Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 3 h, avok, kph, vh, lasitettu parveke

Lumikintie 3, Roihuvuori, Helsinki

Hinta

278 000 €

Koko

62 m²

Vuosi

1960

Upea kolmio halutun Roihuvuoren sydämessä nyt myynnissä! Ihana 3. kerroksen huoneisto hurmaa raikkaudellaan ja tunnelmallisuudellaan. Juuri uusittu avokeittiö greigen ja marmorin sävyissä on kodin sydän, ja integroidut kodinkoneet sekä messinkiyksityiskohdat tuovat siihen ripauksen ylellisyyttä. Keittiöstä, oleskelutiloista ja länsiparvekkeelta voit ihailla kaunista mäntymaisemaa, jonka taakse aurinko iltaisin laskeutuu. Loistava pohjaratkaisu, jossa makuuhuoneet heräävät aamuaurinkoon, ja tilava vaatehuone tarjoaa kattavasti säilytystilaa. Suurista ikkunoista tulvii valoa huoneistoon. Nostalgisen kaunis yhdenmukainen puulattia luo lämpöä tiloihin, ja avaran kodin valkoiset seinät saavat eloa harmonisin sävyin maalatuista tehosteseinistä. Esimerkillisesti hoidettu, arvostettu taloyhtiö halutulla asuinalueella sekä hyvät vuokratuotot ja kohtuullinen yhtiövastike. Perinteinen linjasaneeraus, jonka yhteydessä koti on saanut uuden raikkaan kylpyhuoneen, on valmistunut vuonna 2017, ja yhtiö on siirtynyt juuri maalämpöön. Vuoden kaupunginosaksikin valitussa yhteisöllisessä ja aktiivisessa Roihuvuoressa viihdytään – eikä mikään ihme. Merenrantaan rajoittuvalta puistomaiselta alueelta löytyvät upeiden ulkoilu- ja muiden harrastusmahdollisuuksien lisäksi arjen peruspalvelut kaikenikäisille ja mm. sujuvat yhteydet metrolle. Otathan yhteyttä, jos haluat tämän kodin omaksesi, ja järjestän Sinulle yksityisesittelyn kohteeseen sopimuksen mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 13.5. 13:00 - 13:30
Esittelijänä Sanna Ramolli
p. +35850 3020803

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1366497
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h, avok, kph, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
62 m²
Kokonaispinta-ala
62 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1960
Vapautuminen
3 kk tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

