Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Rivitalo | 4h, avokeittiö, arkiolohuone, 2xkph / wc, sauna, parveke, piha-alue

Amiraali Cronstedtin ranta 5, Herttoniemenranta, Helsinki

Hinta

1 090 000 €

Koko

159 / 165 m²

Vuosi

2007

Tyylikäs 2-tasoinen arvoasunto merellisessä Eastendissä Herttoniemenrannan kärjessä on upea yhdistelmä laadukasta asumista ja arjen helppoutta. Kodin sydän on lähes kuusi metriä korkea olohuone, jonka seinistä yksi on käytännössä pelkkää lasia. Sieltä on käynti suoraan omalle aurinkoterassille. Yläkertaan nousevat kauniit lasikaiteiset avoportaat toimivat tilanjakajana olohuoneen sekä hyvin varustellun selkeälinjaisen avokeittiön ja ruokailutilan välillä. Hyvin varustellussa keittiössä on kivitasot ja paljon kaappitilaa sekä aamiaiskaappi. Makuuhuoneet sijoittuvat sekä asunnon ala- että yläkertaan. Alakerran tilavan makuuhuoneen voi jakaa kahdeksi erilliseksi makuu- tai työhuoneeksi. Nyt avarassa huoneessa on pukeutumis- ja säilytystilaa. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa on oma parveke ja näkymät veneväylälle saakka. Yläkerrassa on myös arkiolohuone, joka on jaettavissa kahdeksi erilliseksi tilaksi. Molemmissa kerroksissa on kylpyhuone ja wc. Yläkerrassa on lisäksi ikkunallinen tunnelmallinen sauna sekä kodinhoitopiste. Säilytystilaa asunnosta löytyy todella mukavasti. Huoneistolle kuuluu myös tilava ulkovarasto. Huoneiston oma terassipiha on helppohoitoinen ja yhtiön pihapiiri lapsiystävällinen. Taloyhtiössä on tasokkaat yhteiset tilat mm. merellinen sauna- ja kerhotila. Osakkailla on mahdollisuus vuokrata myös venepaikka. Ainutlaatuinen rantabulevardi venelaitureineen tuo asuinalueelle oman ominaispiirteensä. Palvelut löytyvät läheltä ja metroasema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Autolla liikkuva pääsee nopeasti Itäväylälle, ja sieltä helposti niin keskustaan kuin eri puolille kaupunkia. Varaa oma esittelyaikasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1364255
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avokeittiö, arkiolohuone, 2xkph / wc, sauna, parveke, piha-alue
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
159 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
3 kk:n kuluttua kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

1 090 000,00 €

Velaton hinta

1 090 000,00 €

Neliöhinta

6 855,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

556,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

556,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: Ennakkomaksu 25 e/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: kaakko
ulkopuolinen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, sisustustakka, istutukset, pyykinpesukone ja -kuivaaja.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu 2014. Kaikkialle lattioihin asennettu vinyylilankku 2014. Huoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu alakertaan olohuoneeseen sekä makuuhuoneeseen 2020 (osakkaan vastuulla).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu (2x)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Yläkerrassa avonainen arkiolohuone, jossa vinokatto ja ranskalainen parveke. Huoneen voi jakaa kahdeksi tilaksi.
Rakennusmateriaali: Metallipaneeliverhoilu: sinkkipelti/laminaattilevy
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (täyskorkea), pakastin (täyskorkea), pyrolyysiuuni, höyryuuni, lämpölaatikko, mikroaaltouuni, astianpesukone, induktioliesi (erityisleveä), liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin (erityisleveä, Savo). Kaikki kodinkoneet liesituuletinta lukuunottamatta Miele. Kaapistot (A la Carte, Novart). Kivityötaso. Led-valaistus. Aamiaiskaappi. Keittiö uusittu 2014.
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laattaa
Kylpyhuoneen kuvaus
AK kylpyhuone: suihku, suihkuseinät, allaskaappi, peili, wc-istuin, käsisuihku, lattialämmitys (suora sähkö), kiinteät valaisimet, ikkuna. UK kylpyhuone: 2xsadesuihku, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, paikka kuivaajalle, wc-istuin, käsisuihku, lattialämmitys (suora sähkö). Sauna: sähkökiuas, ikkuna
Seinämateriaali: Laatta, saunassa panelointi
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Tila on n 6 m korkea ja yksi sen seinistä on lähes kokonaan ikkunaa. Käynti omalle terassipiha-alueelle, jossa paikka pöydälle ja oleskelulle. Ilmalämpöpumppu (viilennys ja lämmitys).
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
AK: kaapeilla rajattu pukeutumistila, ilmalämpöpumppu, ranskalainen parveke. YK: vaatekaapit molemmissa makuuhuoneissa. Toisesta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle, toisessa ransk. parveke. Vinokatot.
Lattiamateriaalit: Vinyylikorkki
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, ulkovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 22, lisätietoa: Auto- ja venepaikat vuokrataan Eastendin Palvelu Oy:ltä. Ne eivät siirry asuntokaupan yhteydessä.

