Kerrostalo | 3h, k, kph / wc, s, vh, parv.

Isolukontie 6, Suorama, Kangasala

Hinta

85 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

1983

ENSIMMÄISEN KERROKSEN SIISTIKUNTOINEN KOLMIO Asunto Oy Kuustintti on 41 asuinhuoneistosta koostuva kerrostaloyhtiö, joka sijaitsee Suoraman vehreissä puistomaisemissa. Yhtiö on valmistunut omalle tontilleen vuonna 1983 ja sen lämmityksestä vastaa energiatehokas, edulliset asumiskustannukset takaava kaukolämpö. Nyt yhtiöstä on vapautumassa seuraavien asukkaiden käytettäväksi todella siistikuntoinen, 1. kerroksen 76,5 m² kolmio. Huoneisto kätkee sisäänsä kaksi tilavaa makuuhuonetta, avaran olohuoneen, ruokailutiloin varustetun keittiön, laatoitetun kylpyhuoneen sekä oman saunan. Keittiön ja olohuoneen välinen seinä on avattu nykymieltymysten mukaisesti yhtenäiseksi. Lattiapintoja koristaa laminaatti, seinät ovat tapetoidut ja maalatut. Olohuoneesta on käynti aamuauringon suuntaiselle parvekkeelle. Säilytysratkaisun tarjoavat asunnon runsaslukuiset kaapistot sekä todella reilun kokoinen vaatehuone. Lisäsäilytystilaa tarjoaa taloyhtiön yhteistiloissa sijaitseva irtaimistovarasto. Taloyhtiön suojaisalta pihamaalta löytyy viihtyisä leikkipaikka keinuineen ja liukumäkineen perheen pienimmille sekä ihastuttava huvimaja vaikkapa mukaviin kahvitteluhetkiin. Aivan kotipihasi nurkalta suuntaat Kirkkoharjun ulkoilureiteille, koiralenkille tai hiihtoladulle. Sekä koulu että lähikauppa sijaitsevat kivenheiton päässä ja Lentolan liikekeskukseenkin vain 5 minuutin ajomatka. Autopaikka on vuokrattavissa taloyhtiöltä. Yhtiössä on käynnissä linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Varsinaisen remontin on määrä käynnistyä kesä 2024 aikana. Alustavan tiedon mukaan hanke kustantaa 590 €/m², eli noin 45.000 € myytävää huoneistoa kohden. Varaa oma esittelyaikasi kohteen välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362529
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc, s, vh, parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
1.6.2024

Hinta

Myyntihinta

83 918,58 €

Velkaosuus

1 081,42 €

Velaton hinta

85 000,00 €

Neliöhinta

1 111,11 €/m²

Vastike

Hoitovastike

256,20 € / kk

Pääomavastike

57,58 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

313,78 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

12,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiössä sekä hoito- että rahoitusvastike määräytyvät osakeluvun perusteella (huoneiston osakeluku on 488). Korkojen nousu saattaa vaikuttaa yhtiön keräämän pääomavastikkeen suuruuteen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
ulkopuolinen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiölaajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, kiinteät valaisimet, verhokiskot
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
Huoneiston tapetointi- ja maalaustyöt 2018, saunaremontti, sis. seinäpanelointi ja lauteet, kylpyhuoneen peilikaappi, pesuallas, kylpyhuoneen kaapistot ja suihkuseinä 2023. Lisäksi edellisen omistajan toimesta laminaattilattioiden asennus ennen vuotta 2014.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: Vaatehuone ja kiinteä vaatekaapisto
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi ja pakastin, sähköliesi, liesikupu/-tuuletin, astianpesukone, tilavaraus mikrolle, kaapistot, tasot, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti, välitilassa laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, seinä kaapistot, wc-istuin, bide, pesukoneliitäntä. Sauna: Lauteet, sähkökiuas
Seinämateriaali: Laatta, saunassa paneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti idän suuntaiselle parvekkeelle
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa kiinteät kaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, irtaimistovarasto erillisessä piharakennuksessa
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Jälkikäteen asennettujen parvekelasien aiheuttamista kustannuksista vastaa osakkeenomistaja. Yhtiössä on lupa asentaa ilmalämpöpumppu, muutotyöilmoitus tehtävä. Yhtiökokous 1.7.2023 myönsi hallitukselle valtuudet uusia pihakeinut, aloittaa linjasaneerauksen esisuunnitteluvaihe ja huolehtia tavanomaisista kunnossapitotöistä. Taloteknisen saneerauksen hankesuunnittelu alkoi loppuvuodesta 2023. Alustava saneerausaika koko yhtiön osalta kesä 2024 - kesä 2025, huoneistokohtainen työaika n. 10 viikkoa, asunnossa voi asua saneerauksen ajan. Lisäinfoa välittäjältä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiössä on päätetty ryhtyä linjasaneeraushankkeen hankesuunnitteluun kauden 2023 aikana. isännöitsijältä 8.9. saadun tiedon mukaan saneerauksen kattavuus ja kustannukset eivät ole vielä tiedossa. Hankeinfon 23.1.2024 ja alustavien suunnitelmien mukaan kokonaiskustannus on n. 1 800 000 €, n. 590 €/hm2. Lopullinen kustannus selviää vasta urakan valmistuttua. Ostaja ottaa saneerauksesta tulevan lainaosuuden vastattavakseen.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 40

