Keski-Suomen Kiinteistönvälitys
Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Mökki tai huvila | Tupa + k + 2 mh + th + kph + s + et + tk + parvitilat + wc

Syrjänalasentie 136, Sinervänmäki, Multia

Hinta

215 000 €

Koko

120 / 165 m²

Vuosi

2005

Tarjolla omaa rauhaa ja tilaa rantakiinteistöllä ympärivuotisesti. Nyt myynnissä ainutlaatuinen hirsihuvilakokonaisuus Multian Syrjänalasen rannalta. Iso 8470 m2:n kiinteistö sijaitsee päättyvän tien viimeisenä. Ympärillä puhtaat lenkki- ja marjamaastot. Omaa ilta-aurinkoon avautuvaa rantaviivaa n. 84 metriä. Puolitoistakerroksinen päärakennus on valmistumisestaan asti (v. 2006) ollut vapaa-ajan käytössä, vaikka kohde on rekisteröity omakotitaloksi. Rakennuksen vanhat hirret (1890) on siirretty kiinteistölle vuonna 2005. Talo lämpenee kahdella varaavalla takalla, sähköpattereilla ja ilmalämpöpumpulla. Talossa on uusittu tupakeittiö, kookas olohuone, kaksi makuuhuonetta, kookkaat parvitilat, kylpyhuone, sauna, kompostoiva wc, takkahuone, eteinen ja tuulikaappi. Huonepintojen puupinnat on pääosin maalatut. Järvelle päin katettu sisääntuloterassi ja yläkerrassa parveke. Rannassa on hirsinen saunarakennus, jossa on myös pukuhuone, takkatupa ja pieni nukkumaparvi sekä avoterassi järvelle päin. Porakaivo. Kiinteistöllä valokuitu. Päärakennuksen ja saunarakennuksen puolivälissä on kookas 34,5 m2:n terassi, josta puolet on valokatettua. Terassille on muurattu v. 2019 pizzauuni. Kiinteistöllä on lisäksi rakoliiteri ja kaksiosainen varastoaitta ja kompostoiva puucee. Siisti ja laadukas huvilakokonaisuus puhtaan järven rannalta vain 9 km:n etäisyydellä Multian keskustasta. Tervetuloa tutustumaan. Sovi oma esittelyaika puh. 044 517 0863 tai elina.maki@ksk.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20024675
Sijainti
  • Multia Sinervänmäki
  • Syrjänalasentie 136, 42600 Multia
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa + k + 2 mh + th + kph + s + et + tk + parvitilat + wc
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Tupa 25 m2, keittiö 12 m2, mh 11 m2, takkahuone 12 m2, psh 8,5 m2, sauna 3 m2, wc 3 m2, eteinen 6 m2, parvi 18,5 m2, yläkerran mh 25 m2, kuisti 13 m2, parveke 13 m2, parvitilat 15 m2
Asuinkerrosten määrä
1.5 (puolitoistakerroksinen)
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

