Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kerrostalo | 1h, kk, alkovi, kph

Solnantie 26, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

207 000 €

Koko

31,5 m²

Vuosi

1939

Heti vapaa koti, varakkaassa taloyhtiössä, kaikkien palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien vierellä! Tämä kompakti yksiö sijaitsee hissitalon 2. kerroksessa ja ikkunanäkymät ovat rauhallisen Solnantien puolelle, itään. Tästä on helppo tehdä ja suunnitella juuri oman näköinen koti! Pohjaratkaisu on helppo, kunnon kokoinen olohuone, alkoviin mahtuu parisänky ja keittokomero toimii. Kylpyhuone on toimiva ja sinne menee pyykinpesukone! Tämän huoneiston hoitovastike on vain 128€ / kk! Asunto Oy Iso Puistotie 16 on vakavarainen ja pidetty yhtiö. Hienot 198 000 euron vuotuiset vuokratuotot pitävät vastiketason kohtuullisena. Saunaosasto uima-altaineen ja viehättävä sisäpiha ilahduttavat asukkaita. Nurkan takaa Puistotieltä löytyvät monipuoliset kaupat, kahvilat sekä ratikkapysäkit. Tätäkin kohdetta esittelemme myös yksityisesittelyillä. Soita ja sovi omasi. Tervetuloa! Hyvän välitystavan mukaisesti, lähetämme asiakirjoja esittelyn jälkeen tarjousta harkitseville. Esittelyssä asiakirjat ovat luonnollisesti nähtävillä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 11:30 - 12:00
Esittelijänä Niko Lamber
p. 0400 515 021

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1361581
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk, alkovi, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31,5 m²
Kokonaispinta-ala
31,5 m²
Kerrokset
2/6
Rakennusvuosi
1939
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

206 199,18 €

Velkaosuus

800,82 €

Velaton hinta

207 000,00 €

Neliöhinta

6 571,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

128,00 € / kk

Pääomavastike

16,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

144,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vastikkeen laskemisessa käytetään suhdelukuja. Vastikkeiden suhdeluvut ja maksut taloyhtiölle, katso isännöitsijäntodistus ja yhtiöjärjestyksen 5§. Huoneistokohtainen vesimittaus ja laskutus kulutuksen mukaan. Kylmä vesi 4,1168 m3 ja lämmin vesi 8,54 m3. Saunamaksu 25 €/kk. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa kaksi ylimääräistä hoitovastiketta talouden niin vaatiessa. Hallituksella valtuudet muuttaa pääomavastikkeiden á-hintoja, mikäli siihen on tarvetta. Valtuudet voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Osakkeenomistaja, jonka hallitsemaan huoneistoon on asennettu laajakaistayhteys, on velvollinen maksamaan yhtiölle laajakaistavastiketta. Vastikkeen perusteena on niiden huoneistojen lukumäärä, johon laajakaistayhteys on asennettu ja laajakaistayhteydestä yhtiölle aiheutuvat käyttö- ja liittymiskustannukset jaetaan tasan em. huoneistojen kesken. Vastikkeen suuruudesta, maksuajasta ja -tavasta päättää hallitus.
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Kaapistot, keraaminen liesi, jenkkikaappi
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, kääntyvä suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, lavuaari.
Seinämateriaali: Kaakeloitu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Alkovi: Laminaatti
Seinämateriaalit: Alkovi: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston kiinteä kaapisto. Kellari- ja vinttikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokous 14.23.2023 päätti toteuttaa lämmönjakolaitteiston uusintaurakan.
Yhtiöjärjestyksessä määrätään korjaus- ja kunnossapitovastuun jakautumisesta yhtiön ja osakkeenomistajan kesken tai osakkeenomistajan oikeudesta muutostyöhön (kts. yhtiöjärjestyksen 8 §). Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneiston sisäkorjaukset. Asunto-osakeyhtiölaista poiketen osakkeenomistaja pitää kunnossa ja korjaa kaikki huoneiston sisäiset sähkö-, antenni, tele-, ym. johdot ja laitteet sekä varoketaulut. Myös kaikki altaat, WC-istuin kokonaisuudessaan, vesihanat, vesilukot ovat osakkaan vastuulla.
Taloyhtiöllä liikehuoneistojen ja asuinhuoneistojen lisäksi varastoja, tukiasemia ja terassi, joista taloyhtiö saa vuokratuloja.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Isännöintitoimistolta 19.1.2024 saadun tiedon mukaan lämmönjakolaitteiston urakan kustannusarvio on n. 66.000 euroa koko taloyhtiölle. Muiden tulevien remonttien kustannukset eivät tiedossa.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä 14 päivää, kts. yhtiöjärjestys 6§, lunastusoikeus osakkailla 14 päivää, kts. yhtiöjärjestys 6§
Tehdyt remontit
2022 Ulko-ovien automatisointi. 2018-2020 Saunaosaston perushuolto. 2019 Pihapuolen julkisivukorjaus. 2017 Kylpyhuoneen lattiakaivojen kunnostus. 2016 Ilmastointihormien nuohous. 2015 Peltikaton huoltomaalaus. 2013 Huoneistokohtaisen vedenmittausjärjestelmän perushuolto. 2012 Vastikkeellinen huoneistolaajakaista jokaiselle. 2011 Tietoliikennesisäverkko. 2010 Liikekerroksen julkisivun kunnostus. 2009 Kiinteistöpesulan pesukone uusittiin, tonttiviemärin ja vesiliittymän uusiminen. 2008 Viherpiha-alueen kunnostus, kellarikäytävien kunnostukset. 2007 Kaikkien parvekkeiden peruskorjaus, tuuletusparvekkeiden ovi-ikkunat uusittu. 2006 Urheiluvälinevaraston peruskorjaus. 2005 Kattoturvan parantaminen. 2004 Kellari-ikkunoiden uusimiset. 2002 Laajakaista, avainsarjoitukset, hissien peruskorjaus. 2001 Saunaosaston peruskorjaus. 2000 Kiinteistöautomaatio Ouman asennettiin. 1999 LVIST-peruskorjaus. 1994 Ikkunoiden uusimiset ja julkisivumaalaus. 1990 Pihan kunnostus jatkekatoksineen. 1989 Peltikaton uusiminen. 1986 Porrashuonemaalaukset. 1970 Sauna ja uima-allas.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2023-2027. 2023: Liiketilan rasvakaivon asentaminen (tehty), peltikaton korjauspaikkausten suoritukset (tehty), lämmönvaihtimen uusinnan suunnittelu (tehty). 2024: Lämmönvaihtimen uusinta. 2025: Kadunpuolen julkisivukorjaus.
Asunnon ostajan on syytä tiedostaa, että tässä, kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäväksi keskimäärin RT-kortin nro 18-10922 (Kiinteistön tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot) mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
1 505 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Iso Puistotie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen yhteiskoulu (n. 0.45 km)
Ruokakaupat: Alepa (n. 0.13 km), K-Market (n. 0.19 km)
Päiväkodit: Munkkiniemen Montessori-leikkikoulu (n. 0.1 km)
Liikenneyhteydet
Raitio-vaunu (linja 4) (n. 0.16 km)
Bussi (linja 500) (n. 0.19 km)
Bussit (n. 0.5 km)

Tiedustelut
Sampo Tallqvist 0400 426 289 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi |
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sampo Tallqvist

Myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.