KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + wc + lasitet.parveke (yj. 2h + k)

Yläkartanonkuja 3, Soukka, Espoo

Hinta

165 000 €

Koko

59,5 m²

Vuosi

1969

Putkiremontoitu, toisen kerroksen läpitaloasunto palveluiden ja meren läheisyydessä Espoon Soukassa. Asunto koostuu avarasta olohuoneesta, ruokailutilallisesta keittiöstä, tilavasta makuuhuoneesta, ikkunallisesta kylpyhuoneesta, erillisestä WC:stä sekä vaatehuoneesta. Kylpyhuone sekä WC on remontoitu taloyhtiön LVI hankkeen yhteydessä, mutta muuten asunto on pitkälti alkuperäisessä kunnossa. Olohuoneesta on kulku n. kaakonsuuntaiselle lasitetulle parvekkeelle. Jokaisella asunnolla on lisäksi oma varastotila taloyhtiön kellaritiloissa sekä mahdollisuus sähkötolpalliseen autopaikkaan taloyhtiön parkkipaikalla. Taloyhtiö tarjoaa asukkailleen lisäksi mm. ulkoiluvälinevaraston, saunatilat sekä kuivaushuoneen. Taloyhtiö on huoltanut yhtiötä ja rakenteita järjestelmällisesti. Osana taloyhtiön ylläpitosuunnitelmaa onkin lähiaikoina alkava asuntojen ikkunoiden vaihto. Laajat peruskorjaus hankkeet kuten LVI, on jo takanapäin. Taloyhtiön läheisyydestä löytyy monipuoliset palvelut, kuten koulut ja päiväkodit, metroasema, lähikaupat sekä harrastus mahdollisuudet. Myös Soukan rantaraitti, venesatama sekä uimaranta ovat kävelyetäisyydellä. Autoilijalle länsiväylän läheisyys mahdollistaa nopean siirtymisen mm. Helsinkiin. Myös julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät, metro on vain n. 160 m päässä ja lähin busspysäkki n. 100 m päässä asunnolta. Julkisilla pääsetkin näppärästi lähialueiden palvelutarjontaan. Tule tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien avaraan asuntoon, josta pintaremontilla teet itsellesi/perheellenne sopivan! TIEDUSTELUT JA ESITTELYPYYNNÖT Mari Koski 050-5599977 tai mari.koski@kotilkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:15 - 13:00

Tervetuloa!

Esittelijänä Mari Koski
p. 0505599977

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20159665
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + wc + lasitet.parveke (yj. 2h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59,5 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Muu ehto: 2-3kk kaupoista

Hinta

Myyntihinta

134 158,91 €

Velkaosuus

30 841,09 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Neliöhinta

2 773,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

281,52 € / kk

Pääomavastike

303,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

585,07 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Rahoitusvastike 5 (linjasaneeraus): Handelsbanken , korkosidonnaisuus 6kk euribor + 0,65%, koron tarkistuspäivät 1.1. ja 1.7. (31.12. ja 30.6.), lyhennyspäivät 30.6. ja 31.12., Rahoitusvastike 6 (vesikatto): Handelsbanken, korkosidonnaisuus 6 kk euribor + 0,52%, koron tarkistuspäivät 25.4. ja 25.10., lyhennyspäivät 28.6. ja 28.12. Handelsbankenin lainat tulevat siirtymään Nordeaan 25.4.2024. Lyhennyspäivät tulee pysymään samoina. Lainaosuuslaskelmasta ja ylimääräisestä lyhennyksestä Kirkkonummen Huolto perii 119€, lisäksi Nordea veloittaa palveluhinnaston mukaisen maksun. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Osakkaan tulee hakea omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kun omistus vaihtuu. Sähköisen omistajamerkinnän hakeminen maksaa Maanmittauslaitoksen hinnaston mukaan 69 €, mutta ostajan pankki saattaa ottaa oman hinnastonsa mukaisen kulun mikäli ostaja käyttää huoneiston ostoon pankin rahoitusta. Ostaja vastaa kaikista sähköisen omistajamerkinnän hakemisen kustannuksista.

