Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto
Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Vapaa-ajan tontti

Aurinkorannantie, Ylisotkamo, Sotkamo

Hinta

25 000 €

Koko

2 050

Myynnissä Sotkamon Aurinkorannasta määräaloja vapaa-ajan asunnon rakennuspaikoiksi Pienen Sotkamojärven rannalta. Mahdollisuus myös yhdistää määräaloja toisiinsa isommaksi kokonaisuudeksi. Alueella on valmiina ranta-asemakaava. Perille on myös valmis tie sekä mahdollisuus liittyä yksityiseen vesi- ja viemäriverkostoon. Rannanpuoleiset määräalat (3 kappaletta) myydään hintaan alkaen 36.000 euroa / kappale ja metsän puoleiset määräalat (5 kappaletta) hintaan 25.000 euroa / kappale. Määräaloja on Aurinkorannantien molemmilla puolilla. Sotkamon keskustaan on matkaa n. 4 kilometriä ja Katinkultaan n. 12,5 km.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20005660
Sijainti
  • Sotkamo Ylisotkamo
  • Aurinkorannantie, 88600 Sotkamo
Kohteen selite
Vapaa-ajan tontteja
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

25 000,00 €

Velaton hinta

25 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajan maksut: varainsiirtovero 3 %, lohkominen ja lainhuudatus

Vesihuollon kuvaus
Vesi- ja viemäriverkosto maksu 12.000 euroa - verkosto alueella valmiina. Alueella on sähköverkko, kunkin määräalan ostaja huolehtii tontin lohkomisesta ja sähköliittymästä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
765-408-1-750
Tontin pinta-ala
2 050 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myynnissä olevat määräalat: Rannan puolella määräala nro 1. pinta-ala n. 2350 m2, nro 2. pinta-ala n. 2560 m2, nro 3. pinta-ala n. 2900 m2. Metsän puolella myynnissä olevat määräalat: nro 4. pinta-ala n. 2050 m2, nro 5. pinta-ala n. 1680 m2, nro 6. pinta-ala n. 1628 m2, nro 7. pinta-ala n. 1680 m2 ja nro 8. pinta-ala n. 1760 m2. Rannanpuoleiset määräalat 36.000 €/kpl ja metsänpuoleiset 25.000 €/kpl. Määräaloja on mahdollista yhdistellä myös isommiksi kokonaisuuksiksi.
Tontin nimi
Sopala
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Aurinkorannan ranta-asemakaava. RA Loma-asuntojen korttelialue. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään 1 ? -kerroksisen ja enintään 100 k-m2 suuruisen loma-asunnon ja sekä yksikerroksisia talousrakennuksia. Rakennuspaikan yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 140 k-m2. Ranta on kaavoitettu lähivirkistysalueeksi. Alue on tarkoitettu rakennuskortteleiden yhteiseen käyttöön. Alueella saa sijaita yhdyskuntateknisiä laitteita ja rakennelmia.
Kaavoitustiedot
Sotkamon kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Ei rakennuksia
Palvelut
Palvelut: Sotkamon keskustan monipuolisiin palveluihin (mm. ruokakaupat, terveysasema, kirjasto ja posti) n. 4 kilometriä, Vuokatin urheiluopistolle n. 10 km ja Katinkultaan n. 12,5 km.
Liikenneyhteydet
Bussiyhteys Ristijärventieltä
Ajo-ohjeet
Aja Sotkamon kirkolta Ristijärventietä pitkin n. 2,5 km, käänny oikealle Selliinantietä 0,3 km ja käänny heti oikealle Aurinkorannantielle, jota ajetaan n. 0,8 km. Tontteja/määräaloja on tien molemmilla puolilla. Etäisyys Sotkamon kirkolta n. 3,7 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sotkamo

Asuinalueena Sotkamo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Korhonen Kari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, kaupanvahvistaja, KLT, AIT

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Korhonen Oy Tili- ja Kiinteistötoimisto

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.