Mökki tai huvila | Lomakylä

Kilpisjärventie 948, Muonio, Yli-Muonio, Utkujärvi, Muonio

Hinta

260 000 €

Koko

-

Vuosi

-

Myynnissä upealla paikalla, Muonion Alaisen Utkujärven rannalla, viihtyisä lomakylä. Utkujärven majat sopii niin suurille kuin pienillekin ryhmille, esimerkiksi leiri- ja koulutuskäyttöön tai vaikka ison kaveriporukan kokoontumiseen. Matkailuyrittäjälle loistava tilaisuus hankkia valmis paketti!!! Muonion alueen ulkoilu- ja retkeilymaastot ovat upeat niin vaeltamiseen, hiihtämiseen, lasketteluun kuin kalastukseenkin. Oloksen laskettelukeskukseen on matkaa noin 17 km ja Pallastunturille noin 37 km. Muonion keskustaan on matkaa noin 10 km, josta löytyy ruokakaupat ja muut palvelut. Lomakylässä on päärakennus, kaksi paritaloa, kaksi aittaa, suuri varastorakennus, rantasauna ja savusauna. Tunnelmallisen päärakennuksen laajennusosassa on eteistila, kaksi wc:tä, kuivaushuone, pesuhuone ja sauna. Vanhassa osassa on suuri tupa/oleskelutila, talouskeittiö, eteinen, kuivaushuone ja wc. Pihalla myös palju. Paritalot (2x2 huoneistoa): tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, wc/ph, sauna + toisen puolen kanssa yhteinen takkahuone. Toisessa paritalossa yhteiset saunatilat. 2 Aittaa: alhaalla pieni tupa ja ylhäällä makuutilat. Aitat ovat hirsirakenteisia osin eristettyjä, kesämajoitukseen soveltuvia rakennuksia. Rantasaunassa on kammari sekä puulämmitteinen sauna. Savusaunassa on kammari ja sauna. Lisäksi pihapiirissä iso varastorakennus, grillikota ja minigolfrata. Koe aito Lappi Utkujärven majoilla. Majat on oivallinen paikka rauhoittua ja saada uusia elämyksiä, joiden avulla jaksaa taas puurtaa arjessa. Lomamajojen omat nettisivut: https://www.utkujarvenmajat.fi/ Soita ja sovi yksityinen näyttö!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20224110
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Lomakylä
Huoneita
Ei tiedossa
Kokonaispinta-ala
0 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu eikä hinta perustu neliöihin.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

260 000,00 €

Velaton hinta

260 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö noin 8900 € / vuosi. Kiinteistövero noin 820 € / vuosi. Lumityöt noin 970 € / vuosi. Jätemaksu noin 350 € / vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Moottorikelkka, kanootit, moottorisaha sekä joitain historiaesineitä/-materiaaleja.
Kohteen lisätiedot
Uudet varaukset sovitaan siten, että ne voidaan perua kaupan toteutuessa. Myös nykyiset voidaan tarvittaessa hoitaa, mikäli vaikuttaa kauppaan.
Tehdyt remontit
2018: rantasaunan kunnostus, ulkoseinän maalaus, päärakennuksen katon lisäeristys, huopakaton sammaleen poisto. 2016: kosteiden tilojen vedeneristysten tarkistus/korjaus sekä porakaivon pumpun uusiminen ja korjaus.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
PÄÄRAKENNUS: 1.Alapohjan tuuletustilan tarkistus ja tuuletuksen aukaisu 2. Korvausilmaventtiilien asentaminen 3. KV putkien uusiminen pintaan 4. Katonläpivientien tiivistys 5. Vesikatteen uusiminen pellityksineen 6. Sauna/ph tilan saneeraus 7. Ulkovuorien huoltomaalaus ikkunan puitteineen 8. Nousutikkaiden asentaminen PARITALO 1:'1. Vesivahingon kartoitus, purku, kuivaus ja kasaus 2. Kosteidentilojen uusinta 3. Vesikatteen uusinta 4. Piipunhatun asentamista 5. Ulkovuoren ja ikkunoiden huoltomaalaus 6. Korvausilmaventtiileiden asentaminen 7. Sähköpattereiden ja säteilylämmittimien uusinta PARITALO 2: Suositeltavat toimenpiteet ja toimenpide järjestys. 1. Sähköpattereiden uusintaa 2. Piipunpellityksen kittaus/uusinta 3. Ulkovuoren ja ikkunoiden huoltomaalaus 4. Korvausilmaventtiileiden asentaminen 5. Kosteidentilojen uusinta 6. Vesikatteen uusinta AITAT: Aitat ovat hirsirakenteisia osin eristettyjä, kesämajoitukseen soveltuvia rakennuksia. Aitat on kevyesti perustettuja ja tuuletustilat lattian alla osin liian pienet. Raakaponttilaudoitus havaittiin osin vaurioituneen tuuletuksen puutteen ja vesikaton vuotojen osalta. Aitat vaativat vähintään täydellisen vesikatteen uusinnan raakaponttilautoineen, eristeineen otettaessa ne käyttöön. ULKOSAUNAT: Saunoissa seuraavana uusinnankohteena on lattiat ja vesikatteet.
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Viemäri
saostuskaivo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, muu, puu
Saunan kuvaus
Päärakennuksessa sähkösauna, jonka lisäksi puulämmitteinen rantasauna ja savusauna. ULKOSAUNAT: Kuntotarkastuksesta ote: Saunat toimivia, vaatimattomia ulkosaunoja, jätevedet johdettu suoraan maastoon. Soveltuu mikäli saunoihin vain kantovesi. Suositan jätevesien johtamista pois rantavyöhykkeeltä ja imeyttämään maahan. Saunoissa seuraavana uusinnankohteena on lattiat ja vesikatteet.
Sähkökiuas, puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
498-403-4-33
Tontin pinta-ala
86 850 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennukset
Lomakylässä on päärakennus, kaksi paritaloa, kaksi aittaa, suuri varastorakennus, grillikatos, palju, rantasauna ja savusauna.
asuinrakennus, saunarakennus, aitta, muita rakennuksia
Ranta
  • Oma ranta
  • Alainen Utkujärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Muonio

Asuinalueena Yli-Muonio, Muonio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylläksen Kiinteistövälitys LKV | Tunturi-Lapin Kiinteistövälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.