Bo LKV Turku

Omakotitalo | 4mh, oh, avok, kph, khh, s, ph, wc, et, th, terassi

Rantayrttikatu 19, Voivala, Kaarina

Hinta

580 000 €

Koko

155 / 180 m²

Vuosi

2012

TYYLIKÄS KOKONAISUUS MERIMAISEMIN KAARINASSA Ulkoasultaan tumman moderni talo rakentui Kaarinan Voivalaan vuonna 2012. Arkkitehdin kädenjälki näkyy talon suunnittelussa. Rakennus on yhdessä tasossa ja ympärille levittäytyvä luonto alati vaihtuvine väreineen tuo oman lisänsä lattiasta kattoon olevista ikkunoista sisätiloihin. Kodin pohjaratkaisu on toimivan kompakti ja yksityiskohdat tarkkaan mietitty. Olohuone, ruokatila ja keittiö ovat yhtenäistä valoisaa avointa tilaa. Koti on aikaa kestävä, kodikas ja silti minimalistisen moderni kokonaisuus. Keittiön kaapistot ovat Puustellin laadukasta tuotantoa ja työtaso sekä allas ovat kerrockia. Kodinkoneet ovat pääosin AEG:lta ja induktioliesi normaalia leveämpää mallia. Keittiötilan katossa oleva Lautexin teräksinen tammiviilujäljitelmä viimeistelee keittiökokonaisuuden. Kodin neljä makuuhuonetta ovat kaikki talon toisella puolella. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava kylpyhuone. Olohuoneesta on kulku lasiovien kautta kodin työhuoneeseen, jota soveltuu tarvittaessa myös makuuhuoneeksi. Sekä keittiöstä että eteisestä on kulku suoraan kodinhoitotilaan. Tilasta menee ovi suoraan terassille, joka helpottaa arkea. Saunan lämminsävyiset lauteet ovat thermo lepästä. Pesutilassa on kaksi Grohe sadesuihkua sekä ylellinen Hafan Premium poreamme. Talossa on maalämpö ja kiertoilmatakka. Lattialla on vesikiertoinen lattialämmitys. Tontti on oma. Kokonaisuuteen kuuluu kahden auton autokatos ja kaksi lämmintä varastoa. Kodissa on iso terassi, josta aukeaa näkymät Kuusiston salmelle. Auringon säteisiin auttaa terassilla kesäisin musta tyylikäs purjekangas ja isoihin ikkunoihin hankittiin mustat automatisoidut markiisit. Ympäröivä puutarha on tyylikäs havuineen ja pensaineen. Puutarhan suunnittelussa on käytetty apuna pihasuunnittelija Minna Toivasta. Havupuut, pikkupensaat ja perennat reunustavat taloa ja pihavalot valaisevat pimenevinä syysiltoina. Kiinteistön sijainti suositulla Voivalan alueella on rauhallinen. Luonto levittäytyy ympärillä ja koulut sekä päiväkoti ovat lähistöllä. Kaarinasta on muutaman minuutin matka keskustan kattaviin palveluihin ja Turun keskustakin on lähellä. Kaarina on merellinen arvostettu kaupunki. Lämpimästi tervetuloa! TAINA VUORI | 050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi facebook: BO LKV Taina Vuori instagram: tainavuoribolkv Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville. ___________________________________________________________ Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20213837
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh, oh, avok, kph, khh, s, ph, wc, et, th, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
155 m²
Muiden tilojen pinta-ala
25 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Rakennuspiirustusten ja rakennuslupa-asiakirjojen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 179m2 ja talousrakennuksen 25m2.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2012
Käyttöönottovuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

580 000,00 €

Velaton hinta

580 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

540,86 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus v. 2023 14 000 kWh. Vesihuolto 130-150 €/kk. Jätehuolto n. 8 €/kk. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähkö, vesi, jätevesi ja jätehuolto kulutuksen mukaan. Ostaja vastaa lainhuudon hakemisen kustannuksista sekä sähköisen panttikirjan siirtomaksusta. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Työhuone; lattia tammilankkuparketti, seinät maalattu, lasiseinä/ovi saranoilla.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leikkimökki
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Kohteen lisätiedot
Talolta merinäkymät, palvelut lähellä ja sijainniltaan loistava. Kokonaisuus loppuun asti mietitty ja toteutettu.
Tehdyt remontit
2022: Lattioiden hionta ja lakkaus, seinien maalaus, kynnyslistojen poisto ja välien saumaus, päämakuuhuoneen kylpyhuoneen oven maalaus, keittiön välitilan maalaus, uusi astianpesukone.

2023: Terassinpurjekankaan kiinnitysten vahvistaminen ja kankaan paikkaus, markiisi terassille (kauko-ohjaimella toimiva, automatisoitu), leikkimökin terassin uusiminen, pihalle uusia istutuksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • B (2018)
  • Voimassa 14.12.2033 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
kiertoilmatakka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi-ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiökaapistot Puustelli, kodinkoneet AEG vuodelta 2012, mikro uusittu 2019 (Miele), AEG induktioliesi (leveä malli 78 cm), pakastin ja jääkaappi erikseen, astianpesukone, liesituuletin Lapetek, työtaso ja allas kerrock (komposiitti), hana, lattia laattaa, seinät maalattu, katto alaslaskettu (lautex tammiviilujäljitelmä teräs).
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, vesikiertoinen lattialämmitys, kaapistot Puustelli, suihku (Hansgrohe, sadesuihku) suihkuseinä, allas, hana, wc-istuin, bidesuihku.
WC-tilojen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, vesikiertoinen lattialämmitys, kaapistot Puustelli, wc-istuin, allas ja hana.
Saunan kuvaus
Saunan lauteet thermo leppää, sähkökiuas (Helo, uudet vastukset ja kiuaskivet 2021), lattia laatta ja seinät paneeli (thermo leppä).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia laattaa, seinät maalattu, kaapistot (Puustelli), pesukoneliitäntä, allas (rosteri), pyyhekuivain.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattia öljyvahattu tammilankkuparketti, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä makuuhuonetta, lattia tammilankkuparketti, seinät maalattu/tapetti, kaapistot (Puustelli).
Säilytystilojen kuvaus
Talousrakennus; kaksi lämmintä varastoa (lattialämmitys, sähkö). Toinen varasto maalattu betonilattia, toinen laminaattilattia, liukuovelliset komerot, vesipistevalmius (betonivarasto).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-006-6031-9
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
900 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Sitova tonttijako.
Rasitteet
Sähköisiä panttikirjoja 3 kappaletta, yhteensä 600 000,00 euroa, jotka luovutetaan ostajalle kauppahintaa vastaan rasituksista vapaana. Panttikirjojen siirtomaksusta vastaa ostaja.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
160+ 40 (at/var) m²
Kaavoitustiedot
Kaarinan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
asuinrakennus, autokatos, talousrakennus
Palvelut
Koulut: Valkeavuoren ala- ja yläkoulu, Kaarinan lukio 2,7 km
Palvelut: Kaarinan keskustan palvelut.
Päiväkodit: Verkanappuloiden päiväkoti 500 m
Liikenneyhteydet
200 metrin päästä bussi kulkee suoraan koululle, hyvät liikenneyhteydet.
Pihan kuvaus
Valmis piha, jossa nurmikkoa, istutuksia, havuja ja perennoja. Minna Toivasen pihasuunnitelman mukainen. Pihalla myös pihavalot.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Voivala, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.