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 9 e/kerta.
oma mittari
Vuokra/Asuinhuoneisto 863,37 /kk, Vuokra/Liikehuoneisto 1/kk, Vuokra/Varasto 1/kpl/kk, Vuokra/Komero 4/kpl/kk, Autopaikka/Lämmin 10/kpl/kk, Autopaikka/Lämmin+sisäl. 10/kpl/kk, Autopaikka/Kylmä 3/kpl/kk. Vesimaksu on ennakkomaksu. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtainen mittaukseen perustuva vedenlaskutus. Mittarit on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Jos mittaria ei lueta, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omistajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannusten jaosta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 21.11.2023 päätettiin ikkunoiden ja ulko-ovien uusintaurakan tilaamisesta Pihla Oy:ltä. Kokonaisurakan tarjottu summa 1.067.334 € sis.Alv. Yhtiökokous päätti yksimielisesti, hallituksen esityksen mukaisesti, että urakka tilataan ensi tilassa ja hallitukselle myönnettiin valtuudet määritellä urakointisopimuksen lopullinen sisältö, hyväksyä urakan lopullinen hinta sekä allekirjoittaa urakointisopimus Pihla Oy:n kanssa. Urakan valvojaksi päätettiin valita urakan suunnittelija, AFRY Buildings Finland Oy. Urakan kokonaishinta muodostuu urakan kustannuksista, mahdollisista lisätöistä, urakan suunnittelusta sekä sen valvonnasta. Hallitus esittää, että urakka rahoitetaan enintään 1.200.000 €:n (20 v. takaisinmaksuajalla) pankkilainalla. Urakan alkaessa yhtiö ottaa limiittilainan, joka konvertoidaan pankkilainaksi urakan valmistuttua. Lainan lyhennys tapahtuu osakkaiden maksamilla rahoitusvastikkeilla. Päätettiin yksimielisesti antaa hallitukselle valtuudet nostaa lainaa enintään 1.200.000 € sekä allekirjoittaa kaikki lainaan liittyvät asiapaperit valitsemassaan pankissa. Lisäksi päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuudet asettaa riittävä määrä kiinnityksiä yhtiön omistamaan kiinteistöön sekä tarvittaessa hakea lainaa varten uusia panttikirjoja. Lisäksi hallitukselle myönnetään valtuudet sopia lainan ja vakuuden ehdoista sekä allekirjoittaa luottosopimus, panttausasiakirjat sekä kiinnityshakemus ja sen toimeksianto. Päätettiin, että hallitus voi tarvittaessa avata pankkitili lainan hoitoa varten hallituksen valitsemassa pankissa. Urakan aikaisen limiittitilin rahoituskulut (mm. limiittitilin korot, pankkikulut yms.) katetaan hoitovastikkein kerätyin varoin. Toteutuksessa oleva ikkuna- ja oviremontin osalta, osake kohtaiset hankeosuudet vahvistuvat luovutusvaiheessa, eli syyskuun lopussa. Rahoituslimiitti tulee olemaan korkeintaan edellämainittu 1,2m€ ja mahdolliset osuudet suunnittelukustannuksista. Yhtiökokoukselle tehdyn esimerkkilaskelman mukainen myytävän huoneiston rahoitus-osuus/hankeosuus on arviolta 13 463,62 € (mikäli rahoitus-osuuden maksaa pois hankkeen valmistuttua) tai arviolta 81,22 €/kk rahoitusvastikkeena. Todellinen huoneiston rahoitus-osuus/hankeosuus selviää vasta hankkeen päätyttyä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: kaakkoon
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet/rullaverhot: kylpyhuoneen sälekaihtimet ja keittiön rullaverho, Naulakko (vaatehuoneessa), Kiinteät valaisimet, Ikean eteisen kaapisto neuvoteltavissa
Kohteen lisätiedot
Espoon kaupunki on lunastanut käyttöoikeuden Metrolinjan louhinta-, ajo- ja huoltotunneleita varten taloyhtiön tontilla siten, että yhtiö ei ole oikeutettu louhimaan, kaivamaan tai muulla tavoin hyödyntämään kiinteitön maanalaista osaa.
Tehdyt remontit
Parvekelasitus, maalausta ja tapetointia
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu
Vuorivilla
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti, metalli
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä
allas ja allaskaappi
WC-tilojen kuvaus
lavuaari, bidee-suihku, peili
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: tapetti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kirkkonummen Huolto Oy, Isännöitsijä Anders Wikholm, Asemankaari 1, 02400 Kirkkonummi, p. 09 221 9090
Huolto
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Kuivaushuone, Jäähdytetty kellari, Kellarikomero, Askarteluhuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: ulkoiluvälinevarasto, koneellinenpoisto ilmanvaihtojärjestelmä. Kuivaushuoneet sijaitsevat C-tilassa ja E-kellaritasossa (Rappujen A-D osoite on Yläkartanonkuja 3, rappujen E-K osoite on Yläkartanonkuja 7)
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 62

