ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + rans.p (YJ:n mukaan 2H + K)

Jousenkaari 9, Tapiola, Espoo

Hinta

289 000 €

Koko

52 m²

Vuosi

1959

Hyväkuntoinen ja muuttovalmis 4. kerroksen kaksio hissitalosta upeilla näkymillä Tapiolan Länsikorkeen alueelta! Kulmahuoneisto on todella valoisa olohuoneen seinän kokoisten ja asunnon kahteen suuntaan aukeavien ikkunoiden ansiosta. Huikeat puistomaiset näköalat aukeavat länteen ja pohjoiseen asunnon vehreään ympäristöön. Pohja on toimiva. Vuonna 2019 uusittu erillinen keittiö on Carlo Casagranden edustamaa laatua ja antaa lämpimän korkeakiiltoisen, helmenharmaan säväyksen täydennettynä rosterisilla Bosch-kodinkoneilla. Työtasot ovat tummanharmaat ja tilaan mahtuu hyvin ruokapöytä. Säilytystilan takaavat makuuhuoneen ja eteisen kaapistot. Makuuhuone on erotettu olohuoneesta liukuovella. Kylpyhuone remontoitiin linjasaneerauksen yhteydessä v. 2010 ja sinne mahtuu pesutorni. Talon on suunnitellut arkkitehti K.A. Pinomaa ja se valmistui 1959 Tapiolan puutarhakaupunkiin, nykyään suojellulle Länsikorkeen alueelle. Taloyhtiö on hyvin hoidettu: tarvittavat kuntotutkimukset ja korjaukset on hoidettu säännöllisesti. Taloyhtiöllä on saunatilat, huoneistokohtaiset varastot, talopesula ja kaksi kuivaushuonetta sekä ulkovälinevarastot. Tontti on oma. Tämä asunto sijaitsee erinomaisella paikalla ja sen ympäristö tarjoaa monipuolisia palveluita, kulttuuria, puistoja sekä liikuntapaikkoja. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kävelymatkan päästä, mm. Kauppakeskus Ainoa, Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemat, Espoon kulttuurikeskus, Tapiolan terveyskeskus, uimahalli sekä kirjasto. Kouluja ja päiväkoteja alueella on useita. Kulkuyhteydet kaikkialle ovat erinomaiset. Autolla Länsiväylälle ajaa muutamassa minuutissa ja n. viidessä minuutissa Kehä 1:lle. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän hurmaavaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Irja Seppälä I 040 719 2817 I irja.seppala@roof.fi Mikäli asunnon myynti on ajankohtaista, autan mielelläni. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti, niin teen teille samalla todella kilpailukykyisen välitystarjouksen! I also provide service in English. Get a roof. www.roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20236056
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + rans.p (YJ:n mukaan 2H + K)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Muu ehto: Sopimuksen mukaan 2-4 kk kaupoilta, aikaisintaan 1.5.

Hinta

Myyntihinta

266 925,99 €

Velkaosuus

22 074,01 €

Velaton hinta

289 000,00 €

297 000,00 €

Neliöhinta

5 557,69 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Huoneistokohtaisen velkaosuuden voi maksaa pois kaksi kertaa vuodessa touko- ja marraskuussa. Pankin lisäkulut on 300€. Velkaosuuden pois maksua varten tulee ottaa yhteyttä isännöitsijäntoimistoon noin kuukautta ennen ko. maksupäivää lainaosuuslaskelman tilaamiseksi. Tilauksen voi tehdä kotisivujemme kautta: https://www.tapiolanlampo.fi/tilaa-ilmoita/asiakirjatilaus/. Lainaosuuslaskelma on maksullinen.

