Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Omakotitontti

Aisakellontie 5, Linnainen, Vantaa

Hinta

480 000 €

Koko

2 924

Rakentajat hoi! Iso kiinteistö rakentamiseen. AO1 aluetta. e = 0,15 (AO-1 II, erillispientalojen korttelialue. Asuntoa kohti saa rakentaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi taloustilaa enintään 30 neliömetriä. Erillispientalojen korttelialueilla saa rakentaa yhden asunnon pinta-alan täyttä 900 m² kohti. Tässä on tilaisuutesi! Hieno rakennuspaikka arvostetulla alueella, jossa voit toteuttaa juuri sinulle sopivan kodin vision. Sijainti on vertaansa vailla, ja alueen arvostettu maine takaa hyvän elämänlaadun ja kiinteistön arvon säilymisen pitkällä aikavälillä. Nykyinen talo kiinteistöllä on asuttu tällä hetkellä, mutta myydään purettavaksi. tAlo on sijoitettuna rakennuspaikan toiseen päähän. Teet sille sitten mitä vain haluat. Soveltuu mainiosti myös rakennusaikaiseen asumiseen. Tämä avaa mahdollisuuden toteuttaa täysin omien toiveidesi mukainen koti alusta alkaen. Voit suunnitella tilat juuri sinun tarpeidesi ja mieltymystesi mukaisesti ilman vanhan rakennuksen rajoituksia. Tilan koko on 2924 (2911 tonttina) m² joten tässä on mahdollisuus useampaankin rakennuspaikkaan. Rakennuoikeutta on tehokkuusluvun mukaisesti 437 m² mutta sitä on alueella saanut usein korotettua. Alueen palvelut ovat myös lähellä, mikä tekee tästä paikasta erityisen houkuttelevan. Kaupat, koulut, päiväkodit ja muut mukavuudet ovat helposti saavutettavissa, mikä lisää arjen sujuvuutta ja mukavuutta. Tartu tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja rakenna oma unelmakotisi tässä arvostetussa ympäristössä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varmista paikkasi tässä houkuttelevassa kohteessa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365354
Sijainti
Vapautuminen
11-12/2024 (sovitaan erikseen, kuitenkin viimeistään marraskuussa)

Hinta

Myyntihinta

480 000,00 €

Velaton hinta

480 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

2 103,33 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 2103,33 €/2023

Vesihuollon kuvaus
Oma, porakaivo (naapurin tontilla)
Viemäri
Oma
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
2 924 m²
Tehokkuusluku
0.15
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-1 II, erillispientalojen korttelialue. Asuntoa kohti saa rakentaa suurimman sallitun kerrosalan lisäksi taloustilaa enintään 30 neliömetriä. Erillispientalojen korttelialueilla saa rakentaa yhden asunnon pinta-alan täyttä 900 m² kohti.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Jupperin koulu (n. 2.1 km), Rastaalan koulu (n. 3.7 km)
Ruokakaupat: Alepa Jupperi (n. 1.3 km), S-Market Lähderanta (n. 3.6 km), K-Market Pähkinä (n. 2.3 km), K-Supermarket Herkkupähkinä (n. 3.6 km), Lidl Vapaala (n. 3.6 km)
Lähipalvelut: Leppävaaran terveysasema (n. 5.9 km), Kilon terveysasema (n. 5.6 km), Hammashoitola Pähkinärinne (n. 2.3 km), Pähkinärinteen Apteekki (n. 3.0 km), Kirjasto (Laaksonlahden ja Pähkinärinteen) (n. 2.3 km), Leppävaaran uimahalli ja maauimala (n. 5.4 km), Jupperin ranta (n. 2.2 km)
Päiväkodit: Hämevaaran päiväkoti (n. 2.6 km), Jupperin päiväkoti (n. 2.8 km)
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki (n. 0.21 km)
Ylänkötien linja-autoasema (n. 1.9 km)

Tiedustelut
Satu Saranen, 040 574 9615, satu.saranen@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Linnainen, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Satu Saranen

myyntijohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KiAT, insinööri AMK

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Kiinteistömaailma Nurmijärvi Klaukkala | Probitas Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.