Savon Asuntomarkkinat Oy

Omakotitontti

Kalastajantie 83, Paukarlahti, Leppävirta

Hinta

12 500 €

Koko

5 000

Kaksi noin 5000 neliön omakotitalotonttia, jotka voidaan myydä myös yhdeksi kokonaisuudeksi. Tervetuloa Paukarlahteen! Virkeään kylään, josta on lähimpään isoon ostoskeskukseen (Matkus) alle vartin ajomatka ja lähin koulukin löytyy Oravikoskelta noin 10 km päästä. Kuopioon hurautat alle puolessa tunnissa ja mikäli veneily tai uinti on lähellä sydäntä, häämöttää rantaviiva uimarantoineen vain kiven heiton päässä. Näille tonteille saat rakentaa 300 kerrosneliötä erikseen ostettuna ja mikäli tontit ostaa yhtenä kokonaisuutena, saat rakentaa jopa 400 kerrosneliötä. Tontit ovat kaavoitettu omakotitaloille tarvittavine talousrakennuksineen. Lähin sähköliittymä on naapurissa ja tälle ensimäiselle tontille sen saat alkaen 2700 euroon Savon Voimalta. Naapurissa on myös vesiliittymä, joten kunnan vesiputkeen liittyminen on hyvinkin vaivatonta. Tontteja ei ole vielä lohkottu, joten myös rajoihin pääsee vielä vaikuttamaan. Tervetuloa suunnittelemaan unelmien omakotitaloa luonnon helmaan Savoon!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20202263
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

12 500,00 €

Velaton hinta

12 500,00 €

Vesihuollon kuvaus
Mahdollisuus kunnan vesiputkeen. Lähimmät liittymät ovat naapureiden taloissa. Kunnan viemäröintiä alueella ei ole, joten jätevesijärjestelmä tulee olla tonttikohtainen. Vesiliittymän hinta on 1.512,00e ja liittymän rakentamiskustannukset 1.306,25e + alv = 1.619,75e (Leppävirran kunta 12.2.2024)
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä 3x25A Savon Voimalta ensimmäiseen 5000m2 tonttiin olisi 2700 euroa (Paukarlahti Vyöhyke 1). Toiselle kauimmaiselle tontille sähköliittymän hinta on 4250 euroa (Paukarlahti Vyöhyke 2).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
420-425-4-19
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myynnissä kaksi vierekkäistä tonttia 5000m2 / kpl TAI molemmat yhdessä 1 hehtaari. Tontit lohkotaan kaupan jälkeen, joten rajat ovat vielä muokattavissa. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja.
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus selvitettynä: 300-400k-m2 riippuen ostaako tontit yhtenä kokonaisuutena (1ha.) vai erikseen 5000m2 tontin. Mikäli ostaa yhtenä kokonaisuutena saa rakennusoikeutta täydet 400k-m2.
Kaavoitustiedot
Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään 2 kerroksisen yksi tai kaksiasuntoisen asuinrakennuksen. Rakennuspaikalle saa rakentaa asuinrakennuksen lisäksi saunan ja talousrakennuksia. Asuinalueella asuinrakennuksen ja asuinkäyttöä palvelevien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 400 k-m2 kuitenkin enintään 6 % rakennuspaikan pinta-alasta. Edellä mainitusta rakentamisen määrästä on varattava vähintään 30 % erillisten talousrakennusten rakentamista varten. Muodostettavan rakennuspaikan vähimmäiskoko on 5 000 m2. Numero kauttaviivan jälkeen osoittaa rakennuspaikkojen enimmäismäärän alueella. Suurimman sallitun kerrosalan saa ylittää maa- ja metsätalouteen liittyvällä tuotantorakentamisella.

Lisätietoja Leppävirran kunnan sivuilta, osiosta "kaavoitus ja maankäyttö" -> "Oravikoski-Paukarlahti-Kotalahti osayleiskaava 2014" -> Kaavamääräykset.

Mikäli tontit ostaa yhdessä on rakennusoikeutta 400k-m2. Mikäli tontit myydään erikseen, tulee rakennusoikeus laskea kaavan 6% mukaan, eli rakennusoikeus on näin ollen 300k-m2 / tontti.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Koulut: Oravikosken koulu, noin 10km päässä. Kunta järjestää oppilaan iästä riippuen linja-auto/taksi kuljetuksen.
Palvelut: Matkukseen 19km (14min). Matkus Shopping Center ostoskeskus, josta löytyy ruokakaupan lisäksi kymmeniä kauppoja, kun vaatekauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä ja Ikea.
Muut palvelut: Ajomatka: Kuopioon 30km (24min), Leppävirralle 25km (21 min), Varkauteen 47km (39min), Suonenjoelle 34km (29min). Yhteinen tie, jonka käytöstä ja kunnostuksista sekä huollosta sovitaan yhdessä tai tiekunnan toimesta.
Päiväkodit: Päiväkoti Viitosvintiöt Oravikoski/Paukarlahti, sijainti Oravikosken koululla, noin 10km päässä. Kunta järjestää oppilaan iästä riippuen linja-auto/taksi kuljetuksen.
Liikenneyhteydet
Tontilta on matkaa Valtatie 5:selle ja lähimmälle bussipysäkille 800m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Leppävirta

Asuinalueena Paukarlahti, Leppävirta

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Savon Asuntomarkkinat Oy

Savon Asuntomarkkinat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.