Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Paritalo | 2h + k + kph + s + vh + lasitettu terassi + piha

Kuriiritie 22, Koivuhaka, Vantaa

Hinta

258 000 €

Koko

58 m²

Vuosi

2010

Hyvällä sijainnilla Koivuhaassa vuonna 2010 rakennetussa paritaloyhtiössä tämä ihastuttava ja muuttovalmis kaksio yhdessä tasossa. Asunnossa on tilava makuuhuone vaatehuoneella, sekä korkeilla ikkunoilla varustettu avara ja valoisa olohuone, johon yhdistyy keittiö ja ruokailutila. Olohuoneen katon korkeus on korkeimmassa kohdassa noin 3.4m, tuoden tilan tuntua entisestään. Keittiö on vaalea ja moderni, jota piristää punainen ja tyylikäs SMEG jenkkikaappi. Tässä kodissa on reilun kokoinen kylpyhuone, jossa on tilaa myös pyykinhuollolle. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti asuntoa kesähelteillä. Asunnossa on myös oma sauna. Huoneistoa lämmittää kaukolämpö ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta asunnossa ei ole sisustusta häiritseviä pattereita. Olohuoneen jatkeena on hyvänkokoinen ja viihtyisä lasitettu terassi, joka tuo lisähuoneen asumiseen. Terassin lisäksi pihalla on pieni nurmialue ja oma ulkovarasto. Asunnolle kuuluu sähkötolpallinen (soveltuu hybridi/sähköauton lataukseen) autopaikka yhtiön parkkipaikalta. Osakas voi hankkia myös sähköauton latauspisteen omalle autopaikalleen omakustanteisesti, yhtiön ohjeistuksen mukaisesti (sähkönkulutus omaan sähkölaskuun). Velaton yhtiö on hyvin hoidettu ja se sijaitsee omalla tontilla. Koivuhaasta on hyvät yhteydet eri suuntiin; Tammiston, Jumbon ja Tikkurilan monipuoliset palvelut ovat lähistöllä ja lentokentällekin hurauttaa autolla reilussa 5 minuutissa. Tervetuloa ihastumaan tähän kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365008
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + kph + s + vh + lasitettu terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2010
Vapautuminen
15.5. tai sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

258 000,00 €

Velaton hinta

258 000,00 €

268 000,00 €

Neliöhinta

4 448,28 €/m²

Vastike

Hoitovastike

217,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

217,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

TV-maksu

6,15 € / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastikeperuste: m2. Veden käyttömaksu 3,50€/m3, vesimittari luetaan asuntokohtaisesti kaksi kertaa vuodessa. Asunnon hälytysjärjestelmä vaatii oman sopimuksen (käyttö noin 50€/kk, tarkempi hinnoittelu tarkistettava palvelun tarjoajalta), voi halutessa olla ottamatta käyttöön. Hälytyslaitteiden mahdollisesta poistamisesta selvitettävä purkukulut erikseen (ostajan vastuulla). Hallituksella on valtuutus päättää enintään 2kk summaa vastaavan ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä. Autopaikan sähkönkulutus osakkaan omaan sähkölaskuun.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 10€/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, sälekaihtimet, ilmalämpöpumppu, Sector Alarm hälytysjärjestelmä, IV-kone, lasitetun terassin verhot, eteisen naulakko ja kenkäkaappi, vaatehuoneen ja huoneiston varastotilojen hyllyt ja korit. Pesukone, kuivausrumpu ja terassin bambuseinä jäävät halutessa ostajalle.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Huoneistossa vesikiertoinen lattialämmitys.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu (viilentävä) asennettu, terassin lattia öljytty ja kph:n peili uusittu 2022. Saunan kiuas, kiukaan taustalevy ja wc-pönttö uusittu sekä kph/saunan vesivahinkokorjaus tehty 2021. Huoneiston sisäseinät maalattu noin 2020. Terassilasitus laitettu edellisten omistajien aikana.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Tuulikaapissa laattalattia
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi/pakastin (SMEG), astianpesukone (Miele), keraaminen liesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihkuseinä, sadesuihku ja tavallinen suihku, peili, allaskaappi, pesukoneliitäntä (pesutorni mahtuu tilaan), IV-kone, ikkuna, jossa sälekaihtimet, seinään kiinnitetyt kuivaustelineet. Sauna, sähkökiuas, ikkuna, jossa sälekaihtimet.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Ilmalämpöpumppu (viilentävä)
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, kylmä huoneistokohtainen ulkovarasto, lämmin irtaimistovarasto yhtiön tiloissa
Kattomateriaalin kuvaus
pelti, tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Taloyhtiöllä on hallinjakosopimus kiinteistön A kanssa (murto-osa 2379/3231 tontista 092-068-0021-003). Osakas voi hankkia sähköauton latauspisteen omalle autopaikalle omakustanteisesti, yhtiön ohjeistuksen mukaisesti (sähkönkulutus omaan sähkölaskuun).
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 9, piha-autopaikkoja: 2, lisätietoa: Kaavan mukaiset autopaikat 13 kpl, toteutetut huoneistokohtaiset 9 kpl ja 2 kylmää vieraspaikkaa.

