Bo LKV Turku

Rivitalo | 3h, avok, khh, vh, kph, s, lasiv / viherh. 10m2, patio, 2v, 2 ak. ( yhtiöjärjestyksessä 3h + k + s + th + khh + lasitet.terassi 121,5m2)

Ritaniementie 1, Merimasku, Naantali

Hinta

307 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

2010

Etsitkö rauhaisaa ja mieltä rentouttavaa asuinympäristöä vain puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta ja Naantalista noin kymmenen minuuttia! Vankasti kalliolta kohoaa persoonallisen upea ja hyväkuntoinen arkkitehdin suunnittelema rivitalohuoneisto kauniiden mäntypuiden syleilyssä. Sisään tultaessa katse kiinnittyy olohuoneesta avautuvaan yli kuuden metrin huonekorkeuteen nousevaan kattoon, jota valo myötäilee edessä olevista isoista ikkunapinnoista. Eritasoratkaisu jakaa hyvin luontaisesti yhtenäisiä tiloja ja avaruus on täällä ihastuttavan vapauttavaa. Avokeittiö olohuoneen yhteydessä on nautinto kokkaajalle, kun ei tarvitse piiloutua seinien taakse. Keittiössä on kaikki tarpeellinen ja toiminnalliset ratkaisut on tarkkaan mietitty. Pitkän pöydän ääreen on ilo kokoontua niin arjessa kuin juhlassakin, sillä tässä olohuoneessa tunnelman voi aistia kaikilla tasoilla. Takkahuoneessa puhdastyylisen takan takkatuli rentouttaa ja luo samalla lämpöä viileneviin iltoihin. Kaunis ruutulasiseinä erottaa päämakuuhuoneen ja tarpeen mukaan lasien eteen voi vetää verhot. Takkahuoneesta ja kodinhoitohuoneesta on ovi takapihan patiolle, jossa upea luonnonkallio ja mäntypuut ovat ilo silmälle. Kylpytiloihin kuljetaan kodinhoitohoneen kautta, kylpyhuoneen laattavalinnat mosaiikkilaatoin rytmittävät seinäpintoja ja kahdet suihkut tekevät arjesta sujuvaa ja sitten saunaan, jossa on erityisesti huomoitu rentouttava saunanautinto muotoilluin istuimin. Läpitalon huoneiston molemmilta puolilta on kulku niin etupihan terassille, kuin takapihan patioille ja voit vapaasti valita kulloinkin tilanteeseen sopivan oleskelupation grillaamiseen tms. nautiskeluun. Pihaan ajettaessa auton voi suoraan ajaa katokseen, joita on tälle huoneistolle kahdelle autolle, lisäksi on kaksi varastoa ja puuvaja. Tähän huoneistoon ei voi olla ihastumatta, niin kaunis ympäristö ja kalliorinteessä polveileva kolmen huoneiston rivitalokokonaisuus. Tervetuloa tutustumaan tähän luonnonläheiseen ja rauhaisaan kotiin, soita ja varaa oma esittelyaika p. 0400 532 642 Kaarina Nikkanen tai kaarina@bo.fi Mikäli tarvitset nykyiselle asunnollesi vankan kokemuksen omaavaa välittäjää, niin olen mielelläni apuna!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20160545
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, khh, vh, kph, s, lasiv / viherh. 10m2, patio, 2v, 2 ak. ( yhtiöjärjestyksessä 3h + k + s + th + khh + lasitet.terassi 121,5m2)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Muiden tilojen pinta-ala
10 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, pinta-ala saattaa olla pienempi tai suurempi nykystandardien mukaan laskettavasta pita-alasta. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Viherhuone / lasiterassia, 10m2 ei lasketa asuinneliöihin.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2010
Käyttöönottovuosi
2010
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

