Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo | 2h + k + lasitettu parveke

Merikannontie 5, Töölö, Helsinki

Hinta

896 000 €

Koko

69 m²

Vuosi

2022

Ylen entinen pääkonttori valmistui vuonna 2022 asuinkäyttöön. Yhdestä Suomen hienoimmasta asuinrakennuksesta on nyt myynnissä valoisa asunto, jossa on avarat ja viehättävät näkymät isolle sisäpihalle. Tässä kuuden kerroksen asunnossa sisustus on ylellinen ja kutsuu viihtymään. Luonnollisesti kaikki laadukkaat materiaalit ja koneet ovat uutta ja raikasta. Olohuoneen yhteydessä on saareke ja avokeittiö joka on varustettu Mielen kodinkoneilla. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuone on kokoaan isomman tuntuinen, koska asunnon valtavista ikkunoista suorastaan tulvii valoa sisään huoneistoon. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone ja eteisessäkin runsaasti säilytystilaa. Vesikiertoinen lattialämmitys antaa sisustamiselle uusia mahdollisuuksia ja tuntuu jalan alla kesäisen lämpimältä. Kesän helteitä varten asunnossa on viilennystoiminto. Remonttivapaata asumista arvostavalle harvinainen tilaisuus. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka, johon kulku on sisäkautta. Asukkaiden yhteiskäytössä on kylpylä, jossa sijaitsee höyrysauna, uima-allas, kylmä-allas ja elämyssuihku, joka tuottaa muun muassa erilaisia tuoksuja. Talosta löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali, verstas, autohalli, loungemainen aula ja kabinetti. Pesupaikkoja on niin autolle, lasten kuravaatteille kuin koirille. Yleiset tilat vastaavat laadukkaan hotellin tasoa. Kävelyetäisyys sekä keskustan palveluiden äärelle että merenrantaan luonto- ja lenkkipoluille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20100703
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
69 m²
Kokonaispinta-ala
69 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

486 490,36 €

Velkaosuus

409 509,64 €

Velaton hinta

896 000,00 €

Neliöhinta

12 985,51 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

400,20 € / kk

Pääomavastike

3 084,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

3 484,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikeperuste osake. Vesimaksu on ennakkomaksu, joka tasataan kulutuksen mukaan. Hallituksella valtuutus periä tai olla perimättä kaksi ylimääräistä hoitovastiketta ja tarkistaa pääomavastikkeen tasoa korkokehityksen niin vaatiessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Osakashallinnassa olevien parvekkeiden, parvekelattioiden irtolaudoitusten ja terassien hoidosta ja puhtaanapidosta vastaan osakkeenomistaja. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevissa tiloissa kuten esimerkiksi parvekkeilla/terasseilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun, rakenteisiin, väreihin tai muihin vastaaviin seikkoihin. Yhtiön hallitus hyväksyy parvekkeilla sallittujen verhojen ja kaihtimien mallit ja värit sekä antaa niistä ja niiden asennuksesta tarvittavat ohjeet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Avokeittiö, saareke, Saari kaapistot, Franke allas, Miele liesituuletin, Miele keittotaso, Miele jääkappipakastin, Miele kalusteuuni ja mikro, Miele astianpesukone.
Lattiamateriaalit: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiamateriaali: laatta
Miele kuivaava pesukone, Saari kappistot, pyyhekuivan, suihku
WC-tilojen kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
valoisa olohuone, jossa on paljon ikkunapintaa ja käynti lasitetulle parvekkeelle. Timberwise parketti.
Lattiamateriaalit: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi, elastomeeri, huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Pääovi Oy Tehtaankatu 10 00140 Helsinki Isännöitsijä Annika Helala
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: SPA-osasto, kuntosali, kerhohuone, verstas, kellarikomerot, ulkovälinevarastosaunat, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, aulatilat.
Kameravalvonta: Yhtiön autohallissa ja sisääntuloaulassa on tallentava kameravalvonta. Yhtiön
kameravalvonnan tarkoituksena on ennalta estää ja selvittää varasto-, auto- ja asuntomurtoja.
Suodattimien vaihto ja LTO-koneiden huolto: Huoneistokohtaisten LTO-koneiden huolto ja suodattimien vaihto suoritetaan yhtiön toimesta vähintään kaksi kertaa vuodessa.
Parvekelasien ulkopintojen pesu: Taloyhtiön kaikkien parvekkeiden ja terassien parvekelasitusten pesu ulkopinnoilta on yhtiön vastuulla ja suoritetaan vähintään kerran vuodessa ammattilaisten toimesta.
Jos huoneisto vuokrataan, huoneiston osakkeenomistajan on
ilmoitettava yhtiön isännöitsijälle vuokralaisen nimi ja yhteystiedot. Yhtiön huoneistojen lyhytaikainen vuokraaminen (alle 3 kuukauden vuokrasuhteet) on kielletty.
Tulevat remontit
Parvekkeiden katon kuntotutkimus, rakennuttajan toimesta.
Parvekkeiden katon korjaus.
Saunojen lauteiden ja panelointien uusiminen.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
9 063 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, www.hel.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Töölön Kesäkatu, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
mahdollista ostaa autohallipaikka samasta talosta. Kysy lisää välittäjältä
Osakepaikkojen lisäksi pysäköintihallissa on kolme yhtiön omistamaa autopaikkaa, jotka on tarkoitettu yhteiskäyttöautoille. Sähköauton latauslaitteita on 103:ssa autopaikassa. Taloyhtiön asukkaille on käytössä yhteisauto. Autohallissa autonpesupaikka. Autopaikoissa lunastuslauseke.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Töölö, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kittilä Juha

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies, RAKI, Partner

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Bo LKV Helsinki, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.