Kerrostalo | 4-5 h, avokeittiö, sauna, pesuhuone / wc, kph / wc, khh + terassiparveke, 2 ranskalaista parveketta.

Golfkuja 7, Pickala, Siuntio

Hinta

420 000 €

Koko

121,5 m²

Vuosi

1988

Pickala Golfin ytimessä asustaa tämä upea huoneisto, joka hurmaa täysin sekä ulkoa että sisältä. Todellinen rauhan tyyssija toivottaa tulijan näyttävästi tervetulleeksi: oven avatessa vastassa odottaa kaunis avokeittiö kivitasoineen ja saarekkeineen, huoneen toisella puolella ikkunoista avautuu näkymä suoraan golfkentän viheriöille. Unelman täydentää toiminnallinen pohjaratkaisu ja huolella mietityt toiminnot. Eteisessä ja olohuoneessa on reilusti säilytystilaa, eteisessä myös penkki laatikostojen päällä. Valkoisen hohtavassa avokeittiössä on integroidut kodinkoneet ja runsaasti laatikostoja. Saarekkeen ympärille mahdutaan koko perheen kesken laittamaan yhdessä ruokaa; sen äärelle sopivat myös rennot aamupalahetket ja juhlien yltäkylläiset tarjoilut. Ruokailutilaan mahtuu mainiosti suurikin ruokapöytä. Olohuoneen jatkeena on televisio-/oleskeluhuone. Avonaisen tilan kruunaa pitkä ikkunarivistö vehreine maisemineen länteen golfkentälle. Tilasta on käynti suurelle parvekkeelle, jonka lasikaiteet päästävät näkymät upeasti esille. Kaunis asunto pitää sisällään kolme makuuhuonetta, joista kaikista löytyy kaapisto. Huoneistossa on myös kaksi ranskalaista parveketta lattiasta kattoon asti yltävine ruutuikkunoineen. Pesuhuoneita on kaksi: toisessa on ripauksen luksusta tuova kylpyamme, toisen yhteydessä tunnelmallinen sauna. Modernien pesuhuoneiden ilme on muun asunnon tavoin vaalea ja rauhallinen. Pyykkihuollolle on varattu erillinen huone. Haluatko nauttia golfista, luonnosta ja klubihengestä kiireettömästi golfkeskuksen ytimessä? Nyt sinulla siihen on tilaisuus. Pickala on Suomen ja Pohjoismaiden suurin golfkeskus, joka kasvaa entisestään uuden ROCK projektin myötä. Jo nyt Pickalassa on peräti kolme täysimittaista 18-reiän golfkenttää, lisäksi lyhyt 6-reiän Par-3 kenttä sekä loistavat harjoittelumahdollisuudet. Pickalassa toimii aktiivinen tennis- ja padelseura, joka tarjoaa käyttöösi kuusi tennis- ja kaksi padelkenttää. Alueelta löytyy myös upeat mahdollisuudet uinnin, kalastuksen, veneilyn, sienestyksen, marjastuksen ja ulkoilun harrastajille. Talvella alueella myös hiihtoladut ja mahdollisuus avantouintiin. Kirkkonummen mittavat palvelut saavutat 15 minuutissa, eikä Espoon palvelujenkaan saatavuus ole kuin 30 minuutin ajomatkan päässä. Helsinkiin ajat noin 45 minuutissa. Kutsun sinut paikan päälle ihastumaan. Esittelyt ja yhteydenotot Sirpa Ylitalo 0400 506 976 tai sirpa.ylitalo@primehouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20087206
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h, avokeittiö, sauna, pesuhuone / wc, kph / wc, khh + terassiparveke, 2 ranskalaista parveketta.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121,5 m²
Kokonaispinta-ala
121,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

