Nord LKV Oy

Kerrostalo | 4 h + k + kph + vh + et

Rakuunantie 11, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

495 000 €

Koko

87 m²

Vuosi

1959

Ylimmän kerroksen 4/4 (hissi) läpitalon huoneisto, jossa koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Olohuone, joka on poikkeuksellisen suuri ja tilava jo yksistään, mutta nykyratkaisun mukaan siihen on liitetty vielä yksi (1) huone, joka on toiminut edellisen asukkaan toimesta kirjastohuoneena. Neliöt ja tilankäyttö mahdollistavat myös sen, että olohuoneeseen on ollut mahdollista sijoittaa juhlavampi ruokailupöytä suuremmille ryhmille. Olohuoneesta käynti huoneiston parvekkeelle, joka aukeaa mukavasti länteen. Makuuhuoneita, jotka ovat tilavia huoneistossa on tällä hetkellä kaksi (2), mutta helposti ja joustavasti toteutettavissa myös kolme (3) tarpeen niin vaatiessa. Mikäli vuorostasi tarvitset etätyöskentelyä varten erillisen työhuoneen, niin pohjaratkaisu antaa siihen useamman vaihtoehdon, josta voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan. Keittiö vuorostaan noudattaa alkuperäistä asettelua siten, että toiminnot jakautuvat kolmelle seinustalle. Suuresta ikkunasta pääsee mukavasti luonnonvaloa sisälle tarjoten samalla miellyttävän maisema näkymän. Taloyhtiössä on tehty linjasaneeraus 2013–2014 (putkistot, märkätilat, sähkö- ja tietojärjestelmät), jolloin mm. kylpyhuone on saneerattu. Loistavat merelliset ulkoilu- ja lenkkimaastot alkavat heti ulko-ovelta. Julkiset liikenneyhteydet löytyvät läheltä, käytettävissäsi ovat bussi ja raitiovaunu. Lisäksi sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet. Tiedustelut ja esittelyt Harri Vättö 0500 442 696 tai harri@nordlkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20032065
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h + k + kph + vh + et
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87 m²
Kokonaispinta-ala
87 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

483 614,09 €

Velkaosuus

11 385,91 €

Velaton hinta

495 000,00 €

Neliöhinta

5 689,66 €/m²

Vastike

Hoitovastike

478,50 € / kk

Pääomavastike

147,90 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

626,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

20,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike sisältää kaapeli-TV:n ja tietoliikenneyhteyden 10M. Autotallit isot (4 kpl) 125,50 €/kk, Autotallit pienet (15 kpl) 73,00 €/kk, Autotallit keski (AT 13,14) 2 kpl 102,00 €/kk, Autopaikat sähköpistokkeella (12 kpl) 25,00 €/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Erillinen ja käytännöllinen mukavan kokoinen vaatehuone, jossa hyvin säilytystilaa esim. kausivaatteille tms. Lisäksi eteisessä on peiliovien takana vaatenaulakko arkkikäyttöä varten.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Isännöitsijän ilmoituksen mukaan taloyhtiössä ei ole tehty yleistä asbestikartoitusta, mutta suoritettujen remonttien yhteydessä niitä on kartoitettu määräysten mukaisesti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö noudattaa alkuperäistä asettelua siten, että toiminnot jakautuvat kolmelle seinustalle. Suuresta ikkunasta pääsee mukavasti luonnonvalo sisälle tarjoten samalla miellyttävän maisema näkymän. Varustus: jääkaappipakastin, kaapistot, liesi, liesituuletin (kodinkoneiden toimintakunto ei tiedossa). Seinät on maalattu ja lattiassa muovimatto.
Kylpyhuoneen kuvaus
Taloyhtiössä on tehty linjasaneeraus 2013-2014, jolloin myös huoneiston kylpyhuonetila on uusittu. Varustus: suihku, suihkuseinä taiteovilla, peilikaappi valoilla, vesikiertoinen rättipatteri, bidee, wc-istuin, allaskaapisto, pesukoneliitäntä ja sähköinen mukavuuslattialämmitys. Seinissä kaakeli ja lattiassa laatta.
Olohuoneen kuvaus
Erittäin suuri ja tilava olohuone, jossa aikaisemmin sijainnut myös ruokailutila isommalle ryhmälle. Olohuoneesta käynti isolle huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, joka aukeaa länteen. Nykyisin myös viereinen huone on yhdistetty olohuoneeseen (toiminut kirjastohuoneena), joten siitä on tullut vieläkin suurempi. Tämä huone on mahdollista muuttaa myös makuuhuoneeksi, jos tarve niin edellyttää. Lattiassa parketti ja seinissä tapetti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tässä huoneistossa on tällä hetkellä kaksi (2) makuuhuonetta, mutta hyvin helposti ja joustavasti on toteutettavissa myös kolme (3) makuuhuonetta tarpeen niin vaatiessa. Lattiassa parketti ja seinät maalattu/tapetti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Freddis Oy Isännöitsijä Christoffer Packalen Munkkiniemen puistotie 17 00330 Helsinki Puhelin: 010 271 8060 Sähköposti: freddis@freddis.fi
Huolto
Kotikatu Munkkiniemi Ruosilantie 14 C 00390 Helsinki Puh: 010 270 8550 Sähköposti: munkkiniemi@kotikatu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Talossa Rakuunantie 9: Autotallitilat 12 autoa varten pinta-alaltaan 243 m2 sekä väestönsuoja pinta-alaltaan 68 m2. Talossa Rakuunantie 11: Autotallitilat 15 autoa varten pinta-alaltaan 247 m2, lämmönjakohuone pinta-alaltaan 32 m2.
Kuntotutkimukset: Insinööritoimisto Conditio Oy peruskuntoarvio raportti päivätty 13.3.2019.
Kuntotutkimus tehty: 2019
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 12