Vastike

Hoitovastike

186,00 € / kk

Pääomavastike

207,70 € / kk

Erityisvastike

43,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

437,10 € / kk

Muut maksut

Saunamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: sisältyy vastikkeeseen
Saunamaksu, joka toinen viikko 7,00 e/kk. Komerovuokra (maksulliset kellarikomerot) 1,00 e/ m . Asukaspysäköintitunnus 105 e, ajalle 5.6.-31.12.2023. Yhtiökokous 24.5.23 antoi hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä enintään 2 kk ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Valtuus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Ylimääräinen yhtiökokous 22.10.22 antoi hallitukselle valtuuden tarkistaa ja muuttaa osakkailta perittävien pääomavastikkeiden määriä, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät ja valtuus on voimassa toistaiseksi.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
2019 Keittiöremontti, huoneiston sähköjen uusiminen, lattioiden pinnoittaminen laminaatilla, vaatekomeroiden uusiminen (eteinen ja makuuhuone) sekä kuivien tilojen seinä- ja kattopintojen maalaaminen ja väliovien uusiminen.
2019 Suihkunurkka.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Mikäli huoneistossa aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske rakennuksessa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö (Carlo Casagrande) remontoitu v. 2019. Kaapistot, korkeakiiltoinen, sävy lämpimän helmenharmaa. Rosteriset kodinkoneet (Bosch). Induktioliesi, liesituuletin, uuni, hana, kaapisto, allas, astianpesukone, jääkaappipakastin. Työtasot tummanharmaa graniitti-laminaatti. Maalatut seinät. Laminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä v. 2010. Suihku, taittuvat lasiset suihkuseinät, Wc-istuin, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys. Kaakeliseinät ja laattalattia.
Olohuoneen kuvaus
Maalatut seinät ja laminaattilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Maalatut seinät ja laminaattilattia. Liukuovelliset kaapistot.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Tapiolan Lämpö Oy Kalevalantie 5 02130 Espoo Isännöitsijä Mervi Mankinen 020 750 5302 mervi.mankinen@tl-konserni.fi
Huolto
Tapiolan Lämpö kiinteistöhuolto. Siivous Daxxon Oy. Jätehuolto HSY.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Varastokomerot, urheiluvälinesuojia, lämmönjakohuone, saunaosasto, talopesula, kuivaushuone ja mankelihuone, viileäkellarin vuokrakomero (erillisvuokra), yhteensä noin 484 m . Yhtiössä ei ole kattovalaisin pistokkeita. Osakas joutuu asennuttamaan ne omalla kustannuksellaan. Osakkaan jälkiasennuttamat pistorasiat ovat osakkaan kunnossapitovastuulla.
Kuntotutkimukset: Parvekerakenteiden kuntotutkimus, Nexon Consulting, v. 2009.
Vesikattojen kuntotarkastus, Tapiolan Lämpö Oy, v. 2011.
Betonirakenteiden kuntotutkimus, Tähtiranta, v. 2017.
Salaojien kuntotutkimus, Tähtiranta, v. 2017.
Ilmanvaihdon selvitys, Tapiolan Lämpö Oy, v. 2018.
Maalämmön ja poistoilman lämmöntalteenoton hankesuunnitelma, Lapon, v. 2020.
Hissien kuntotutkimus, Kiwa Inspecta, v. 2023.
Tehdyt remontit
1991 Yläpohjan lisäeristys, parvekekorjaus.
1993 Lämmönjakohuone, katto.
1997 Betoni portaat, terassien betoniosat, ikkunapuitteiden kunnostus.
1999 Alajakokeskuksen uusiminen.
2000 LVI-kuntotutkimus.
2001 Porrashuoneiden kunnostus.
2002 Lukostojen uusinta.
2003 Ikkunajulkisivu.
2004 Piha-, asfaltti- ja pintavesien ohjaus.
2005 Lämmityksen linja- ja patteriventtiilit.
2006 Saunasaneeraus.
2006 Päätyjen korjaus.
2007 Antenniverkkoketju 800.
2008 Rakenteiden kuntoarvio.
2007-2008 Linjasaneerauksen hankesuunnittelu.
2008 IV-kanavien puhdistus.
2009 Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu, parvekekuntotutkimus.
2009 A-talon hissitekniikan korjaus.
2010 Linjasaneeraus; vesi- ja viemäriputket uusittiin perinteisin menetelmin, sähkönousut ja -taulut sekä tietoliikenneyhteydet uusittiin.
2011 B-talon hissitekniikan korjaus, lukostojen korjaukset
2012 Pihakaiteiden asennus.
2012 Parvekeremontin suunnittelun aloitus.
2013 Parvekkeiden peruskorjaus.
2014 B-talon palovahingon korjaus.
2015 Vesikattojen huoltomaalaus. B-talon ikkunapuitteiden ja ranskalaisten parvekeovien huoltomaalaus .
2016 Taloyhtiön kaikkien lukkojen uudelleen sarjoitus. Jätepaikan kunnostaminen. A-talon ikkunapuitteiden ja ranskalaisten parvekeovien huoltomaalaus.
2017 Huoneistojen palovaroittimien pattereiden vaihto. Salaojien, ulkoterassien ja sokkeleiden kuntotutkimus. Saunan lauteiden uusiminen.
2018 Ulkoportaiden luiskien selvitys. Liikkumisen turvallisuuden parantaminen sisäänkäyntien yhteydessä. DNA Welhon taloyhtiölaajakaistasopimuksen uusiminen.
2019 Sokkelien, tukimuurien, tukimuurin kaiteiden, sadevesiviemäreiden, pihakansien ja salaojien uusimisen/kunnostuksen toteutussuunnittelun valmistuminen.
2020 Maalämmön teknisten edellytysten selvitys.
2020-2021 Salaojien, sadevesijärjestelmän, betonikaiteiden, tukimuurien, pihakansien kylmien osien ja teräskaiteiden uusiminen sekä sokkelien ja Atalon lämmönjakohuoneen lämpimän tukimuurin kunnostaminen.
2021 Lämmönjakokeskuksen uusiminen.
2022 Huoneisto-ovien postiluukut uusittu, ilmanvaihdon puhdistus ja tasapainotus toteutettu.
2023 Julkisivuista puuttuvien asuntojen viileäkaappien tuuletusritilöiden uusiminen. Savunpoistoluukkujen uusiminen. Hissien kuntotutkimus. Ilmanvaihdon parantamisen lopputoimenpiteet.
Tulevat remontit
2024 Jäteveden runkoviemäreiden huuhtelu-/kuvaus, sekä kaikkien kaivojen tyhjennys. Optiona suositus huuhdella asuntokohtaiset jv-viemärit. Porraskäytävien ja yleisten tilojen valaistuksen modernisointi, liiketunnistimella toimiviin LED-valaisimiin. Asuntojen palovaroittimien uusiminen. Vesikattojen peltikatteiden paikkamaalaus niiltä osin, joista maalipinta on irronnut. Samassa yhteydessä kattolyhtyjen ikkunoiden ja kulkuovien huoltomaalaus. Eteläpäätyjen julkisivujen pesu.
2025 Vesipeltien rakenneliittymien korjaus/tiivistys. Ranskalaisten parvekeovien teräskaiteiden huoltomaalaus, sekä ovien käynnin varmistus. Lisäksi julkisivujen kuitusementtilevytysten pienvaurioiden korjaus.
2026 Salaojien- ja sadevesirunkoviemäreiden huuhtelu-/kuvaus ja kaivojen tyhjennys.
2027 Iv-kanavien nuohous-, mittaus- ja säätö. Vesikattojen kuntotarkastus. Kiinteistön kunnossapito-ohjelman päivitys.
2028 A- ja B-talon ikkunoiden ulkopuitteiden ja ranskalaisten parvekeovien huoltomaalaus.