278 000,00 €

Velaton hinta

278 000,00 €

Neliöhinta

4 483,87 €/m²

Vastike

Hoitovastike

347,09 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

347,09 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Em. hoitovastike 347,09 € sisältää 61,00 € korjausvastiketta ja 72,59 € tontinvuokravastiketta. Autopaikka kylmä 13€/kk, autopaikka sähkö 20€/kk, sauna 15€/2xkk, 20€/4xkk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: länsi
lasitettu
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiönetti 25M Elisa
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneen kaappi, sälekaihtimet, rullaverhot, verhotanko olohuoneessa, naulakko, parvekerallit
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä Elisa
Tehdyt remontit
2023 keittiöremontti putki- ja sähkötöineen (myös kaasuliesi vaihdettu sähkölieteen), parketin hionta ja lakkaus, 2017 asunnon lattioiden uusiminen
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö v. 2023
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Vaatehuoneessa laminaattilattia
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot, integroitu jääkaappi/pakastin, induktioliesitaso, erillisuuni, liesituuletin suodattimella, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, kiinteä valaistus
Lattiamateriaalit: Vaalea lankkuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitilalevy
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, kääntyvät suihkuovet, pesuallas, allaskaappi, peilikaappi, WC-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä (tulo- ja poistovesi), vesikiertoinen lattialämmitys, kiinteät valaisimet
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Vaalea lankkuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Vaalea lankkuparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Pitkäaikaiset lainat sisältävät 1737179,49 € maalämmön hoitolainaa, jonka kulut käsitellään vuosittaisessa yhtiökokouksessa (20 vuoden laina-aika).
Varsinainen yhtiökokous 14.12.2022: Päätettiin tuuletusparvekkeiden ikkunaseinän/ovien uusimisesta, aurinkosähkökennoston hankinnasta, sekä sähköautolatausvalmiuden rakentamisesta ja em. hankkeiden rahoituksesta. Rahoitus esitetään järjestettävän yhtiön hakeman ARA-avustuksen turvin, kertyneellä hoitoylijäämällä ja yhtiölle haetun maalämpölainan turvin. Uutta lainaa em. hankkeita varten ei haeta. ARA-avustusta myönnetään enintään 442 704 euroa.
Yhtiökokouksen 4.12.2023 vahvistama yhtiöjärjestys on astunut voimaan 9.1.2024.
Yhtiökokouksen 4.12.2023 päätösten mukaan: Energiaremonttiin (mm. maalämpö) liittyvän lainan lyhennykset ja korot päätettiin kattaa hoitovastikevaroin toistaiseksi, kunnes yhtiökokous toisin päättää. Energiaremontin taloudellinen loppuselvitys ja hankkeen rahoittaminen esitetään kevätyhtiökokouksessa 2024 käsiteltävän 2023 tilinpäätöksen yhteydessä, jolloin energiaremontin lainan kattaminen hoitovastikevaroin tai uudella pääomavastikkeella voidaan käsitellä ja päättää.
Osakkaiden kertaluonteisesti maksamat yhtiölainaosuudet rahastoidaan. Yhtiökokouksen vahvistama huoneistokohtainen kuukausittain suoritettava linjasaneerauksen lainavastike tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Kts. kunnossapitotarveselvityksen ja isännöitsijäntodistuksen arviot ja lisätiedot
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 74

Tehdyt remontit
2023 Tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden kunnostus / uusiminen, maalämpö ja LTO, aurinkopaneelit B ja D talon katoille, 2021 talon 3 A, B ja C talojen vesikatteiden pesu ja suoja-aine-käsittely, koodilukot porraskäytävien oviin, 2020 Lämmönvaihtimien uusimisen suunnittelu, 2017 Linjasaneerauksen toteutus, 3 D talon vesikatteen pesu ja suoja-ainekäsittely, 2016 Vesikattojen kuntokartoitus, 2015 Linjasaneerauksen toteutussuunnitelma (vesi, viemäri, kaasu, sähkö ja tietoliikenne), 2014 Linjasaneerauksen hankesuunnitelma, 2013 D-pesutuvan koneet uusittu, 2012 Lukitusuudistus (Sento), 2010 Ilmastointihormiston nuohous, 2010-2009 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, huoneistoparvekkeiden kunnostus, julkisivuseinien lämpöeristerappaus, 2008 Porras- ja kellariulko-ovien uusiminen, 2005 Tuuletusparvekkeiden kunnostus, 2001-2003 Saunaosastojen peruskorjaus, ennen v. 2000 suoritetut remontit, kts. kunnossapitotarveselvitys.
Tulevat remontit
KPTS vuosille 2023-2027: Vedenmittausjärjestelmän käyttöönotto, autojen latauspaikat vaihe 1 ja 2, aurinkopaneelit B ja D talojen katolle, pihojen kunnostus, vesikattojen puutteiden korjaus ja kattojen kunnostus A, B ja C talo (kuntoarvion mukaisesti).
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
16 692 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
97 609 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

As. Oy Lumikintie 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Roihuvuoren ala-asteen koulu (n. 0.4 km), Porolahden peruskoulu (n. 0.7 km)
Ruokakaupat: K-market Roihuvuori (n. 0.3 km), Alepa Roihuvuori (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Mm. upeat ulkoilumaastot, liikuntapuisto, Japanilainen puutarha, viljelypalstat, lähikahvilat ja ravintolat sekä Herttoniemen ja Itiksen kattavat palvelut (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Roihuvuori (n. 0.4 km), Päiväkoti Strömsinlahti (n. 0.6 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.2 km)
Metro (Siilitien asema) (n. 1.0 km)

Tiedustelut
Sanna Ramolli, myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, p. 0503020803, sanna.ramolli@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Roihuvuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Ramolli

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Herttoniemi | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.