307 000,00 €

Velaton hinta

307 000,00 €

Neliöhinta

2 537,19 €/m²

Vastike

Hoitovastike

162,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

162,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

30,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Sähkö kulutuksen mukaan, viimeisen 12kk:n mukaan ollut 13300 kWh, vesilasku tasataan mittarilukeman mukaan. Kiinteistövero, vakuutus, jätehuolto, kirjanpito ym. kulut 1/3 osa asuntoa kohden. Takkapuita kulunut n. 2-3 m3/vuosi nykyisillä asukkailla. Varainsiirtovero velattomasta kauppahinnasta 1,5%.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Sisätilojen pintojen uusimista ja huoltokorjauksia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Takka
Tulisija
Takka
varaava tiilitakka takkahuoneessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä saareke, v. 2021 kaapistojen alakaappien ja laatikoiden ovet uusittu, pöytätasot uusittu (laminaattia). Välitilalevy ja allashana uusittu. Varusteet; induktioliesitaso, erillisuuni (kiertoilma), liesituuletin Elica (aktiivihiiliisuodatin), apk., jääkaappi, pakastin erillinen, lattia laattaa. Avokeittiö avautuu olohuoneeseen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen seinät ja lattia laatoitettu, kahdet suihkut, lattialämmitys, lavuaarikaapisto, ylä- ja alakaappeja, wc-istuin, kylpyhuoneen pöytätaso uusittu v. 2021, molemmat suihkut ja sekoittajat sekä lavuaari ja lavuaarin hana uusittu v. 2022.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc, lavuaarilaatikosto ja peili, wc-istuin.
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna, jossa Heti-valmis sähkökiuas, muotolaudeistuimet ja lauteet, lattia laattaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilassa vesipiste ja kaapistot, pk-liitäntä, pöytätaso uusittu v. 2021, samassa yhteydessä on ovi vaatehuoneeseen ja kulku kylpyhuoneeseen. Khh:n ja kylpyhuoneen kaakelilattian saumojen ja silikonien vaihto & hohtopinnoitus v. 2021. Täältä on ovi takapihan patiolle.
Olohuoneen kuvaus
Kaunis olohuone, jossa avokeittiö. Olohuoneen kattokorkeus nousee n. 6 metriin. Ikkunaseinän johdosta valoisuus tulvii tilavaan olohuoneeseen, v. 2021 asennettu sälekaihtimet, lattia parkettia ja osittain laattaa, seinäpinnat maalattuja, katto levypaneelia. Olohuoneesta on kulku etupuolen terassille ja kauniille ruutulasiterasille, eli viherhuoneeseen. Olohuoneesta eritasossa sijaitsee takkahuone, jossa yksi seinä ikkunaa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta, joista toinen on toiminut nykyisillä asukkailla työhuoneena. Toinen makuuhuoneista on erotettu kauniilla ruutulasi- seinällä, lattiat parkettia, uusittu v. 2021 ja v. 2023 molempien huoneiden takaseinien panelointi.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin varasto huoneiston yhteydessä ja ulkovarasto osakkeenomistajien käytössä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja- / pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Reijo Hämäläinen, hallituksen puheenjotaja Ritaniementie 1 as. 3 21160 Merimasku p. 0400 570 454
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on yhteinen ulkovarasto sekä puuliiteri.
Tehdyt remontit
Vuonna 2022 taloyhtiön rinteen reunuskivetyksen suoristus.
Tulevat remontit
Isännöitsijän todistuksen mukaan tällä hetkellä ei ole päätetty mitään maininnan arvoista remontoitavaa.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
5 855 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Merimaskun Ritarinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alakoulu ja päiväkoti n. 1 km, muut kouluasteet Naantalissa.
Palvelut: Lähikauppa n. 6,5 km, Golf-kenttä 4,7 km, kesäravintola 2 km, lähikirjasto 1 km.
Merimaskun terveysasema (Naantalin terveyskeskuksen sivupiste) 1 km.
Luonnonmaan perhetalo 6,5 km.
Päiväkodit: Naantalissa.
Liikenneyhteydet
Hyvät yhteydet, Naantaliin n. 10. min ajomatka, Turkuun n. 30 min.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaksi autokatospaikkaa osakkeenomistajien käytössä, sisältyvät osakkeeseen vastikkeen kustannuksiin.
Osakkeisiin sisältyvät autokatospaikat asunnoille.
Pihan kuvaus
Kaunis rinnemäinen piha-alue, takapihalla upeat kalliot ja mäntypuustoinen metsäalue. Huoneistolla on käytössä puolet pihan kasvihuoneesta.
Ranta
  • Merimaisemat ja meri ovat noin 2 kilometrin päässä, Taattisten järvelle alle kilometri.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Merimasku, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nikkanen Kaarina

Partner, KiAt

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.