Tehdyt remontit
Parvekelasituksia (osa asunnoista/osakkaiden oma hankinta) 1994. Piharakennuksen julkisivuremontti 2003. Piharemontti 2005. Parvekesaneeraus ja rännivesien viemäröinti 2008. Peltikattojen maalaus sekä päätykolmioiden korjaus, patteriventtiilien uusiminen 2010. Jätteiden syväkeräysastioiden hankinta 2012. Valaistuksen lisäys A ja B portaan sisäänkäyntiin 2014. Parvekeovien ja ikkunoiden uusinta 2015-2016. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, tuulikaappien poisto, sisäänkäyntiovien uusiminen, talojen vesikourujen ja syöksyjen uusiminen 2016. Julkisivujen puhdistus sekä saumaus- ja betonipaikkakorjauksia, rikkoutuneiden tiililaattojen uusimista, talopesulan pesukoneen uusiminen 2017. Parveketornien pielien pienet betonikorjaukset ja maalaukset 2018. Pysäköintialueen kevyt kunnostus, sisäänkäyntilaatoitusten oikomisia, Tampereen sähkölaitoksen lähisähkö lataus-palvelun asennus pysäköintialueen kaikkiin tolppiin 2019. C-D portaiden ilmanvaihtokoje uusittu, käyttövesiverkoston paineenalennin lisätty, häkkivarastokäytävän valaistusta parannettu, hankittu opastetaulut, väestönsuoja tarkastettu ja huollettu 2020. Leikkialueen kunnostus ja grillikota pihamaalle 2021. Porraskäytävien liiketunnistimellinen LED-valaistus, nousukisko sekä tarrain ja valjaat talotikkaisiin, nousuesteet talotikkaisiin sekä grillikodan pintakäsittely, vesivahinkokorjaukset (käyttövesiputken vuodosta aiheutunut C28 ja C26 sekä kattovuodosta aiheutunut B24) ja vesikattojen kuntoarviointi 2022. Aloitettu taloteknisen saneerauksen hankesuunnittelu, suoritettu kiinteistökierros, suoritettu haitta-ainekartoitus, kuvattu pohjaviemärit 2023.
Tulevat remontit
Hallituksen viiden vuoden kunnossapitosuunnitelman mukaan: Putkistosaneerauksen hankesuunnittelun käynnistäminen ja pihakeinun uusiminen 2023. Putkistosaneerauksen työsuunnitelmien hankinta ja saneerauksen aloitus 2024. Putkistosaneeraus loppuun 2025.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
7 360 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kuustintti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Suoraman koulu 0.-6. lk (n. 0.85 km), Pitkäjärven koulu 7.-9. lk (n. 4.3 km), Kangasalan lukio (n. 2.2 km), Tredu Kangasalan toimipiste (n. 2.2 km)
Ruokakaupat: K-Market Suorama (n. 0.18 km), S-Market Kangasala (n. 1.65 km), Lidl Kangasala (n. 1.6 km), Prisma Kangasala (n. 2.4 km)
Lähipalvelut: Suoraman liikuntahalli (n. 0.6 km), Kirkkoharjun ulkoilu- ja hiihtoreitit (n. 0.3 km), Kangasalan keskustan palvelut (n. 3.7 km), Kangasalan terveyskeskus (n. 4.6 km), Kangasalan pääkirjasto (n. 3.7 km)
Päiväkodit: Harjunsalon päiväkoti, Lähialueella, 1 km:n säteellä, useita päiväkoteja. (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (n. 0.3 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Sähköpistoke. Autopaikat vuokrattavissa taloyhtiöltä
Tiedustelut
Lasse Lehtervo 050 597 1536 lasse.lehtervo@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Suorama, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lasse Lehtervo

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Kiinteistömaailma Tampere Ratina | Ratinan Asuntopalvelu Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.