Tehdyt remontit
2022: 10-vuotistarkastus ja tarkastajan laatima PTS (kartoitus sisälsi noin puolet huoneistoista, mutta vain yhden alapohjan), vesivuodon korjaus C4, venttiilin korjaus lämmönjakohuoneessa, katon korjaus E7. 2021: D5 kosteusvaurion korjaus, IV-koneen uusinta E7. 2020: Ruohonleikkuri ja akku uusittu, C4 kuusia kaadettu, etelä- ja länsisivujen huoltomaalauksia rakennuksiin B ja C, IV-koneiden ja kanavien puhdistus. 2019: Kattosiltojen ja lapetikkaiden asennuttaminen, energia-todistuksen uusiminen. 2017: Pihan valaistus aloitettu ja maisemointi suoritettu, postilaatikkojen ja roskakatoksen seutu tekemättä. 2016: Liittyminen Elisan kaapeliTV:hen, postilaatikkojen uusiminen. 2015: Pihan asfaltointi, aidan rakentaminen Kuriiritien vastaiselle sivulle. 2013: Loppukatselmus (loppukatselmuspöytäkirja päivätty 12.11.2013), rakennusvaihe päättynyt. 2010: valmistumisvuosi.
Tulevat remontit
2023: Lämmitysjärjestelmän ilmaus ja tasapainotus, vesihanojen kiinnitysten tarkastus, kattojen pesu, puhdistus ja rikkoontuneiden tiilien vaihto, ilmastusputkien päihin hatut, vuotava katto B1/C4 varastoissa, ikkunan karmeissa vääntymää C3 huoneistossa 2 kpl, sisääntulossa katossa vuoto D5, B2 ja D6, roska-astiat 06/2023, alapohjassa olevien ilmastusluukkujen verkotus, kartoitetaan väestönsuojan tila, pistorasioiden korjaus ja jätekatoksen valaistus, palovaroittimien uusinta, E7 kosteuden seuranta kylpyhuoneessa-> tehtävä remontti. 2024: Julkisivujen kuntotarkastus, mahdolliset huoltomaalaukset, valokatteiden kuntotarkastus, suihkutilan saumojen silikonit ovat haperot, aidan kunnostuksen hinta-arvio ja päätös jatkosta. 2023-2027: Ilmastointilaitteiden puhdistus ja moottorien uusinnat.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
2 379 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Vantaan Kuriiritie 22

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueen koulut (n. 2.1 km)
Ruokakaupat: S-Market Koivuhaka (n. 0.55 km), Alepa Kartanonkoski ja Alepa Viertola (n. 1.6 km), K-Citymarket Tammisto (n. 2.6 km)
Lähipalvelut: Jumbo kauppakeskus ja Flamingo viihdekeskus (n. 3.1 km)
Päiväkodit: Lauhatien päiväkoti (n. 2.7 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.9 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Huoneistolle kuuluu 1 piha-autopaikka. Latauspistorasia on super-schuko, joka kestää jatkuvaa 16A virtaa, eli soveltuu hybridi/sähköauton lataukseen.
Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: lounas
Tiedustelut
Irene Gonzalez More, kiinteistönvälittäjä LKV, puh. 0408492250, irene.gonzalezmore@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Koivuhaka, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Irene Gonzalez More

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, tradenomi (YAMK)

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Vantaa Aviapolis | Vantaan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.