411 612,28 €

Velkaosuus

8 387,72 €

Velaton hinta

420 000,00 €

Neliöhinta

3 456,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

716,85 € / kk

Pääomavastike

85,05 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

838,35 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

36,45 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Taloussähkön laskuttaa taloyhtiö huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tilava eteinen, jossa kiinteät ja peililiukuovikaapistot.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
antenni
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Betoni ja kivi
Keittiön kuvaus
Valkoiset, korkeakiiltoiset kaapistot, kivitasot, saareke. Integroidut jääkaappi, pakastinkaappi ja astianpesukone, mikroaaltouuni. Induktioliesitaso, erillisuuni. Lattia valkopesattua tammilankkuparkettia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kph:ssa suihku, amme, peilikaappi, pesuallas, allaslaatikosto, wc-istuin. Seinät ja lattia laatoitettu, mukavuuslattialämmitys. Saunan yhteydessä pesuhuone, jossa wc-istuin, pesuallas, allaslaatikosto, kaksi sadesuihkua. Seinät ja lattia laatoitettu, mukavuuslattialämmitys.
Saunan kuvaus
Lauteet ja seinät petsattu mustiksi, Harvia pilarikiuas sähköllä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pk-liitäntä, pesuallas, kaapistot. Lattia laatta.
Olohuoneen kuvaus
Upean avarasta olohuoneesta käynti terassille sekä tv-huoneeseen, jonka yhteydessä ranskalainen parveke. Koko ulkoseinän mittaiset kiinteät kaapistot. Lattia valkopetsattua tammilankkuparkettia, seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Masterbedroomin yhteydessä ranskalainen parveke, peililiukuovikaapisto. Lisäksi kaksi makuuhuonetta, joissa vaatekaapit. Ranskalainen parveke myös tv/mh.ssa. Lattia valkopetsattua tammilankkuparkettia, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, tiilikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Johannes Mauno Turvalaaksonkaari 2, 01740 Vantaa 020 748 8384
Huolto
Pickalan Talkkari
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtainen sähkönmittaus, erillislaskutus.
Hallitukselle annettiin valtuudet periä 2 kk:n ylimääräinen hoitovastike mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii.
Tehdyt remontit
2007: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö. 2008: Patteritermostaattien uusiminen. Ranskalaisten parvekekaiteiden hiekkapuhallus ja maalaus. 2009: Taloautomaatiojärjestelmän uusiminen. 2011: Päätyterasssin vesieristyksen uusiminen. 2012: Kattolyhteiden pyöreiden ikkunoiden uusiminen. 2012: Maalämpöön siirtyminen. 2012: Bauer vedenkäsittelylaite. 2012: Toimiston edustan pinta- ja kattovesien ohjauksen parantaminen. 2013: Bauer veden käsittelylaite patteriverkostoon. 2013: Elementtien saumaus, huoltomaalausta. 2013: Savunpoistoluukun uusiminen. 2014: Jäteaitauksen rakentaminen. 2013: Kattolyhteiden reunapeltien tarkastus/korjaus. 2013: Kiinteistöautomaatioauditointi ja selvitystyö. 2015: Käyttöveden linjasäätöjen uusiminen. 2016: Taloautomaation kehittäminen Smiler. 2017: Lukituksen uusiminen, Abloy Sento. 2017: Ikkunoiden ja ovien kuntotarkastus. 2017: Huoneiston 401 ikkunaseinän korjaus. 2018: Wc-istuimien 36 kpl sekä hanojen 18 kpl uusiminen. 2018: Tiilikaton pesu ja suoja-aine. 2018: Maalämpöpumppuhuoneen viilennys. 2019: Maalämpöhuoneen ääniongelman korjaus. 2021: Ikkunoiden uusiminen. 2021: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2022: Hissin korjaus. 2022: Elementtisaumojen tarkastus/vaihto. 2023: IV-koneiden uusiminen. 2023: Jätekatoksen rakentaminen.
Tulevat remontit
2023: Parvekkeiden ja päädyn sisäänkäynnin kuntotutkimus. Käytävän lattiapintojen uusiminen ja sisäänkäynnin siistiminen. Postilaatikkojen uusiminen. 2024: Saunaosaston saneeraus ja pesutuvan päivitys. 2025: Salaojien kunnostus. Perusmuurin patolevyn asennus puuttuville osille. 2029: Salaojajärjestelmän huuhtelu.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
7 700 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Golfkartano, Siuntio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kirkkonummen ja Siuntion koulut ja päiväkodit.
Palvelut: Kirkkonummen ja Siuntion palvelut, Pickalan ABC, Pickala Golf, tennis, padel, venesatama, uimaranta, Kopparnäs-Störsvik virkistysalue.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Pickala, Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylitalo Sirpa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi

Prime House Oy LKV

Prime House Oy LKV
Prime House Oy LKV

Suomalaistentie 7,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.