Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Kerrostalo | 2h + k + kph + lasitettu parveke

Vähäntuvantie 3, Konala, Helsinki

Hinta

104 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1972

Läpitalon tilava 2. kerroksen kaksio, jossa on reilun kokoiset huoneet sekä isot ikkunat, joista tulee mukavasti valoa asuntoon. Olohuoneesta on kulku viihtyisälle lasitetulle parvekkeelle, josta on vehreät näkymät. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa eteisen ja makuuhuoneen kaapistoissa. Lisäksi asuntoon kuuluu verkkokellarikomero ja kylmäkellarikomero. Tästä asunnosta saat omannäköisen kodin remontoimalla pinnat uusiksi. Tulevan putkiremontin myötä myös kylpyhuone tullaan uusimaan. Vielä ehdit vaikuttamaan tämän asunnon kylpyhuoneen materiaalivalintoihin! Yhtiöön on suunnitteilla perinteinen putkiremontti, jonka kilpailutusvaihe on kesällä/syksyllä 2024. Urakassa tullaan uusimaan myös mm. sähköt. Urakka käynnistyisi alustavan suunnitelman mukaisesti loppuvuodesta 2024. Koko taloyhtiön korjaustyö kestää noin 10kk, yksittäisen huoneiston osalta korjaustyön kesto on noin 2-3 kk. Tämä hyvien yhteyksien varrella oleva hissillinen taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Yhtiöllä on autotalli- ja piha-autopaikkoja vuokrattavana (jonotusperiaatteella). Täällä voit myös nauttia yhtiön uima-allasosastolla uimisesta sekä saunan lempeistä löylyistä (uima-allasosasto on tilapäisesti pois käytöstä). Konala on alueena rauhallinen, viihtyisä ja vehreä, jossa on mukavasti luontoa ympärillä. Täällä on myös hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä erinomaiset pyörätiet. Omalla autolla pääsee näppärästi kehäteille, Vihdintielle ja Hämeenlinnanväylälle. Bussit kulkevat Konalan- ja Vihdintietä pitkin. Kauppakeskus Ristikkoon ja ruokakauppoihin on kävelymatka. Tervetuloa tutustumaan tähän asuntoon!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367703
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kokonaispinta-ala
49 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

92 995,58 €

Velkaosuus

11 004,42 €

Velaton hinta

104 000,00 €

Neliöhinta

2 122,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

279,30 € / kk

Pääomavastike

171,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

450,80 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu sis. hoitovastikkeeseen. Asuntoon D42 kohdistuva rahoitusvastike koostuu julkisivuremontista (122,50€/kk) ja hissiremontista (49€/kk). Autopaikkamaksut: pieni autotalli 45€/kk, iso autotalli 67€/kk, tolpallinen autopaikka 10€/kk, kylmä autopaikka 5€/kk, hiekka-alueen autopaikka 5€/kk. Saunamaksut: uima-allassauna 14€/kk (pois käytöstä toistaiseksi), B-talon sauna 10€/kk. Hallitukselle myönnetty valtuus periä tarvittaessa 2 ylim. hoitovastiketta. Tulevan linjasaneerauksen kustannuksista huoneiston D42 osalta tulee vastaamaan uusi omistaja täysimääräisesti.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA laajakaista 10/10MB
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, ikkunalaudat (keittiö ja olohuone)
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Huoneiston kylpyhuone tullaan uusimaan yhtiössä tehtävän linjasaneerauksen yhteydessä, jonka on tarkoitus käynnistyä loppuvuodesta 2024.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteisessä liukuovikaapistot
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi, sähköliesi, uuni, astianpesukone (45cm), liesituuletin, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu, paneloitu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, korkeat kylpyhuonekaapistot, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Liukuovikaapistot
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero, jäähdytetty kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 21.6.2022 päätettiin, että annetaan hallitukselle valtuudet tilata linjasaneerauksen hankesuunnitelma ja akuuttia korjausta vaativien kylpyhuoneiden remontointi. Päätettiin antaa hallitukselle valtuudet nostaa kyseistä hanketta ja välttämättömiä korjauksia varten hoitolainaa enintään 250.000€ (nostettu 72.600€ per 17.4.2024). Laina maksetaan pois linjasaneerausta varten otettavalla lainalla. Taloyhtiössä on uima-allas. B-rapussa havaittu kesällä 2022 yhden asunnon kph:n ja toisen asunnon yhden huoneen vesivahinko. Vahingon aiheutti patteriverkoston putken vuoto. A-talon uima-allas ei ole käytössä. Allasosaston yläpuolella olevassa asunnossa vesivahinko ja uima-allasosaston katon panelointi on purettu, eikä allasosastoa ole tarkoitus kunnostaa ennen linjasaneerausta. Vesivahingon kustannukset olivat n. 70.000 €. Yhtiökokouksessa 31.5.2023 on hallitukselle annettu valtuudet tilata linjasaneerauksen toteutussuunnittelu ja valita linjasaneerauksen projektipäällikkö. Tulevasta linjasaneerauksesta on pidetty info-tilaisuus osakkaille 3.4.2024, jonka mukaan kesä/syksy 2024 on varattu urakan kilpailuttamiselle ja linjasaneeraus käynnistyisi alustavan suunnitelman mukaan loppuvuodesta 2024. Koko taloyhtiön urakka kestää noin 10kk ja yksittäisen huoneiston korjaus arviolta n. 2-3kk.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa. Linjasaneerauksen hankesuunnitelman aloitukseen hallituksella valtuudet tässä vaiheessa nostaa hoitolainaa 250.000€ (nostettu 72.600€ per 17.4.2024).

Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 11, sähköpistokepaikkoja: 22, piha-autopaikkoja: 16, lisätietoa: Autopaikat jonotusperiaatteella. Yhtiöllä autotalli-, sähkötolppa-, kylmä- ja hiekkapaikkoja. Hiekkapaikat talon A päädyssä tontilla.

Tehdyt remontit
1997 Katon vaakavesikourujen ja syöksytorvien uusiminen, ylimpien kerrosten parvekkeille peltikatot. 1998 Käyttöveden sulkujen uusinta, A-talon saunan pukuhuoneen kunnostus, elementtisaumojen tarkistuskittaus. 1999 Kaukolämpölaitteet uusittu. 2000 B-talon takakäytävän asfaltointi ja salaojitus. 2001 Kaikkien lukkojen uusinta. 2002 Elementtisaumojen uusinta. 2003 Ikkunat ja parvekeovet uusittu, ilmastointihormien toimivuustarkastus ja puhdistus. 2004 Talojen kattojen maalaus. 2005 A-talon saunan remontti. 2006 B-talon saunan remontti. 2007 B-talon päädyn sadevesiviemäröinti, parvekkeiden etulevyjen vaihtoa. 2008 Pihan sadevesiviemäröinnin uusinta ja pihan asfaltoinnin uusintaa. 2009 Ilmastointihormien puhdistus, kellarikäytävien ja pyörävarastojen kunnostusmaalaus. 2010 Sokkeleiden ja metalliulko-ovien maalaus. 2012 Pihan asfaltointia.
2013 Pihan valaistuksen parantaminen.
2014 Jätekatoksen kunnostus, aita tontin rajalle.
2015 Pihan jätevesiviemäreiden ja B-talon pohjajohtojen sukitus, sadevesiviemäreiden huuhtelu sekä A-talon saunan remontointi.
2016 Julkisivuremontin hankesuunnittelu, A-talon viemäreiden sukitus.
2017-2018 Julkisivuremontti, parvekkeiden kunnostus ja lasitus, talotikkaiden ja kattoturvatuotteiden asennus, vesikattojen pinnoitus, vesimittarihuoneiden laitteiden uusinta. 2018 VSS-tilan yläpuolella olevan asunnon vesijohtojen ja viemäreiden sukitus, pintavesiviemäreiden teko A-talon taakse, kaukolämpölaitteiden uusinta.
2019 Ilmanvaihtohormien puhdistus ja säätö. 2020-2021 Hissien peruskorjaus. 2021 Asuntojen märkätilojen kartoitus. 2022-2023 Linjasaneerauksen hankesuunnitelma. 2023 Linjasaneerauksen toteutussuunnitelma. Ks. ennen v. 1997 suoritetut korjaukset Kiinteistön korjausohjelma ja -historia dokumentista (raportti välittäjältä).
Tulevat remontit
2023 Linjasaneerauksen toteutussuunnitelma. 2024 Lukituksen uusinta (ehdotus). 2024-2025 Linjasaneeraus. 2029 Ilmanvaihtohormien puhdistus ja säätö.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
7 648,4 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vähäntuvantie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Konalan koulu (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket Konala (n. 0.8 km), LIDL Konala (n. 0.7 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Ristikko (n. 0.85 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Karhi (n. 0.8 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.25 km)

Tiedustelut
Irene Gonzalez More, kiinteistönvälittäjä LKV, puh. 0408492250, irene.gonzalezmore@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Konala, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Irene Gonzalez More

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (YAMK)

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.