Tehdyt remontit
2022 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. Merenpuoleisten julkisivun ikkuna- ja seinärakenteiden korjaussuunnittelu ja toteutus. Aikaisemmin havaittujen kostuneiden ikkuna- ja seinärakenteiden vaurioita korjattiin. 2021 Aikaisemmin havaittujen kostuneiden ikkuna- ja seinärakenteiden vaurioita selvitettiin. 2020 Huoneiston C9 vesijohtojen kiinnityksiä parannettiin. 2019 Kivimuurin kunnostus (irronneiden kivien kiinnitys). 2018 Julkisivun puupaneloinnin osittainen huoltomaalaus. Ilmanvaihtokanavien nuohous. 2017 Viemäreiden kuvaus. 2013 Ulkoverhousmaalaus (julkisivun puupanelointien maalaus).
Tulevat remontit
2023-2027: Merenpuoleisten julkisivun ikkunoiden- ja seinärakenteiden korjausten loppuunsaattaminen. Ulkovarastojen huoltokäsittely suositellaan tehtäväksi talkoovoimin, tarvittavat välineet ja pintakäsittelyaineet saa yhtiöltä pyydettäessä.
Yhtiön tulee varautua ilmanvaihtokoneiden kunnostuksiin. Kustannusarviot noin 800 € /kone.
Yhtiön tulee varautua ikkunarakenteiden kunnostuksiin (irtoilevat lukituksen vastakappaleet). Yhtiön ikä ja korjaushistoria huomioiden normaaleja huolto- ja kunnostustoimenpiteitä
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
3 818 m²
Tontin omistus
Oma

As Oy Helsingin Amiraalinranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Herttoniemenrannan ala-aste (n. 0.5 km), Herttoniemen yhteiskoulu (n. 2.7 km), Brändö lågstadieskolan (n. 3.4 km), Botby grundskola (1-9) (n. 5.9 km), Kulosaaren peruskoulu ja lukio (suomi-englanti) (n. 5.9 km), Brändö gymnasium (n. 2.2 km), Helsingin Montessori-koulu (n. 3.4 km)
Ruokakaupat: K-market Ruokakippari (n. 0.15 km), S-Market Herttoniemi (n. 0.85 km), K-supermarket Hertta (n. 1.2 km), Lidl (n. 1.0 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Hertsi (n. 1.0 km), Kahviloita ja ravintoloita (n. 0.15 km), Herttoniemenrannan liikuntapuisto (n. 0.35 km), Tuoriniemen koira-aitaus (n. 1.1 km)
Päiväkodit: Useita erikielisiä alueella (n. 0.35 km)
Liikenneyhteydet
www.hsl.fi: linja-auto (n. 0.15 km)
www.hsl.fi: metro (n. 1.0 km)

Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: kaakko
Tiedustelut
Anna Iskala, LKV, KiAT, puh/WA 0405116434 tai anna.iskala@km.fi (myös iltaisin ja la-su)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Herttoniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anna Iskala

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etu-Töölö | Adream Kantakaupungin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.