215 000,00 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

681,85 € / vuosi

Tiemaksu

80,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

- Sähköä kulunut n. 10000 kWh vuodessa, kun päärakennus on pidetty lämpimänä ympäri vuoden. Talvella lämminvesivaraaja pois käytöstä. - Jätemaksu 20 euroa vuodessa. Jäteastia naapurin kanssa yhteinen (lajitellaan ja kierrätetään). - Tienhoitomaksu vuodessa 80,00 euroa on sisältänyt hoidon lisäksi jonkin verran talviaurausta. Tietä ei pidetä jatkuvasti talvella auki. Ei tiehoitokuntaa. - Valokuituliittymän (netin) maksu n. 35 euroa/kk. Kaupanteossa ostaja maksaa kaupanvahvistjan palkkion 128 euroa, lainhuutomaksun 161 euroa ja varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
1) Tuulikaappi sisääntulossa 2) Eteinen, maalatut puupinnat 3) Takkahuone, puupinnat maalattu valkoiseksi. Varaava takka 4) Puupintaiset, maalatutu parvitilat yläkerrassa. 5) Yläkerrassa parveke. Parvekkeelle vanha ovi.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
- Palju. Laavu. Lauta-/ puutavaraa. Huussikompostori. - Mahdollisuus ostaa mökillä olevia kalusteita.
Kauppaan ei kuulu: Viinikaappi. Biojätekompostori.
Tehdyt remontit
Ullakkovarasto 25 m2 tehty makuuhuoneeksi v. 2018
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Jos päärakennusta halutaan käyttää asuinrakennuksena, tulee vanhat ikkunat kunnostaa tai uusia.
Energialuokka
  • Rakennus ollut vain vapaa-ajan asuntona.
Asbestikartoitus
  • Rakennuksessa ei ole asbestia
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
Päärakennuksessa kaksi varaavaa takkaa.
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Lisätietoja: Vesi johdettu päärakennukselle. Rantasaunalle kantovesi/ kesävesi järvestä.
Viemäri
Viemäröinti vain harmaille vesille (2 betonista saostuskaivoa) Mikäli kiinteistölle lisätään vesivessa tarvitaan umpisäiliö.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi, Käsinveistetty höylähirsi n. 135 mm, välissä pellavarive.
Rakennusmateriaali: Runko on liukukoolauksella 50 x 50 mm + puhallettu selluvillaeristys (50 - 75 mm), ilmansulkupaperi ja panelointi. Perustus on tehty teräbetonisten pilarianturoiden päälle. Alapohja hyvin tuulettuva.
Keittiön kuvaus
Keittiön kaapistot uusittu v. 2018. Seinät ja lattia maalattu. Ruokailutila.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku
Tilava kylpyhuone. Ikkunat kahteen suuntaan. Lattiassa laatta, seinissä ja katossa paneelit. Suihkuverho. Patterilämmitys. Lämminvesivaraaja 290 litraa. Lattiassa vedeneristys. Kylpyhuoneessa tilaa pyykinhuoltoon.
WC-tilojen kuvaus
1) Päärakennuksessa kompostoiva wc. Säiliö talon alla. Allaskaapisto, peili ja hylly. Sähköpatteri. Puupinnat maalattu. Jos rakennukseen tehdään vesivessa, niin kiinteistölle tulee asennuttaa umpisäiliö. 2) Erillinen ulkovessa, jossa kompostoiva istuin.
Saunan kuvaus
1) Päärakennuksessa sähkösauna. Lattiassa laatta, seinät ja katto puupaneelia. 2) Rantasaunassa puukiuas ja vesipata. Laattalattia, seinät ja katto puupaneelia. Saunan lisäksi pukuhuone ja saunatupa sekä nukkumaparvi. Rantasauna sähköistetty.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Hirsiseinät, lattia ja katto maalattu valkoiseksi. Tilava. Ikkunat kolmeen suuntaan. Varaava vuolukivinen takka.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa yksi erillinen makuuhuone (11 m2) ja yläkerrassa toinen (25 m2). Alakerran mh:n puupinnat maalattu valkoisiksi. Yläkerran makuuhuoneen lattiassa laminaatit. Seinä- ja kattopinnat maalattua paneelia. Makuuhuoneissa sähköpatterit.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, puu
Säilytystilojen kuvaus
V. 2019 rakennettu kaksiosainen ulkovarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Musta profiilipelti, alla kondensiosuojattu aluskate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
495-405-2-51
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
8 470 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Päättyvän tien viimeinen tontti. Omarantainen Syrjänalasen järveen rajautuva. Mäntypuustoinen tontti, josta mahdollisuus saada takka- ja saunapuut omaan käyttöön. Jyrkkä rinnetontti. Rantasaunalle, grillikatokselle ja laiturille puuportaat.
Rakennusoikeuden pinta-ala
450 m²
Tontin nimi
Katajarinne
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeudesta käytetty n. 195 k-m2, josta päärakennukselle 109 k-m2, saunalle 27,5 k-m2, rakoliiterille 10,5 k-m2, varastolle 12,3 k-m2, grilli- ja avokatokselle 35 k-m2. Rakennusoikeutta jäljellä n. 250 k-m2. Rakennusten määrä täynnä.
Kaavoitustiedot
Rakennuspaikalla kaikkien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa vakituisen asunnon rakennuspaikalla olla enintään 450 k-m2 ja vapaa-ajan asunnon rakennuspaikalla 250 k-m2. Myytävä kohde on rekisteröity päärakennuksen osalta vakituiseksi asunnoksi ja rantasauna on rekisteröity osavuotiseen käyttöön. Kaavan mukaan ranta-alueella olevalle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden korkeintaa kaksikerroksisen ja kaksiasuntoisen asuinrakennuksen ja siihen liittyviä talousrakennuksia, joista yksi saa olla vierasmaja, jonka kerrosala saa olla 50 % päärakennuksen kerrosalasta, mutta kuitenkin enintään 60 k-m2. Ranta-alueella 15 m:n etäisyydellä saa olla korkeintaan 2 saunaa, joiden yhteenlaskettu kerrosala saa olla 40 k-m2, yhden saunan koko voi olla enintään 25 k-m2. Lisäksi rakennuspaikalla saa olla yksi enintään 10 k-m2:n puuliiteri ja yksi oleskeluun liittyvä rakennelma (=grillikatos), jonka tulee sijoittua yhtä kauaksi rannasta, kuin sen pinta-ala on neliömetreissä. Rakennusten enimmäismäärä on viisi.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
1) Rantasaunarakennus 27,5 m2, höylähirsirakenteinen (135 mm): sauna, pukuhuone, takkatupa, parvi ja katettu terassi järvelle päin. Rakennuksen sisätilat on maalattu v. 2018. Rantasauna sähköistetty. 2) Valokatteellinen kesäterassi, jossa muurattu pizzauuni, grillaus- ja ruokailutila n. 17,5 m2 ja avoterassi n. 17,5 m2. 3) Rakoliiteri n. 10,5 m2 4) Varastorakennus 12,3 m2. Kevytrakenteinen. Betoniharkkojen päälle rakennettu. Puulattia. Palahuopakatto. Ei sähköä. 5) Puucee
saunarakennus, puuliiteri
Palvelut
Koulut: Multian koulut 9 km.
Palvelut: Multian keskustan palvelut n. 9 km. Keuruun kaupungin palvelut n. 29 km.
Petäjävesi 27,5 km. Jyväskylä 63 km. Tampere 141 km ja Seinäjoki 141 km.
Päiväkodit: Multia n. 9 km
Liikenneyhteydet
Oma auto. Rautatieasema Keuruulla n. 29 km.
Pihan kuvaus
Luonnontilainen
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Luonnonhiekkainen ranta. Laiturin päässä syvyys n. 1,5 m. Oikeus vesialueisiin.
  • Syrjänalanen. Järven pinta-ala 21.65 ha, suurin syvyys 12 m, tilavuus 887,2 m3 ja rantaviivan pituus 2,4 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Multia

Asuinalueena Multia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäki Elina

LKV, LVV, SKVL-laatuauktorisoitu,Julkinen kaupanvahvistaja, Tradenomi (amk)

Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Keski-Suomen Kiinteistönvälitys

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.