Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h + kk + kph / wc

Itäinen Pitkäkatu 32, Itäinen keskusta, Turku

Hinta

148 000 €

Koko

46 m²

Vuosi

1969

Itäisellä Pitkälläkadulla kaksio tarjolla! Tämä neljännen kerroksen siisti kaksio sijoittuu talon rauhallisemmalle puolelle, yhtiön sisäpihan suuntaan. Neliöitä asunnossa on 46. Makuuhuone ja olohuone ovat tilavia ja valoisia. Pieni, mutta toimiva keittokomero on uusittu vuonna 2009 ja tänne on käynti olohuoneen puolelta. Eteisen puolella sijaitsee kylpyhuone, mikä on saanut maalipinnan muutama vuosi sitten. Tilasta löytyy suihku ja wc sekä oma paikka myös pyykinpesukoneelle. Asunnon seinät ovat kaikki valkoiseksi maalattua lasikuitutapettia ja lattiat ovat parkettia. Säilytystilaa löytyy kiinteiden kaapistojen myötä sekä makuuhuoneesta että eteisen puolelta. Yhtiöstä löytyy lisäksi asunnon käytössä oleva häkkivarasto, yhtiön saunatilat sekä sisäpihan puolelta muutamia vuokrattavissa olevia parkkipaikkoja. Taloyhtiöstä on vuosien saatossa pidetty huolta. Seuraavaksi on tiedossa linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Itse remontin toteutusajankohdasta tai -tavasta ei toki vielä ole tietoa. Tämä asunto sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle tai keskustan palveluita kaipaavalle. Kauppatorille tulee matkaa noin 1,5km, yliopistoalueelle noin 2km ja Kupittaanpuisto laajoine urheilumahdollisuuksineen on yhden korttelin päässä. Sijainti on siis erinomainen! Varaa oma yksityisnäyttösi välittäjältä! Kohdetta välittää: Piia Järvinen 045 6316861 piia.jarvinen@bo.fi IG: @piia.jarvinen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20124953
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + kph / wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa (rakennettu ennen vuotta 1992) poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi tarkistusmittauksen jälkeen olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

138 615,74 €

Velkaosuus

9 384,26 €

Velaton hinta

148 000,00 €

Neliöhinta

3 217,39 €/m²

Vastike

Hoitovastike

193,20 € / kk

Pääomavastike

151,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

345,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa huoneistokohtaista yhtiön lainaosuutta pois.

