Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV
Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Omakotitontti

Kylmäojantie 18, Ruoke, Jyväskylä

Hinta

27 000 €

Koko

2 100

Oletko suunnitellut rakentavasi Ruokkeelle, mutta tontti puuttuu? Nyt olisi tarjolla rauhalliselta alueelta iso loivan rinteen tontti, joka rajoittuu pieneen puroon. Tontilla sijaitsee 1950-luvun omakotitalo ja talousrakennus, jotka molemmat ovat purkukuntoisia. Purkukustannukset on huomioitu hinnassa ja ne jäävät ostajalle. Tontti sijaitsee suunnittelutarvealueella ja vaatii suunnittelutarveratkaisun, jotta alueelle voi rakentaa. Ota yhteyttä, niin mennään katsomaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20026725
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

27 000,00 €

Velaton hinta

27 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

157,73 € / vuosi

Vesihuollon kuvaus
Ei vesijohtoa.
Viemäri
Ei viemäriä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-411-4-144
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 100 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Loivaa rinnettä oleva tontti, joka rajoittuu tontin läpi kulkevaan puroon. Tontilla pieni rintamamiestalo ja talousrakennus, jotka molemmat purkukuntoisia.
Tontin nimi
Purola
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Rakennuspaikalle rakentamista rajoittaa ja suunnittelussa tulee ottaa huomioon rakennuspaikan poikki kulkevat ALVA:n vesi- ja viemärijohdot suojaetäisyyksineen. Tarkemmat tiedot johtojen sijainnista välittäjältä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontti sijaitsee suunnittelutarvealueella ja vaatii suunnittelutarveratkaisun, jotta alueelle voi rakentaa. Kylmäojantien Kestävän liikkumisen taajaman kaavamääräys kaupungin yleiskaavassa on: Tiivistyvä, toiminnoiltaan monipuolinen taajamarakenteen osa, jossa maankäytön muutosten ja tehostamisen tulee perustua asemakaavoitukseen. Asemakaavoituksessa tulee noudattaa yleiskaavakarttojen 2-6 merkintöjä ja määräyksiä. Suunnittelussa tulee ottaa huomioon lähivirkistyksen tarpeet sekä paikallisten viheryhteyksien jatkuminen. Suunnittelussa tulee kiinnittää erityistä huomiota myös joukkoliikenteen, jalankulun ja pyöräilyn olosuhteisiin. Uusien rakennuspaikkojen muodostaminen vaatii pohjakseen asemakaavan. Ennen asemakaavoitusta alueella voidaan sallia ympäristön ominaispiirteisiin soveltuva, myöhempää kaavoitusta haittaamaton, olemassa olevien rakennuspaikkojen korjaus- ja täydennysrakentaminen.
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
talousrakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Ruoke, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylämäki Jenni

SKVL Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLat

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.