeskuksen lämpökuvaus ja huolto, 2027 Parvekelasihuolto, 2027 Ulkoseinä- ja pylväsvalaistuksen uusiminen, 2028 Kuntoarvion päivitys
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
3 740 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, p. 09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Helsingin Merenhelmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Monipuoliset palvelut lähialueella Herttoniemenrannassa, Herttoniemessä,
Kalasatamassa, Pasilassa ja Itäkeskuksessa. Suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset
koulut lähialueella Herttoniemenrannassa, Herttoniemessä, Kulosaaressa ja
Viikissä. Useita päiväkoteja lähialueella.
Liikenneyhteydet
HSL bussi, metro
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on kaavoituksen perusteella 31 autopaikkaa. Autopaikoista 20 sijaitsee piha-alueen vieressä olevalla pysäköintialueella P24 ja 11 paikkaa sijaitsee pysäköintialueella P25. Taloyhtiö on osakkaana alueelle perustetussa pysäköintiyhtiössä, Herttoniemen Pysäköinti Oy. Pysäköintiyhtiö vuokraa taloyhtiöille niiden asemakaavan mukaiset autopaikat. Taloyhtiöt vuokraavat autopaikat niiden varsinaisille käyttäjille. Yhtiö omistaa kaksi yhtiön pihalla sijaitsevaa inva-pysäköintipaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Auvinen Soile

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.