Tehdyt remontit
Lämmönsiirtimet uusittu 1991, Ikkunoiden kunnostus TEMA-13 -menetelmällä 1992, A-D -talon ikkunoiden maalaus pohjoispuolella 1994, E-F ja G-H -portaiden ulko-ovien kunnostus 1995, Neljän rakennuksen etelä- ja länsipäätyjen levyttäminen 1996-1997, A-D -talon parvekkeiden kunnostus ja maalaus 1998, A,B,C,D,E,F G,H -ulko-ovien kunnostus ja I-K -ovien uusiminen 2000, I- ja K -talon parvekkeiden kunnostus 2000, Neljän rakennuksen pohjois- ja itäpäätyjen levyttäminen 2002, E-F, G-H ja I-K -talojen elementtien saumaus 2002, E-F, G-H ja I-K -talojen ikkunoiden maalaus 2002, A-D -talon vesikaton uusiminen 2003, Neljän rakennuksen pitkien julkisivujen kunnostus levyttämällä 2004, Antenniverkoston muuttaminen talotähtiverkoksi 2004, Parvekkeiden kattojen ja verikaton osittainen saneeraus 2007, Lukituksen uusiminen 2007, Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö Putkiston kuntotutkimus 2007, I-K - talon saunan korjaus 2008, I-K -talon katon korjaus 2010, Lämmönjakohuoneen kalusteiden ja elektroniikan täydellinen uusinta 2011, Kaapeli-TV ja internet 2011, Ikkunoiden maalaus ja korjaus A,D,I,K 2011-2013, Ikkuna- ja parvekeovien kunnostus ja maalaus kaikissa rappujen E,F,G ja H huoneistoissa 2011-2013, K-rapun tukimuurin sadevesijärjestelmän uusinta 2012, Linjasaneerauksen hankesuunnitelma (Patronen) valmistuminen 2012, Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu (Karves) 2013, Linjasaneeraus 2015-2016, H-portaan katon korjaus 2016, Leikkipihan teko 2016, Vesikattojen uusiminen 2022
Tulevat remontit
PTS: Ikkunat ja ovet suunnittelu/toteutus 2023-2024, Portaikkojen ulko-ovet korjaus tai uusiminen suunnittelu/toteutus 2023-2024, Parvekkeiden korjaukset (vaurioituneet)
suunnittelu ja toteutus 2025-2025, Julkisivuverhousten kunnostus tai uusiminen
suunnittelu/mahdollinen toteutus 2025, Ilmastointikanavat puhdistus ja säätö 2024, Ovipuhelimet tutkitaan vaihtoehdot 2024, Pihasuunnitelma ja toteutus metrotyömaan päätyttyä 2025, Sisäpihan käytävien asfaltointi kartoitus naapuriyhtiöiden kanssa 2025, Tonttiaita rajalle naapuriyhtiöiden kanssa metrotyömaan päätyttyä 2025. Yhtiöllä on tällä hetkellä käynnissä ikkunoiden- ja ulko-ovien (parvekeovet) uusintaurakka. Muista tulevistaa projekteista (mm. parvekkeet ja julkisivut) päätöksiä ei ole tehty ja suunnitelmien osalta tulee vielä päivitettävää. Vahasen tutkimukset, tullaan päivittämään vielä ja AFRY toimii nyt suunnittelukonsulttina. Kyseisistä projekteista ei siis ole vielä päätöksiä eikä niitä ole viety vielä siihen asteeseen, että toteutuksen tai kilpailutuksen osalta olisi tällähetkellä tarkempaa tietoa.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
9 194 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Taloyhtiön ympärillä/läheisyydessä asemakaava tulee muuttumaan mm. metron rakentamisen johdosta. Lisätiedot: Espoon kaavoitus, p. 09 816 21

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-osakeyhtiö Yläkelo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Soukan koulu noin 500 m, Espoonlahden lukio noin 3 km.
Palvelut: K-supermarket noin 300 m. Espoonlahdessa Lippulaiva, jossa runsaat palvelut noin 3 km.
Päiväkodit: Yläkartanon päiväkoti noin 100 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki noin 200 m, metroasema noin 300 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Kaavoitetut autopaikat 61 kpl, toteutuneet autopaikat 62 kpl. Jakoperuste: jonotuksen mukaan

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Koski Mari

Partner, Asuntomyyjä, MBA

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.