Asunto-osakeyhtiö Jousimiehen kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 30.01.2033
Tontin koko
3 734 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alue on suojeltua Länsikorkeen aluetta Tapiolassa eikä alueelle suunnitella lisärakentamista.

Lisätietoja Espoon Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu p. 09 8162 5000.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Jousimies

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kouluja alueella on useita, lähin Jousenkaaren koulu on 200 metrin turvallisen kävelymatkan päässä. Niittykummun koulussa on Montessori sekä englannin kieliset luokat.
Palvelut: Tapiolan keskus n. 500 m, josta löytyy terveyskeskus, kirjasto, Espoon kulttuurikeskus, kauppakeskus Ainoa, ravintoloita ja hyvin monipuolisia palveluita. Näyttelykeskus WeeGee, jossa mm. Espoon modernin taiteen museo EMMA, on kävelymatkan päässä. Ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia riittää, kun Tapiolassa on oma uimahalli, talvisin jäärata ja hiihtolatuja, tennispuisto, Esport Center, Tuulimäki (sisäskeittipark, miekkailu, taistelulajit, telinevoimistelu yms.), MetroArena, futis-, sähly- ja koriskentät ja Extream trampoliinipuisto. Tapiola Golf on alle 10 minuutin ajomatkan päässä.
Päiväkodit: Alueella useita päiväkoteja, myös englannin kielisiä. Lähimpään päiväkotiin, juuri valmistuneeseen kauniiseen Metsolan päiväkotiin, on vain 50 metrin matka.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet ovat ensiluokkaiset. Kaksi metroasemaa, Tapiola ja Urheilupuiston asema, 700 m matka. Merituulentietä kulkevat linja-autot Helsinkiin ja Matinkylän suuntaan. Autolla pääsee Länsiväylälle parissa minuutissa ja Kehä 1:lle noin viidessä minuutissa.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiö on lunastanut pysäköintialuetonttinsa Espoon kaupungilta 3/2023.
Taloyhtiössä on vuosimaksullisia pysäköintilupia sekä vieraspysäköintiin oikeuttavia lupia, jotka tilataan kerran vuodessa. Lupia voi ostaa muinakin aikoina 50 e lisämaksusta (ylimääriset tilauskustannukset). Sama lisäkustannus tulee maksettavaksi, jos lupalapun joutuu uusimaan esim.
rekisterinumeron muuttuessa vuoden aikana.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tapiola, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Seppälä Irja

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.