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sauna: 1€/kerta Sähkö: kulutuksen mukaan, sopimus tehdään itse Autopaikka 8€/kk, autotalli 50€/kk. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta sekä omistusoikeuden rekisteröintikustannukset.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä kiinteä vaatekaappi. Lattiat parkettia, seinät maalattu (lasikuitutapetti).
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pyykinpesukone, kiinteät kalusteet.
Kauppaan ei kuulu: Muu irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Huoneistoselitelmä yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk. Rakennus on perustettu teräsbetonipaaluille. Paaluja on pöytäkirjan mukaan 114 kpl. (rakennuspiirustus 11.6.1968). Yhtiökokouksessa 25.5.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuudet periä ylimääräinen hoitovastike, jonka määrä on enintään kahden kuukauden vastiketta vastaava määrä, jos yhtiön korjaus- tai muut menot sitä edellyttävät. Yhtiökokouksen päätöksellä yhtiössä on ryhdytty valmistelemaan vesijohtojen, sähköjen ja viemärien korjausten hankesuunnittelua. Konsulttisopimus on allekirjoitettu. Hankesuunnittelu aloitetaan helmikuussa 2024. Hankesuunnittelun tarkoituksena on selvittää eri korjausvaihtoehtoja. Suunnittelun tulokset esitetään myöhemmin yhtiökokouksessa. Korjaustavoista tai ajankohdasta ei siten ole päätöksiä. Mitään kustannusarvioita ei vielä ole tiedossa. Yhtiökokouksessa 25.05.2023 päätettiin valtuuttaa hallitus nostamaan yhtiölle enintään 25 000 euron luotto kahdeksi vuodeksi (linjasaneerauksen hankesuunnittelua varten).
Tehdyt remontit
Edeltävien osakkaiden toimesta remontoitu keittiö 2009 (ei tarkempaa muutostyöilmoitusta isännöitsiijällä). Kylpyhuone remontoitu arviolta 2000-luvun alussa edeltävien osakkaiden toimesta (ei tarkempaa muutostyöilmoitusta isännöitsijällä).
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavien materiaalien asbestipitoisuus tulee etukäteen selvittää. Jos kartoituksessa löytyy asbestia, tulee lain velvoitteet remonttityössä ottaa huomioon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö remontoitu edeltävien osakkaiden toimesta 2009. Varusteet: jääkaappi/pakastin 2021 keraaminen liesi/uuni 2021 liesituuletin (suodattimella) Keittiön tasot puuta.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: puu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Remontoitu 2000-luvulla edeltävien osakkaiden toimesta (ei tarkempaa tietoa). Kaakelit maalattu 2021. Varusteet: wc-istuin, allas, suihku, pyykinpesukoneliitäntä ja tila omalle pyykinpesukoneelle, seinäpatteri. Pyykinpesukone kuuluu kauppaan/jää asuntoon.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa ikkuna sisäpihalle. Seinät valkoiset (maalattu lasikuitutapetti), lattia parkettia, mikä myös muualla asunnossa.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen ikkuna sisäpihalle päin, huoneessa kiinteä kaapisto. Seinät maalattu (lasikuitutapetti). Lattia samaa parkettia kuin muuallakin asunnossa.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: lasikuitutapetti, maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiössä häkkivarastot sekä kylmäkellari.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Isännöitsijän yhteystiedot
Kai Johansson p. 040-5456962 kai.johansson@turku.fi
Huolto
Kiinteistöhuolto P. Juhala
Taloyhtiöön kuuluu
Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Hissi, Kellarikomero, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä ei ole pesutupaa.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 10 Autotalleja: 5

Tehdyt remontit
2021 Uusi pääovi. 2021 Julkisivu- ja parvekekorjaukset + uudet parvekelasit. 2020-2021 Julkisivujen ja parvekkeiden korjausta koskeva hankesuunnittelu. 2019 Autotallirakennuksen ovet uusittu + hissin kuntoarvio. 2018-2019 julkisivujen paikkauskorjauksia. 2018 julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, julkisivujen saumaus- ja paikkakorjaus sekä Oviautomatiikka pääoveen. 2016 Ikkunoiden ja asuinhuoneistojen parvekeovien uusiminen. 2015 Autotallien ja rakennuksen puuovien maalaus, yhtiön hallinnassa olevan liikehuoneiston korjauksia. 2014 Julkisivujen ruskeiden sokkeleiden ja autotallin kadunpuoleisen seinän maalaus, pääoven kunnostus. 2012 IV-kanavien puhdistus. 2012 Viemäreiden pesu ja kuvaus. 2010 Yhtiön hallinnassa olevan asunnon peruskorjaus, autotallin katon uusiminen. 2008 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. 2004 Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen. 2001 Katon korjaus. 1999 Lukituksen korjaus. 1996 Ikkunoiden ja siivousparvekkeiden huoltomaalaus. 1998 Julkisivun maalaus.
Tulevat remontit
2023 Vesi-, sähkö- ja viemäriverkon hanke- ja korjaussuunittelu.
2024 Vesi- , sähkö- ja viemäriverkon korjaukset. Sähköautojen latauspisteiden rakentaminen.
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 29.01.2031
Tontin koko
1 282,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Itäinenpitkä 32

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkoja vuokrattavissa yhtiön sisäpihalta sekä yksi autotallipaikka, mikä yhtiön omistuksissa. Paikan haetaan jonotusperiaatteella. Kolme autotallia on erillisinä osakkeina. Kaksi vieraspaikkaa sisäpihalla.
Autotalleista 4 on osakkeina, yksi taloyhtiön omistuksessa (mahdollisuus vuokrata jonotusperiaatteella). 10 sähköpistokepaikkaa pihalla. Vuokrat: Autotalli 50€/kk, sähkötolppapaikka 8€/kk. Autopaikkojen vuokraus jonotuksen mukaan.
Sisäpihalla muutama vierasautopaikka. Talon edessä kadulla pysäköintipaikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Itäinen Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Piia

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.