Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV
Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Omakotitalo | Kokonainen paritalokiinteistö: 4h + keittiö + kph / s + 2wc + kellaritilat x 2

Possilankatu 30, Lintulampi, Tampere

Hinta

185 000 €

Koko

240 m²

Vuosi

1960

Nyt tarjolla huippupaikalta rakennus / paritalo/rakennuspaikka, jossa molemmat paritaloasunnot myynnissä samaan aikaan! Tontilla on tällä hetkellä noin 1960-luvulla rakennettu kiinteistömuotoinen paritalo, jossa asunnot on toistensa peilikuvat kolmessa eri kerroksessa. Sisääntulokerroksessa yhdessä asunnossa on keittiö, makuuhuone ja olohuone. Yläkerrassa on keittokomero ja kaksi huonetta. Molemmissa kerroksissa on erilliset wc:t. Kellaritiloissa on kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna sekä lisäksi reilusti rakentamatonta kellaritilaa. Lisäksi molemmissa asunnoissa autotallit kellarien yhteydessä. Asuntojen välillä on hallinnanjakosopimus. Kooltaan 1468m2 oleva oma tontti on suojaisa ja vehreä. Rakennusoikeutta on 180m2 + 32m2 talousrakennukselle. Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle tai kirveenvarsitontille. Asiaa on käsitelty Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa 8/2023 ja sen mukaan tontin jakamista on mahdollista tutkia asemakaavaprosessissa. Tontin lohkomiseen saadaan lopullinen varmistus kaavaprosessin päätyttyä. Lisäksi Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan on mahdollista harkita kahden asuinrakennuksen rakentamista rakennusoikeuden puitteissa ilman tontin lohkomista. Rakennuksessa on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät. Rakennus on pitkälti alkuperäisessä kunnossa ja vaatii kokonaisvaltaisen remontin sekä se myydään vastuunrajoituslausekkein. Alue on rauhallinen ja lapsiystävällinen, jossa sijaitsee paljon pientaloja. Lähikauppa on kävelymatkan päässä ja isommat kaupat löytyvät Lielahden kauppakeskittymästä. Myös julkinen liikenne toimii hyvin Possilankatua pitkin ja ratikka kulkee myös Lielahdenkadulta valmistuttuaan. Lapsiperheille koulut ja päiväkodit ovat lyhyen matkan päässä. Ulkoilijoille lenkkimaastot löytyvät myös alueelta ja nopeasti pääset Näsijärven rannoille. Tässä on sijainti kohdallaan! Ota yhteyttä ja käydään tutustumassa paikan päällä! Lisätiedot ja esittelypyynnöt: Johannes Karjalainen | LKV, LVV, DI 040-707 6110 johannes@asuntopalvelukarjalainen.com www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen www.asuntopalvelukarjalainen.com www.instagram.com/asuntopalvelukarjalainen_lkv

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20106275
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Kokonainen paritalokiinteistö: 4h + keittiö + kph / s + 2wc + kellaritilat x 2
Asuintilojen pinta-ala
240 m²
Kokonaispinta-ala
240 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän mukaisten rakennustietojen mukaan asuintilojen pinta-ala yhteensä on noin 220m2, jolloin molempien asuntojen asuintilat ovat noin 110m2, johon luetaan yhdessä asunnossa sisääntulokerroksen olohuone, keittiö, makuuhuone, vaatehuone ja wc sekä yläkerran oleskeluhuone, tupakeittiö , wc ja makuuhuone. Lisäksi asuintiloihin molemmissa asunnoissa luetaan kellarikerroksen kylpyhuone ja sauna noin 5m2 ja sisääntulon kuisti noin 5m2. Asuinneliöt yhteensä noin 120m2 asuntoa kohti ja yhteensä noin 240m2 koko talossa. Lisäksi muita tiloja on alakerran kellaritilat ja autotallit, joiden pinta-ala ei tiedossa. Talon pohjan mitat on tonttipiirroksen mukaan 10 x 14 metriä. Tampereen kaupungilta saaduissa rakennuslupapiirustuksissa ei mainita pinta-aloja. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajaa kehoitetaan tarkistusmittauttaa neliöt halutessaan.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1960