Tehdyt remontit
1993 Pihan asfaltoinit / 2002 Parvekkeiden peruskorjaus / 2004 Kaukolämpökeskuksen uusinta / 2005 Räystäslämmityksen asentaminen kadun puolelle sekä jäteasema / 2006 Pohjoispäädyn asfaltointi / 2007 Jätevesikaivon rakentaminen pohjaviemäriin taloon 9 / 2008 Ikkunoiden huoltomaalaus / 2010 Ullakkoikkunoiden huolto / 2011 9 A-B portaan kosteusvaurioiden korjaukset ja syöksytorven korjaukset / 2012 Julkisivun ja eristetilan saneeraustyöt / 2013 Räystäslämmityksen ja ohjauskeskuksen uusinta, lukkojärjestelmän uusiminen (Abloy Sento), salaojaputkiston rakentaminen rakennuksen itäsivulle, ilmanvaihdon nuohous, linjasaneeraus (putkistot, märkätilat, sähkö- ja tietojärjestelmät) / 2014 Ikkunoiden kunnostusta / 2017 Viheralueiden kunnostusta / 2018 Viheralueiden kunnostusta, hissien peruskorjaus, kattohuolto / 2019 Teräskaiteiden, nurmikon ja pihan kunnostus, salaojien huuhtelu ja kuvaus / 2020 Pyöräkellarin kosteusvahinko, jäteaseman alustan asfaltointi / 2021 Ikkunoiden ja parvekeovien sekä -taustaseinän uusiminen, julkisivun impregnointi (tiiliseinä), patteriverkoston perussäätö / 2022 Porrashuoneikkunoiden huoltomaalaus, pihapuiden hoitoleikkaus / 2023 IV-hormien nuohous
Tulevat remontit
2024 Katon uusimissuunnittelu, 2025 katon uusiminen, 2025 asuntojen palovaroittimien tarkastus/asennus, 2025 sähköautojen latausasemien selvittäminen ja mahdollinen rakentaminen sekä asfaltoinnin uusiminen (2025-2026), 2026 autotallien ja ulko-ovien huoltokäsittely, 2027 kaukolämpökeskuksen uusiminen
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
5 104 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
www.hel.fi
Puh. (09) 310 1691

Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rakuunantie 9-11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella
Palvelut: Munkkivuoren ostari, jossa hyvät palvelut, kaupat, kahvilat, ravintolat yms. helposti saavutettavissa kävellen. Lisätietoa https://www.munkkivuori.com/
Päiväkodit: Alueella
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet omalla autolla eri suuntiin sekä julkisen liikenteen puolella palvelevat bussi ja raitiovaunu.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiössä on paritallipaikkoja 20 kpl, talli-/hallipaikkoja 6 kpl sekä lisäksi pihalla sähköpistokepaikkoja 12 kpl. Kaikki autopaikat ovat yhtiön omistuksessa ja niitä vuokrataan jonotusperiaatteella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vättö Harri

Partner

Nord LKV Oy

Nord LKV Oy
Nord LKV Oy

Bulevardi 13,
00120 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.