Hinta

Myyntihinta

185 000,00 €

Velaton hinta

185 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

880,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Viime vuosina sähkön kulutus on ollut noin 30-34.000kWh, jolloin lämpötilaa on pidetty noin +28 astetta. Tätä aiemmin, kun lämmöt olleet normaalit asuinhuoneen lämmöt, sähkön kulutus on ollut noin 23.000kWh. Sähkönkulutuksen arvio perustuu toiseen asunnoista. Toisen asunnon kulutus ei ole tiedossa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Kohteella on kolme sähköistä panttikirjaa, joissa yhteensä kiinnityksiä 88682€. Rakennuksen kunto on välttävä. Kohde on alkuperäisessä kunnossa ja vaatii kokonaisvaltaisen remontin. Kohde myydään vastuunrajoituslausekkein. Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle tai kirveenvarsitontille. Asiaa on käsitelty Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa 8/2023 ja sen mukaan tontin jakamista on mahdollista tutkia asemakaavaprosessissa. Tontin lohkomiseen saadaan lopullinen varmistus kaavaprosessin päätyttyä. Lisäksi Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan on mahdollista harkita kahden asuinrakennuksen rakentamista rakennusoikeuden puitteissa ilman tontin lohkomista.
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Asuinhuoneistot ovat alkuperäisessä kunnossa. Kohde myydään vastuunrajoituslausekkein.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Asunto 1: Jääkaappi / pakastin, irtopakastin, liesi/uuni ja liesituuletin. Yläkerran tupakeittiössä pieni liesi/uuni ja jääkaappi. Asunto 2: Liesi / uuni sisääntulokerroksen keittiössä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Molemmissa asuinnoissa suihkutila ja puulämmitteinen sauna kellaritilossa.
WC-tilojen kuvaus
Molemmissa asunnoissa 2 erillistä wc:tä. Toinen sisääntulokerroksessa ja toinen yläkerrassa.
Saunan kuvaus
Kylpytilojen yhteydessä puulämmitteiset saunat.
Olohuoneen kuvaus
Molemmissa asunnoissa muovilattiat ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa asunnoissa muovilattiat ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Molemmissa asunnoissa vaatehuone ja yläkerran ullakkotilat. Lisäksi kellarissa runsaasti säilytystilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-268-2537-5
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 468 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin koon puolesta on sen eteläosaan mahdollista tutkia uutta rakennusalaa asuinrakennukselle / kirveenvarsitontille. Tontin kokonaisrakennusoikeuden määrä määritellään kaavaprosessin aikana. Kokoluokan arvellaan olevan noin e=0,2 - 0,3. Asialle on mahdollista pyytää käsittelyä Tampereen kaupungin kaavaharkintakokouksessa ja mikäli hanketta puolletaan, voi kaavamuutoshakemuksen jättää. Lopullinen varmuus tontin lohkomiseen saadaan kaavaprosessin jälkeen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
212 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen kaupungin antaman tiedon mukaan tontin laskennallinen rakennusoikeus on 180m2 (10m x 12m x 1,5). Asemakaavassa ei ole määritetty numeerista rakennusoikeutta. Asemakaavassa lisäksi mainitaan, että niille omakotitonteille, joille ei ole merkitty erillistä talousrakennusta, saa rakentaa enintään 4mx8m (32m2) suuruisen talousrakennuksen asemakaavan edellyttämillä ehdoilla.
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Tampereen kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Molempien asuntojen kellaritiloissa autotallit.
autotalli
Palvelut
Koulut: Alueella koulu kävelymatkan päässä.
Palvelut: Lähikauppa. Isommat kaupat Lielahden kauppakeskittymässä.
Päiväkodit: Alueella useampi päiväkoti.
Liikenneyhteydet
TKL Possilankatua pitkin. Ratikka Lielahdenkatua pitkin valmistuttuaan.
Pihan kuvaus
Etelään suuntautuva nurmipiha.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Lintulampi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karjalainen Johannes

Kiinteistönvälittäjä | LKV, LVV, DI

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Asuntopalvelu Marja Karjalainen Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.